8.9.11

Hetkellinen "pingpong".

"Ping" kuvaa sitä tunnetta, kun jouhi kiristyy kolmessa sekunnissa katkeamispisteeseen ja "pong" sitä katkeamista. Kas vain, lapset ei tällä kertaa olleet ollenkaan syyllisiä tapahtuneeseen vaan työkuviot. Tai oikeammin sen karun tosiasian havaitseminen, että kahdessa paikassa ei voi olla yhtä aikaa. Eikä oikein kolmessakaan:/ Plääh. Työvuorolistojen mukaan olin buukannut kakkostyötä ykköstyön vapaapäiville, mutta yhtäkkiä olikin myös ykköstyölle nimettynä ko. päiville ja noniin, säätämistä ja veivaamista (ja se ärsyttävä tunne, että olen jokapaikkaan enemmän rasite kuin hyödyke... voi vihne!)
***
Aalla on huomenna 14-vuotissynttärit. Kauheeta miten vanha se on ja hurjaa miten nuori äiti sillä on 8D!!! Tyttöystävä olisi ilmeisesti tulossa ekaa kertaa yökylään...huuuuu! No katsotaan tuleeko tytön vanhemmilta lupa. Viime vuonna olin kuulemma luvannut, että saa olla kavereineen meillä ilman aikuisia viettämässä syntymäpäivää tai siis -iltaa, mutta tänä vuonna iski jännän päälle ja ajattelin kuitenkin pysyä kotona... toinen varteenotettava vaihtoehto illanvietolle olisi nuorten messu (18-23) ja siitä saisi riparimerkin, mutta ilme oli pojalla näkemisen arvoinen, kun ehdotin tuota;) "AI niinku synttäripäivänä olisin koko illan kirkossa??? Kun äiti mä en oikein pidä kirkon tunnelmasta, varsinkaan syntymäpäivänä..."
***
Eilen oli eskarilaisen yleisurheilukisat ja varmaan meni tosi hyvin. Pamautin aamulla vessan oven kiinni ja Ceen jalka oli välissä. Auh! Että onnea ja menestystä vaan kisoihin, äiti lisää vähän vaikeusastetta telomalla sun jalan. Etpä oo sit niin ylivoimainen... Huoh.
***
Huihai sentään, arki siis menee painollaan ja yritetään räpistellä mukana. Voi olla, että viikonloppuna ehtisin kirjoitella jotain järkevämpääkin, epätodennäköistä se silti on. Kiireisenä pitää, kun täytyy muistaa sotkea kalenteria ja litistellä jalkoja oven väleihin. (JOO! SAA ANTAA SYMPATIAA JA SILITTÄÄ PÄÄTÄ!)

S.A.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon varmaan tosi vanha ja tiukkis, mutta meillä ei vielä 14-vuotiaat olisi yökyläilleet? Tai sitten olisi suhteen toinen osapuoli nukkunut vanhempien makkarissa, siinä ikkunan ja sängyn välissä, enkä olisi silmiäni ummistanut koko yönä.

Ja joojoo, eihän se mitään estä, mutta ainakin tietäisivät, etten hyväksy.

Vai vedänkö liian hätäisiä johtopäätöksiä yökyläilystä? :D

HannaHoo

Susikairan akka kirjoitti...

HannaHoo:) Juu, olen jo varautunut mahdolliseen yökyläilyyn extrakahvipaketilla, nuorisoleffalla (JOTA SIIS KATSON NUORTEN KANSSA!!!) ja onhan nuo jo puoli vuotta seurustelleet... fiksu tyttö se on ja nukkuu, jos tulee meille, niin Been huoneessa:))

Anni kirjoitti...

Voi apua minkälaista elämää teillä :) Mukava lukea ettei meidän perhe ole ainut missä saattuu ja tapahtuu!! Tsemppiä kalenteri-säätöön ja muutenkin arjen pyörittämiseen! Mulla vain yks lapsi ja kolme koiraa mutta tuntuu silti että tunnistan itseni kirjoituksistasi :)

Ofelia kirjoitti...

Herttinen, synttäripäivänä KIRKKOJUTUSSA!!! *itkee* :D :D

Mä en saanut kotona asuessa kutsua ees kavereita yökylään (enkä päässyt mihkään), puhumattakaan et joku vastakkaista sukupuolta oleva olis tullut yöksi... Mullehan äiti huus yläasteella että jumalauta et sitte rupee vielä seurustelemaan. Eipä äiti tiennyt etten kelvannut kenellekään vielä yliopistossakaan! :D

Aalle oikein isot onnittelut! Ja Ceelle lohtuhali. :)

Hanni kirjoitti...

Meillä on ollut "tyttö- ja poikaystäviä" yökylässä jo aika nuorena. Eihän ne samassa huoneessa, saati samassa sängyssä nukkuneet tietenkään. Kaksolikalla oli ensimmäinen poikaystävä 8-vuotiaana, ja kun kysyin, että mitä se seurustelu tarkoittaa, niin tyttö sanoi, että kun he istuu piirissä ja pelaavat lautapeliä, niin poika istuu hänen vieressään.

Että ei tosiaankaan kannata vetää hätäisiä johtopäätöksiä, ei edes 14-vuotiaista :D

Silityksiä ja sympatiaa <3

Anonyymi kirjoitti...

TÄ ? Siis eivät voi nukkua samassa huoneessa ??? Missä luotto lapseen, täytyy kyllä miettiä kovasti,miksi näin. Vai meinaatko, että överiksi menee.Joo, laittakaa pikkuvelun huoneeseen vaan ;)

Susikairan akka kirjoitti...

No tota joo-o:D Kaikki voi nyt hengittää ihan rauhallisesti, tyttökaveri ei päässyt yökylään ja Aa menee POIKAkaverin kanssa kirkkoon..............
:D:D:D

AHhahhhaaaa ;D