8.12.09

8.12.

Tässä postauksessa ei nyt ole mitään jouluista, mutta päivän huippuhetkiä kuitenkin:

1. Aan sählyjoukkue oli voittanut kultaa lähikuntien välisessä ottelussa ja helmikuussa pääsevät pelaamaan Pohjois-Suomen mestaruudesta. Suuri hurraa! Nyt pitäisi keksiä miten teen sählypallotäytekakun... siis pyöreän pallon. Lupasin tehdä sen lauantaiksi (o-ou). Onko kenelläkään ideoita pallokakkuun?!

2. Bee oli saanut opettajalta erityiskiitosta kauniista käsialastaan. Eikö olekin 9-vuotiaan pojan käsialaksi todella nättiä?

3. Sanoin maailman parhaalle lastenhoitajalle eli Ceelle, että katsoo hetken vauvan perään, kun käyn laittamassa pyykit rumpuun. Tulin takaisin ja Cee esittteli: "Laitoin vauvan kiinni, ettei se tipu ja pipoa en löytänyt, mutta panin vaipan, ettei sen korvat palellu!"

S.A.

26 kommenttia:

Toffeli-täti kirjoitti...

Olet onnetarten suosikki!

Maami kirjoitti...

Onnea A:n joukkueelle...ja äipälle ideointiin pallokakusta ;)

Hitsit että onkin muuten tosi kaunis käsiala B:llä!!! Mein neidon käsialaa on ope kehunut, mutta kakkoseks jää B:n jäljelle ja kirkkaasti!

Tuo teidän C on kyllä paras...niin ihana ipana, että ei rajaa...C on pelastanut tekemisillään/sanomisillaan monta päivää meikäläisellä. =)

Ja D...niin sulonen söpöläinen...vaippoineen päivineen =D

Elisa kirjoitti...

Onpas taas kaikki pojat onnistuneet ilahduttamaan äitiään ;) Kuuklaapa sanoilla jalkapallokakku, tai pallokakku - jotain vinkkejä voisi löytyä. Käsiala on kyllä aivan todella kaunista, kertonee jo jotain luonteestakin? Voi miten tarkkaan cee huolehtii deestä.. pakko oli ihan ääneen nauraa - kuva kyllä kertoo kaiken. Ei sulla ikävä ehdi tulla tuon katraan kanssa ;)

Aija kirjoitti...

Puolipallon muotoinen kakku saattaisi olla helpompi tehdä... Onnittelut voitosta A:lle ja kavereille!

Voi tuota C:tä, hellyyttävä. Ja toinen istuu tyytyväisenä vaipsu päässä, ei taatusti palele. :-)

Villikissa kirjoitti...

Täytyy myöntää, että sinulla on ihania poikia. Huisin hauskaa käydä täällä lukemassa teidän tekemisiä. Nytkin täällä hihittelen pikkuiselle D:lle. :)

Napaulina kirjoitti...

Siis todella hienoa käsialaa. Voiskohan tota opettaa myös meidän 9-vuotialle pojalle. Voi teijän C:tä, liikkis. Ja mahtava kuva vaippapäisestä ja köytetystä D:stä! Ihan parasta!

TaiNa kirjoitti...

Hitsi sä saat kyllä olla ylpeä sun katraasta! :) Voi, Ceestä taitaa kasvaa vielä mainio isä joskus. ;)

Ruska kirjoitti...

:D :D Voi Cee, minkä nauruhepuliriemastuskohtauksen sai täällä aikaan :D Ehdottomasti vuoden vauvakuva tuo!

Hanni kirjoitti...

Tää oli kyllä ihana lukea. Kaikki sun pojat on ihania, ja osaat sen huomata. Alin kuva oli paras :) Ja tuo käsiala on hämmästyttävää! Ei niinkuin mun Esikoisella, joka tuon ikäisenä tuli välillä vihkonsa kanssa kymymään: äiti, mitä tuossa lukee? Pallokakku... noh, vähän haastetta sullekin elämään :)

liskonainen kirjoitti...

paistat ihan tavallisen kakkupohjan ja muotoilet sen täyttövaiheessa puolipalloksi (niin kuin aijakin sanoi)
kermat tai muut kuorrutukset päälle ja sb-pallon reiät pyöreistä irtokarkeista, mustista vissiin. helppo nakki!

onnea kovasti aa:n joukkueelle jatkoon. salibandy on hieno herrasmiesten laji.

hienoa että cee pitää hyvän huolen haltiakummimummipojastani.

stansta kirjoitti...

1. Aalle kovasti paljon ONNEA!!! (ja Aan vanhemmille tietysti myös!) Voi ylpeyttä! Osasin "siellä jossain" virkata pallon, jonka täytin riisillä (kikkailuun) mutta kakun kanssa olen tumpelompi.. (ihana sana, hih!)

2. Ei ihme, että on saanut kiitosta! Kaunista kuin mikä! (tässä kohtaa: "äitiinsä tullut"!)


3. Hätä keinot keksii ja näppärät poikasi ilman varsinaista hätääkin. Ole ylpeä!!! ♥

Että mä nautin kun osaat ja jaksat arjen keskellä nauttia pienistä asioista. Arvostan ja luen niin hyvillä mielein. Oot ♥ äiti!!!!

Eeva kirjoitti...

