3.9.11

Laatuaikaa.

Työpäivän jälkeen pyöräilin kaupassa mutkin, tein ruoan ja creme bruleen jälkiruoaksi. Helppoa oli touhuta, kun ei ollut kuin Dee kotona. Ukko lähti Been ja Ceen kanssa kaverin luo mökkeilemään. Laatuaikaa sielläkin tiedossa; iskät ja tyttö 7 vee, pojat 11, 5 ja 4 vee aikovat leipoa rieskaa. (tirsktirsk;))

Aan lupasin koululle jalkapallon peluuseen vannotuksen kera, että kuudelta on oltava kotona. Saunaa pesemässä. (hirviömama nro1.) Ja olihan se viittä vaille kuusi kalsareissa valmiina juuriharjasulkeisiin. Valmista tuli ja creme bruleet palkinnoksi. Nyt odotellaan, että sauna lämpiää ja sitten möllötetään sohvalla ilta- katsotaan joku elokuva ja naatitaan, naatitaan!

Elämä on varsin mieluisaa juuri nyt, onnellisena ihan kaikesta tästä ja nauttien älyttömän kivasta fiiliksestä:) Jos olisin vielä saanut piilokameran rinkkaan, niin olisin voinut tiirailla sitä rieskashowta (hohooohoo, miksi mua naurattaa ajatuskin niin kauheasti...)

Siksipä en juuri nyt ehdi viettää teidän kanssanne enempää aikaa- laatuheppu katselee vinosti tuolta, että "äitiiii, sun koneaika on loppu..."

Moi!

S.A.

Ps. Kysyin saunaa pestessä, että kysykö kaverit mitään, kun sun piti lähtee niin aikaisin, niin Aa sanoi, että "ei kysyny, kun sanoin, et lähden äitin kanssa pesemään saunaa!" Keep it simple. (ja toi 14!!! en mä nyt ihan epäonnistunu oo, enhän?!)

4 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

No et ole - Ihana äiskä oot!

Hanni kirjoitti...

No mutta hyvänen aika, et ole yhtään epäonnistunut vaan tasan päinvastoin. Ihana(t) mukula(t) sulla on.

Turha tirskua sille rieskatouhulle. Niistä tuli varmaan hirmu hyviä, voi vaan sulaa lämpimän rieskan päällä... slurps. Eikä ne tuo sulle yhtään kun naureksit siellä :P

haltiakummimummi kirjoitti...

hyrrrrrrrh...

haltiakummimummi hyrisee ja enkelit saavat pitää vapaahetken.

olet niin kulta.

(iso) Dee kirjoitti...

Aa todisti, että elämässä pääsee yllättäen helpommalla, kun sanoo asiat suoraan niinkuin ne on. Ja äiteeltä hän sen varmaan on oppinut. Aika fiksu mutsi.