7.12.09

7.12.

(Pahoitteluni poskettoman huonolaatuisista kuvista. Ajaessa, kännykällä napattuja.)
Susikairaan hankittiin uudet jouluvalot kylänraitille. Isolla rahalla, ulkomailta asti. Muutaman illan asensivat niitä paikoilleen ja kyllä olikin komian näköistä. Vaan niin tuli kipakka pikkupakkanen ja sitten seuraavana päivänä olikin plussan puolella ja vettä satoi. Lampunkannat olivat halkeilleet pakkasessa ja sitten vesisateella vesi huilasi melkoisen vapaasti lamppuun lyöden oikosulkuun koko p**kan. Muutaman illan irrottelivat uusia hienoja oikosulussa olevia jouluvaloja ja muutaman illan niitä talkoilla korjailivat.
Ajeltiin poikien kanssa tässä yhtenä iltana ja juteltiin noista valoista. Aa tiesi, että nuo viirut tuossa kuusen sivuilla esittää tuntureita. Minä taas luulin, että ne ovat kuusesta hohtavaa valoa. Bee oli hetken hiljaa ja totesi sitten: "Ihanko tosi!? Onko ne kuusia? Minä luulin, että ne on lepakoita!"
Jos olisin yhtään häijympi luonteeltani, laittaisin Susikairan sanomiin tekstiviestin, että: "Pirruunko ne lepakot lensi?"

12 kommenttia:

Neiti Kuu kirjoitti...

*reps*

stansta kirjoitti...

Kaikki on katsojan silmissä ja osoittaa katsojan luovuuden sekä mielikuvituksen. Jeij! :)
...menikö mustaksi?

Ruska kirjoitti...

:D Minä katsoin, että ilmiselviä pöllöjä :)

liskonainen kirjoitti...

ja minä kun ensin kuvaa katsottuani ajattelin ettet halua näyttää mitään tunnistettavaa...
minusta nuo on kelloja tai enkeleitä joilla on hapsuja...
mutta sen tunnustan etten noita olisi kuusiksi ja tuntureiksi hoksannut. enkä lepakoiksi.

meidän kylän jouluvalot on sentään oman kyläsepän tekemiä ja valoletkut on tällä kertaa sieltä mistä halvimmalla saa -eli keskiseltä. osin myös siitä syystä että eteläisen suomen ainoat kolmimetriset valoletkut sattuivat olemaan siellä.

ostin ne kaikki.

tämänvuotiset valot, kahdeksantoista kappaletta, maksoivat yhteensä 567 euroa ynnä matkahuollon kulut.
ensi vuonna eivät sitten maksa mitään..

Leena kirjoitti...

Kylläpäs näyttääkin tutulta kylänraitilta ;)

Susikairan akka kirjoitti...

Hei täähän onkin hauskaa, kun kaikki näkee noissa eri juttuja;D

Neiti Kuu;)

Stansta:) No näinpä! Ei mennyt mustaksi, ihme kyllä:O

Ruska:) Pöllövalot!

Liskonainen... Nämä Susikairan valot maksoi 45000 euroa!!! Ja ei tosiaan ole paikallisien valmistamia, vaan ihan tuontikamaa...

Leena;D Jos noin luokattomasta kuvasta tunnistaa, niin sitten on varmasti tuttu raitti! :) Nykäise hihasta, jos kävelet vastaan raitilla:)

Anonyymi kirjoitti...

:D Minun väsyneisiin silmiin tuo ensimmäinen kuva toi mieleen hämähäkin ja mietin hetken että M-I-T-Ä? Enkö ymmärrä enää tätä maailmaa lainkaan?

vilukissi kirjoitti...

Mäkin luulin ensin pöllöksi, samaksi, joka lensi mun olohuoneen ikkunaan alkukesästä!

Hanni kirjoitti...

Joo, kyllä siellä jotain lentää, pöllöltä näyttää! Meidän kaupungissa valoja uusittiin tänä vuonna ja siirryttiin lediin. Kuulemma yksi led kestää yhtä kauaan kuin 700 normaalia lamppua, ainakin siellä jouluvalaistuksessa. Siis silkkaa säästöä tässä muuten päin pers....ttä hoidetussa uudessa suurkaupungissa. Pääsinpäs märiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Helsingin Mikonkadulla (muistaakseni) on melkein samanlaiset valot, ja minustakin ne on aina näyttäneet Batman-logolta eli lepakolta! Loogista, kun ne kerran ovat ilmassa?

Susikairan akka kirjoitti...

Hämähäkki! Voi mainiota! :D

Eli jos päädyn laittamaan sanomiin tekstaria, niin voin kertoa kaikki nämä vaihtoehdot, jotka katsojalla tulee mieleen;D

Hanni: Nämä kustansi paikalliset yrittäjät, mie en märise muusta kuin siitä, että eikö 45000 euroakin olisi kannattanut jättää omalle paikkakunnalle, eikä ulkomaille!? Ja minusta 45000 euroa on PALJON.

Tiedättekö, mie en voi enää hihittämättä kulkea kylillä, kun nään vain lepakoita, pöllöjä, hämähäkkejä ja hyräilen Batmanin tunnaria hihittäessäni;D

Pellon pientareella kirjoitti...

Tää on just tätä. Että ihan ulkomailta asti, kyllä on hiaaaanoa! Voi viddu. Meidän tuppupikkukylään tulee jäähalli. Just. Saavat sitten kunnanvaltuuston miesten pojat harrastaa. Ettei tarvii ajaa tuohon lähikaupunkiin enää. Uimahalli olisi palvellut ehkä pikkasen useampaa... Mutta ilmeisesti kunnalla on millä mällätä... (no ei ole).