Olen touhujeni lomassa lukenut pari viimeisintä postaustasi ja nauranut vedet valuen. Olet sinä mainion porukan mainio äiti ja vaimo! Ai ihanuutta teitä :)

Voikaa hyvin ja ihana joulunaikaa!

Myrkytär kirjoitti...

Viimeinen kuva sai aikaan ison naurun. Töissä. Että ehkä se on hyvä vaan että edessä on vähän pidempi loma, kun muuten voisivat toimittaa hoitoon.

Jossain blogissa tai leivontakirjassa/-lehdessä oli tehty puolipallon muotoinen kakku. Oli paistettu kääretorttulevyjä kakku kasattu niistä isoon tarjoilukulhoon ja sitten kipattu ympäri. Tai tee käretorttupohjista iso levykakku ja piirrä päälle sählykentän viivat. Jos jaksaa väkertää, niin päälle vaikka marsipaanista pari mailaa ja pallo. Toki jos vaatimuksena on pallon mallinen kakku, niin sitten tuo levykakku ei vaan käy.

Anonyymi kirjoitti...

Päivän pelastus jälleen kerran,on mainioita nui teidät muksut!!! nauroin taas vedet silmissä :)

Terkuin
Anni pohjanmaalta

Laura kirjoitti...

Kiitos jälleen kerran aamun piristyksestä, vedet silmissä piti miehellekin viedä näytille läppäriä ja Deen kuvaa :D

Pellon pientareella kirjoitti...

Voi jestas, te ette varmaan tunne sanaa tylsä tai mielikuvitukseton ;). Ihania.

Anonyymi kirjoitti...

Apua, kuolen nauruun!!!! Siis voi taivas mikä pakkaus tuo pikkumies on (siis lapsenlikka). Onneksi ei ole mitenkään kaulan ympäri kiertänyt mitään... mut tosi hienosti ajateltu tuo korvien suojaaminen ja vaippahan on mitä parhain korvien suojus, kun ei mene tuuli läpi yms. Ja jalatkin sievästi pistetty silmukoihin, ettei humpsahda lattialle. Tämän kuvan säilytät loppuikäsi : ) Ihan paras juttu!

Ja kyllä, käsiala on mahtavan hienoa (meidän ekaluokkalainen ei itsekään saa selvää omista koukeroistaan ja numeroistaan, varsinkin kun on painettu lyijykynällä niin, että paperi melkein puhki ja sitten yritetty kumittaa ja kirjoittaa päälle... huokaus)

Minna

Anonyymi kirjoitti...

Apua, kuolen nauruun!!!! Siis voi taivas mikä pakkaus tuo pikkumies on (siis lapsenlikka). Onneksi ei ole mitenkään kaulan ympäri kiertänyt mitään... mut tosi hienosti ajateltu tuo korvien suojaaminen ja vaippahan on mitä parhain korvien suojus, kun ei mene tuuli läpi yms. Ja jalatkin sievästi pistetty silmukoihin, ettei humpsahda lattialle. Tämän kuvan säilytät loppuikäsi : ) Ihan paras juttu!

Ja kyllä, käsiala on mahtavan hienoa (meidän ekaluokkalainen ei itsekään saa selvää omista koukeroistaan ja numeroistaan, varsinkin kun on painettu lyijykynällä niin, että paperi melkein puhki ja sitten yritetty kumittaa ja kirjoittaa päälle... huokaus)

Minna

Patonki kirjoitti...

Sitten kun tuntuu että lasten äiti on hoitajaansa kyllästynyt, laita pakettina tänne. Aina on käyttöä noin mainiolle lastenhoitajalle! Jiikin varmasti arvostaisi noin hienoa hattua.

Ja arvasin, että liskonainen osaisi kakun kanssa auttaa ;)

Anitta kirjoitti...

Heh, heh. Päivän pelastus tuo vauvakuva. Kyllä on näppärä ja kekseliäs hoitaja. Onneksi vaippa taisi olla käyttämätön.

Käsiala on kadehdittavan hienoa.

Onnittelut joukkuemenestyksestä.

Anonyymi kirjoitti...

C ja D pelastivat päivän!:-D Onnea A:lle, hän on totisesti kakkunsa ansainnut! Itse olen kerran tehnyt puolipallokakun siten, että vuorasin pyöreän kulhon kääretorttulevyn viipaleilla ja laitoin keskelle kermarahkahyytelöä - siis niinkuin charlottekakku. Kumotaan ja koristellaan. (Meillä siitä tuli suklaakuorrutettu jättihämähäkki halloween-bileisiin.) Myrkyttären idea oli myös hyvä, pistän itse korvan taa sen.

vilukissi kirjoitti...

On hyvä käsiala! Ai kun ihana lastenhoitaja! Vaippa pipona...voi miten hellyyttävää.

Hanni vielä: kirjoitti...

... piti vielä uudelleen tulla katsomaan tuota jalkalenkkeihin sidottua vaippapäätä :D

stansta kirjoitti...

On tuo Deen kuva niin mieletön, että oli palattava katsomaan! ♥

Maami kirjoitti...

Samoilla asioilla liikun täällä kun hanni ja Stansta...katselemassa tuota mellevää D:n kuvaa...on se niiiiiiiiiin ihuna!!!

Inkivääri kirjoitti...

Ihanan näköinen vaippa päässä on vauveli:)