20.12.09

Lempinäyttelijäni.

Eilinen meni ihan kotona kössytellessä. Vieraitakin kävi. Toivat tuliaisiksi paljon suklaata, graavilohta ja savustettua villisikaa! Enpäs ole villisikaa ennen maistanutkaan. Täytyy varmaan joulupöytään sitä sitten siivuttaa (ei oo ainakaan mitään rääkättyä, kun on villiä).

Dee oli illalla saunan aikaan hereillä ja pojat komennettiin ensin saunaan, jotta tulevat sitten hoitamaan vauvaa siksi aikaa, kun Ukon kanssa käymme löylyissä. Kun tulimme Ukon kanssa pesulta, olivat Bee ja Cee maalanneet kasvonsa kasvoväreillä riemunkirjaviksi- oli taas joku leikki meneillään. Eli jätkät sitten vaan uudestaan pesulle:) Bee mietti jonkun näyttelijän nimeä. On kuulemma näytellyt tosi monessa hyvässä elokuvassa. Ehdoteltiin kaikkia mahdollisia toimintaelokuvien miesnäyttelijöitä ja haettiin apua Wikipediasta. Oikeaa näyttelijää ei vain tullut mieleen. Lopulta poika muisti sen ihan itse. Se on se Warner Bros!!!! (Piti purra kieltä, etten olisi räjähtänyt hurjaan hörötykseen;D)

S.A.

5 kommenttia:

Napaulina kirjoitti...

Kyllä se Warner Bros on ihan munkin lempparinäyttelijä! Hahaa. On noi lapset vaan niin hassuja ja ihania, kun ne yrittää ja luulee tietävänsä asioita.

Anne kirjoitti...

:-D

Aino kirjoitti...

Suloista!

Anne kirjoitti...

Ha-haa :D ! Ettei se sit olis ollut Bruce Willis ? No taisitte te sitä ehdottaakin ?

Aija kirjoitti...

Siellähän se on joka filmin lopussa! :-D
Arvatkaas miksi meillä syödään "alppua", kun pöydässä on parsakaalia? Herra Albert Broccoli komeilee aika monen filmin lopputeksteissä ja kun broccoli tarkoittaa parsakaalia, niin yhteyshän on ihan selvä...