2.11.10

Jalat oven raossa ja muuta tiistaihöpötystä.

Jos X tahtoo muuttaa taloon Y ja Y-talon asukkaat tahtoo kovasti muuttaa taloon Z, niin voiko X mennä Z-talon ovelle riehumaan, että MUUTTAKAA NYT PERKELE! Z on luvannut, että talo on tyhjä 8.11. Mikä helftin 8.?! Mulla niiiiiiin repeää hermo täällä pahvilaatikkoromukasassa, mikään ei ole tallessa, eikä voi edes löytyä ja ensi viikonloppuna olisi kaksi vapaata ja seuraavat vapaat luoja nähköön missä tulevaisuudessa XO
Nih. Sympatiaa mulle ja kärsivällisyyttä!


Pieni omaisuus on jo mennyt sisustusjuttuihin, mutta onneksi (vain) mielikuvissa, siis suunnitteluasteella mennään ja haluan kaiken olemassa olevan paikoilleen, ennen kuin mietin mitä oikeasti tarvitaan. 


Mutta eniten minä haluan sinne KOTIIN!


Ja mitäs muuta? No Aa oli saanut kolme omituista "huono-olo" kohtausta; väri pakenee kasvoilta, pistelee rintaa, jalat menee alta. No, kummitäti (ambulanssihlö) oli käyttänyt poikaa asemalla; verensokerit (ok), verenpaineet (ok) ja thiihihhiii sydänfilmi (ok). Siis kummitäti oli vitsinä kysynyt otetaanko sydänfilmi ja poika tietenkin siihen, että "JOOOO!" Herkulliseksi homma menikin sitten arkena, kun patistin pojan vielä mittauttamaan hemoglobiinin (ok) kouluterveydenhoitajalle ja pienellä lapulla yritin selvittää miten siitä nyt on noita jotain kokeita otettu. Th soitteli sitten minulle päin, onneksi Aakin oli selvittänyt miten nuo sydänfilmit ja muut tuli otatettua. Meinaan, että ajatuksena "pikkuhuippaus" ja sitten terveydentilaa on kartoitettu heti reilummalla kädellä. 


Seurataan nyt tilannetta, jos vielä tulee yksi "kohtaus", niin sitten tarkempiin tutkimuksiin. Ja iso plussa TH:lle, joka sanoi: "Jos sinusta tuntuu, ettei TK-lääkäri ota asiaa tarpeeksi vakavasti, niin soita sitten minulle ja laitetaan toista kautta asia eteenpäin." 


Koululla oli ollut huonovointisuutta (ei yrkkäpaskattia aiheuttavaa) vatsatautia, joten oma villi veikkaus menee siihen lokeroon. Vaan onpahan ainakin tutkittu, jotain:)


Siinäpä ne kiihkeimmät sitten taas viissiin olikin. Ai niin, sänkymainostajat mainostaa, että kolmasosa elämästä menee sängyssä, joten kannattaa panostaa patjaan. Eikös kolmasosa elämästä mene työkavereiden kanssa? Kannattaa siis panostaa kivoihin työkavereihin. Minulla kävikin tuuri, sain huippuja. Aisaparin kanssa saadaan mulkkailla työvuoroja keskenään, ja homma pelaa puolin ja toisin ja jumppapäivätkin on erit, niin onnistuu tuo harrastaminen! Ja kaveripiirissä (ihan oikeasti kolmivuoro-ja yötyötä tekevien seurassa) on vähän herättänyt hilpeyttä nämä minun: "aikainen aamuvuoro" (alkaa 8:30->) ja "tosi myöhäinen ilta" (alkaa 10:30 ja loppuu->18:30).


Reissutuliaisiksi pomoilta saatiin saippuaa ja pyyhkeitä. Snuuks, haistaankohan me pahalta?!


S.A.


Ps. Voisihan se muutto olla oikeasti vasta maaliskuussa, että hätäkö tässä?! NO, ON KUITENKI!

7 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

No, helskutti. Eikös se z ole vielä muuttanut. Millähän sen säikäyttäis.
Kolmasosa sängyssä nukkuen. Mitä välii.
Kolmasosa työ- ym kavereiden kanssa valvoen on paaaljon tärkeämpää.
Ja sit se viimonen kolmannes EI ole siivousta ja pyykinpesua varten, eihän.

Kimmeli kirjoitti...

Kiitti!!!
Just ku luin siun juttua, muistin tilata Pienelle miehelle lääkärin!!! Kohta mennää :)

MiLli kirjoitti...

EHDOTTOMASTI KYLLÄ VOI ! Meet ja sanot, että tämä kananvilla-lapaset omistava perhe haluaa NYT kuulkaatte muuttaa sinne. Nii että töppöstä toisen etteen. Ugh, olen puhunut. Makoisaa marraskuuta :D

Anonyymi kirjoitti...

Oih oih....nyt taas jaksaa arkista aherrrusta kun piipahti lukemassa mainioita juttujasi. "Älä koskaan ikinä muutu", mutta muuttaa saisitte mun puolesta vaikka heti:)))))

Sipulix kirjoitti...

:) malttia vaan siskoseni...malttia, vaikka jotenkin arvailen että se on just nyt vaikeaa :D tsemp ja halit muuttoon, inhoan sitä touhua SYVÄSTI.

Hanni kirjoitti...

Voi sinne mennä. Ajettiinhan eräs nimeltä mainitsematon perhekin viikkoa etuajassa pois kodista, kun ostajien muuttoauto jyristeli pihaan, ja tavaraa alettiin kantaa sisään. Tiedät kai mistä puhun :) Kun tilanne tulee puun takaa, ei ne älyä edes poliisia soittaa paikalle, ei ne muutkaan ole älynneet :D Sinne vaan! Ja tuo Aan oireilu kuulostaa samalta kuin meidän Kaksosjätkän oireilu. Tutkittiin myös kaikki, epilepsiaa epäiltiin (no, se veti kunnon pyörtymiskohtauksen aamuhartaudessa, kouristeli ja oli tajuttomana, joten aihetta olikin). Diagnoosi oli lopulta hypoglykemia ja pyörtymisherkkyys. Tai sitten epilepsia, mutta oletamme, että tuo ensimmäinen. Oli samanikäinen kuin Aa. Aloin pistää pojalle evästä mukaan joka paikkaan. Reppana, noloa :)

Susikairan akka kirjoitti...

Hanni; mie luulen oikeesti, että kyse oli tosiaan vaan pahoinvointikohtauksesta, ei oo tullut tällä viikolla enää uudestaan kertaakaan... (vaan kyllä se aina veret seisauttaa äidilläkin!)

Ja tosiaan se meidän talo tyhjenis ihan päivässä, jos vaan se niiden uusi koti tyhjenisi *huohhuohhuoh*...