29.12.09

Hiphop.

Niilo Kasperi sai nimensä, vaikka juhlaliina oli ja pysyi kadoksissa ja vaikka kastemalja hajosi säpäleiksi juuri ennen H-hetkeä. Juuri nyt vietämme sosiaalisesti erittäin aktiivista aikaa, joten tulin vain näin nopsaan kertomaan, että hengissä olemme ja hyvin porskutamme. Näillä näkymin sos.akt.aik. jatkuu ensi vuoteen, joten en lupaa palata näppäimistölle huomenna. Voi olla, että palaankin, mutta ei nyt tyritä tätä kuluvan vuoden loppua pitämättömillä lupauksilla ja luvataan vaan, että takaisin tullaan, ku nokka näkyy.

Halauksia ja hyviä vointeja ihan kaikille:)

Olette ajatuksissa<3

S.A.

Ps. Yksi ystävä menee naimisiin! Minä olen toinen kaaso=) (se näprääjä; taiteellinen puoli!!!) ja ystävä T on se, joka "organisoi ja vittuilee hommat toimimaan".
Hitsi, menin ihan sekaisin ja täpinöin täällä nyt sitten häähumua! Mutta eikö kortit voikin periaatteessa askarrella valmiiksi jo hyvissä ajoin, niin että täyttää paikat ja päivämäärät sitten, kun ne on tiedossa?! (Tästä hääaiheesta pääsette varmaan nauttimaan ihan kyllästymiseen asti!:))

8 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Hyvä nimen sai Niilo Kasperi! Kuulostaa olleen ikimuistoiset ristiäiset :)

Nana kirjoitti...

Onnea Niilo Kasperi ja koko perhe <3

haltiakummimummi kirjoitti...

joopa, joo.
enhän muuta odottanutkaan. sirpaleet tuottaa onnea, joten Nika saanut hyvän kasteen.

(mutta minä se en ollut! olin ihan hiljaa ja kiltisti, niinkuin lupasin!)

Kirsikka kirjoitti...

Totta kai hääkutsut voi tehdä hyvissä ajoin. Itse olen tehnyt omani jo aikoja sitten (tietokoneella tosin), vaikka poikaystävä ei ole vielä edes kosinut... :)

stansta kirjoitti...

ONNEA Niilo Kasperille ja koko perheelle sekä mieluisia vuoden viimeisiä päiviä!
Kaikkea hyvää tulevalle uudelle vuosikymmenelle!!! :)

Ruska kirjoitti...

Somalle pojalla ihana nimi :) Onnea Niilo Kasperille! Jospa liinan hukkaantuminen ja maljan rikkoontuminen olivat hyviä enteitä. Onhan se jo nähty, että tuo poika selviää hankaluuksista huolimtta. Siihen joutuu äitikin alusta pitäen tottumaan :D
Koko Susikairan alueelle turvallista loppuvuotta ja Kaikkein Parhainta Uutta Vuotta!

Sipulix kirjoitti...

Ihanaista uutta vuotta ihanaiselle naiselle ja perheelle!

Joo, voi kortit tehä -jos ei hukkaa niitä ja jos käyttää samaa kynää niihin päivämääriin kuin muuhunkin tekstiin. Jos nyt ensinkään käyttää kynää...

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, ihanaa...Vai Niilo Kasperi...Onko Niilo kutsumanimi? Olette olleet mielessäni paljon! Mulla on ollut ihan hirveä opiskelusyksy, ja kun sain ne kurssit valmiiksi viikkoa ennen joulua, sairastuin...tietenkin :(. Ja nyt vasta alan toipumaan päin. Minä muuten ajattelin Kasperin tulevan ensimmäiseksi nimeksi :)

Rakkain terkuin, TMY