13.12.09

13.12.

Poikien (isojen) kanssa juteltiin joululahjoista tässä. Olen jo monta viikkoa sitten kysynyt mitä toivovat- eikä mitään toiveita ole kuulunut. Otin sitten puheeksi aiheen ja molemmat totesivat, että: "Me ei tarvita mitään..." Niinpä, jonkinlainen lakipiste on ilmeisesti saavutettu, jos ei keksimälläkään keksi mitä haluaisi. Olin itse mielestäni keksinyt hyvän lahjan, mutta jos toivelistalla olisi ollut jotain rompetta, niin tietysti aattona olisi ollut pettymys valtaisa. Joten sanoin sitten ihan rehellisesti, että ollaan iskän kanssa ajateltu teille lahjaksi tätä ja mitäs olisitte mieltä? Jos tuntuu tyhmältä, niin sanokaa ihan suoraan, kyllä me se kestetään. Pojat riemastuivat oikeasti ja molemmat sanoivat, että se olisi kyllä takuulla paras lahja!

Ostetaan vuoden kausikortit liikuntahallille, jossa siis on myös uimahalli. Nyt on ollut se 10 lippua/kk ja perjantaisin ilmainen vesipeuhula. Jätkät istuivat pöydän ääressä ja varmistivat, että saako sitten ihan oikeasti käydä uimassa vaikka joka päivä? Ja juoksemassa hallilla ja punttisalilla?! (Ja tiedättekö mitä?! Tällähän ratkesi lahjaongelma moneksi vuodeksi! Ensi vuonna vaan uusitaan kortit, kun ne vanhenee sopivasti joulun tienoolla;D)

Totta puhuen, mikäs sen parempi juttu? Ei turhaa lisärompetta muutenkin täyteen tupaan, liikunnan harrastamiseen kannustusta ja aika tervehenkistä puuhaa muutenkin. *suuri helpotuksen huokaus* Jotain lasten elokuvia ja kirjoja ajattelin lisäksi laittaa, mutta nuo on ne suurimmat jutut! Cee tykkää palapeleistä ja Dee... Mitäpä toivoisi tissivauva? Lisää tissejä?

No on sillä olemassa vaatteitakin, mutta laitanpa tämän kuvan todisteeksi, että on sitä vähän pulskistuttu;D

S.A.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän lahjan olette keksineet! Harrastusten tukeminen ja ns. elämyslahjat ovat minustakin mieleisempiä kuin joku uusi tavara jota voi ihmetellä ensimmäiset 15min.

Pellon pientareella kirjoitti...

Kyllä on hyvä lahja, ja fiksuja poikia, kun osaavat arvostaa, ihan huisin hyvä. Liikunta on se, mitä lapsilta ihan liikaa nykyään puuttuu ja sitten siitä seuraa monia ikäviä asioita aikuisena.

stansta kirjoitti...

Mahtava juttu! On hienoa kun pojatkin osaavat arvostaa tuollaista liikuntajuttua. Niin monet nykyään kai valitsisivat ennemmin pelkkiä tietokonepelejä ja istuisivat sitten pylly kohmeessa koneen ääressä -niinkuin joku 'hieman vanhempi' täällä parhaillaankin tekee, heh heh...
Dee on kivasti saanut pehmeää kilpeä luittensa päälle. Aah, niin suloinen ♥ !

Anitta kirjoitti...

Hieno lahja. Liikunta on aina hyväksi.
Tuosta Deestä näyttää tulevän nyrkkeilijä. Liikuntahallikortti sillekin. :)

Aino kirjoitti...

Todella hyvä ja kestävä lahjaidea. Ihanaa, että pojat ovat täysillä mukana!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ollapa täälläkin niin lähellä sellainen urheiluhalli, johon tosiaan voisi mennä vaikka joka päivä itsekin! Aaah! Joudutteko viemään pojat vai pääsevätkö omin neuvoin tuonne? Meillä kaikki automatkan päässä, onneksi koululla joku kerho, mutta muuten joutuu kyllä joka paikkaan menemään autolla, vaikka ns. kaupungissa asutaan, mutta lähiössä kuitenkin.

Todella hyvä lahja, saisinpa itse samanlaisen, olisi ihan paras!

Minna

Patonki kirjoitti...

Kyllä teidän pojat vaan on fiksuja nuoria miehiä, vaikka tyhymyyksiä tekevätkin. Eipä taida montaa tuon ikäistä olla, jotka oikeasti on tyytyväisiä tuollaiseen lahjaan.

Hehe, lisää tissejä :D