17.12.09

Kysymys!

Onko kenelläkään Arabian Teemaa? Tai muuta tuotannossa olevaa astiasarjaa? Voisiko joku kokeilla pysyykö ne syvät lautaset siinä astiankuivauskaapin ritilässä pystyssä?!

Kysyy nimim. hupsis.

Olen etsinyt semmoisia syviä lautasia, jotka pysyvät siinä ritilässä jo pitkään, mutta kun en kehtaa kysyä kaupasta sovitteille lautasta;D Taas lohkesi muutamasta lautasesta pala, kun se pino kaatui. Pöh.

15 kommenttia:

Irina K. kirjoitti...

Ei pysy. Olen samaa aikani harmitellut. Nyt ei ole enää edes kuivauskaappia keittiössä, vain tiskikone ja pieni roikkuva ja aukaistava kuivaustaso satunnaiseen tarpeeseen. Ongelma ratkaistu.

Inkivääri kirjoitti...

Minä kylmästi varasin lautasille lusikkalaatikon alla olevan lootan, sinne mahtuu ja muksutkin ylttivät paremmin tyhjentämään astianpesukonetta ja kattamaan pöytää - lasit siirtyivät sille lautashyllylle kuivauskaappiin samassa vaiheessa.

Nythän minä olen se pätkä meidän talossa, mutta järjestys on havaittu hyväksi, joten mitäpä sitä muuttamaan. Joskus käsintiskatessa ladon sitten lautasen pyyhkeen päälle kuivahtamaan...

Hanni kirjoitti...

Mulla on Teemaa ja syvät lautaset, sellaiset "kuppimalliset" lautaset. Ostettu kauhean kauan sitten, joten en tiedä, onko Teemaan tullut toisenmallisia syviä lautasia. Mutta nämä pysyi pystyssä, oikein tanakasti. Olisiko mun kaapin ritilät erilaiset, tai sitten lautasen malli?

Kimmeli kirjoitti...

Ei oo Teemaa ja nyt ei kyl harmita ollenkaa :-D
Lautasten ON pysyttävä oikeilla paikoillaan!

milli kirjoitti...

Odotappa hetki...Hyvin pysyvät!Lämmintä joulun odotusta teille.

Anonyymi kirjoitti...

Teeman mallisia ovat nuo Muumi-lautaset kaapissani. Muistan niiden pysyneen vanhojen kotien kaapeissa pystyssä aivan hyvin. Viilikulhoja(joita meillä käytetään ihan kaikenlaisen ruoan syömiseen päivittäin) pidin aina joka tapauksessa hyllyllä pinossa.
Nykyään ei ole tiskikaappia ja en siis tiedä miten uusissa ritilöissä pysyisi pystyssä. Meillä lautaset ovat aina kaapissa pinossa. Jos olisi enemmän alakaappitilaa, ne olisivat vetolaatikossa mutta kaikkea ei voi saada.
Hyllyritilöissä on paljon eroja! Ihan kuin astianpesukoneiden ritiliköissäkin. Se on ärsyttävää.
R&T

äitikarhu kirjoitti...

Juu ei pysy. On laitettava tavalliseen kaappiin pinoon.
Nii...o.

Anonyymi kirjoitti...

Terveiset Joensuusta!
Miulla on isot syvät Teema-lautaset, halkaisija 21cm. Pysyvät hyvin pystyssä ritelikössä, johon ne pienemmät (halk. 15cm) taas eivät asetu tukevasti pystyyn lainkaan.
Olen lukenut blogiasi lokakuusta saakka, kirjoitat niin mukavin sanankääntein! Yhdeksänvuotiaan kasvatusasiat ajankohtaisia meillä, ja siskolla tuore vauva.
-Johanna

Holly kirjoitti...

Jos tarkoitat niitä "kuppeja", niin eivät pysy. Laitan ne kokonaan kumolleen, jos pitää astianpesukoneeseen laittaa.

liskonainen kirjoitti...

ne teemakipot pysyivät maniosti kerrostalon astiakaapissa ojennuksessa mutta eivät uudesa liskolandiassa.

niin että paree on kun otat joko kuivaustelineen kauppaan tai lainaat naapurilta kipon kokeiltavaksi.

ei ole vieläkään kuvia. sitten on kun tytär pääsee kotiin. ja kun se näin sanoi, sen kanssa ei auta kinata. siispä odotamme.

Päivi kirjoitti...

Vanhassa kaapissa pysyivät, jos niitä oli useampi vierekkäin. Uudessa eivät pysy, vaan varasin minäkin niille yhdestä kaapista tilaa. Jos joutuu käsin tiskaamaan, niin täytyy kuivata pyyhkeellä tai laittaa kumolleen kuppi-/lasihyllylle. Muuten ovat kyllä kivoja ja käteviä :)
Mulla on myös sellasia Arabian lautasia kun Birka (ei enää vissiin tuotannossa). Ne on ja pysyy kuin tauti siinä ritilässä.
Sen sijaan 24h pastalautasetkin tahtoo kaatuilla...

Anonyymi kirjoitti...

Kommentti ei teemoista vaan tuosta D:n kuvasta vähän aikaa sitten: hän on kyllä varmasti ollut tosi kiltti ja on niiiiiin suloinen!
On muuten paljon samaa näköä kuin C:ssä!

Minna

Marika kirjoitti...

Ei pysy teema eikä paratiisi, pyh! Onneksi ei tarvi käsin tiskata!;) Lautaset on kaappien hyllyillä ;) Laatikoitakin olis ja pitäs vaan alkaa tässä kokeileen siirtää laatikoista jauhotarvikkeet kaappiin ja lautaset puolestaan laatikkoon ainakin osittain.

Susikairan akka kirjoitti...

Eli summasummarum- pitää hankkia testilautanen jostain. Meillä taitaa olla (lisäksi) se ongelma, että laatikoita ei ole ja kaappitilaa on vähän. Nyt lautaset on (silloin kun eivät ole kaatuilemassa astiakaapissa) sellaisessa pöytätelineessä, mutta kun pöytätilaakin on aika vähän. Pitäis vissiin tehdä keittiöremontti...

stansta kirjoitti...

Mulla ei ole Teemaa, mutta sain omani alas ja kunnon kolinalla. Meni ihan atomeiksi! Taitaa olla uusien (halpojen) lautasten hankinta edessä joulun jälkeen. Onneksi en ole kotona ruokkimassa vajaalla astiastolla ketään...