22.9.11

Ja mikä tänään nauratti...

Kuuntelin tänään töissä jotain lapin radion uutisia. Normaalit -ne siis todella tavanomaiset- taistelua siellä, hallan vaaraa täällä, Katainen sitä ja Kreikka tätä osastot soljui korvasta sisään ja toisesta ulos ja sitten uutislähetyksen lopuksi joskus, kun on tapahtunut jotain todella hurjaa/outoa/vaarallista/kummaa/mainitsemisen arvoista uutistenlukija sanoo sillä jännittyneellä äänellä: "Juuri saamamme tiedon mukaan---". Minähän höristin nuhatukkoiset korvani törrölleen, että nyt tulee joku jytky--- niin se juuri saapunut tieto oli: "Inarinjärvessä on havaittu ilmaston lämpenemistä!"
Aha. Okei. Minun käsittääkseni asia (ilmaston lämpeneminen) on viime aikoina pyörinyt tapetilla enemmänkin (jo joitain vuosia) ja se ei tietenkään naurata yhtään, vaan se mielikuva jostain radioapulaisesta, joka tohkeissaan ponnari kireällä kiikuttaa sitä "juuri saapunutta" tärkeää faksia uutistenlukijalle.

Sinänsähän uutinen meni perille kyllä, jopa minäkin havahduin ajatusmatkoiltani tähän päivään ja harva uutinen pysyy päässä vaikkapa saman päivän iltaan asti eli eipä hullumpi veto ollenkaan ;)

Juuri saamani tiedon mukaan hammastahnanpursottajan paikka on avoinna vessassa ja täytyy pikimiten täyttää tämä avoin toimi.

S.A.

1 kommentti:

Anitta kirjoitti...

No, eipä tule Susikairassa aika pitkäksi.
Vauhdikkaista veikoista tulee vaikka mitä kunhan tarmon saa ohjattua oikeaan suuntaa.