2.12.09

...*piip*....

Kerron heti alkuun, että lasten kuullen meillä ei juurikaan kiroilla, mutta täällä blogissanihan saan päästellä, enkö saakin???? SAATANI, VATTU, PIRKELE, HELVETTE!!!

*piip*
Aalla oli puolitoista viikkoa sitten perjantaina sählyottelu. Torstai-iltapäivällä poika totesi, että tarvitsisi uudet sisäpelikengät. Fine. Lähdetään ostamaan.
Viime viikolla oli yksi sisäliikuntatunti. Tänään on myös sisäliikuntaa. Niin katsopa perkelettä, kun ne kengät on sitten hävinnyt! Kadonnut. Unohtunut. Tuo kakara on käyttänyt niitä 2 kertaa ja nyt ne on -kukaan ei tiedä missä-. On se *piip* hyvä, että lähti kouluun, pois silmistä. Olisi vaan vaikka 5 vuotta putkeen siellä. Etsin niitä kenkiä vielä, kun poika oli jo lähtenyt, niin sängyn alta löytyi fysiikankirja, niin tänäänhän olisi ollut fysiikkaa. Krääh! Ukolle taivastelin, että miten *piip* tuolla voi kaikki kamppeet kadota, unohtua, hävitä? Ukko totesi rauhallisesti, että unohtihan se pyöränsäkin liikuntahallille vain löytääkseen sen seuraavalla viikolla sieltä AVONAISENA. Kaiken huipuksi poika ei edes huomannut pyöränsä olevan hukassa.

Jumavit. Nyt on jokseenkin aamukaffekuppi nurin.

Oli tarkoitus jatkaa Joulukalenterimaista iloisten asioiden kirjoittelua, mutta nyt aamusta ei saatana ainakaan onnistu.

"Rakas Joulupukki!
Toivon joululahjaksi tukkupakkauksen nippusiteitä. Niillä kiinnittäisin kaiken irtaimiston kiinni tuohon kakaraan. Olin ollut alkuvuoden ihan kiltti, tänä aamuna vähän repsahti.

S.A."

22 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Johan kuullosti, kuules, ihan samalta, kuin meillä aika usein. Minä muuten pärrään oikeasti enemmän kuin mitä blogissani. *nolo*. Likka etsi tänään esimerkiksi fysiikan kirjaansa, jota oli eilen illalla olkkarissa lukenut, kun tänään on koe. Ei löytynyt MISTÄÄN!??? Yhtenä päivänä on pipo (pipot) häviksissä, toisena kengät, hansikkaista puhumattakaan. Kahvikuppi tekee katoamistemppuja ja sukat ne vasta taitavia piiloutujia ovatkin... Sitten kun löytyvät myöhemmin jostain, niin ollaan ihan varmoja, ettei itse niitä sinne ainakaan olla laitettu. Kävelevät varmasti itsekseen...

Kimmeli kirjoitti...

Hahahah....vtuprklstana...ihan ku meidän Pelimies!!! Siis kiitti, tosi lohduttavaa, kerrassaan ihanaa, etten oo ainoa joka painiskelee kadonneitten ja "unohtuneiden" tavaroiden parissa. Mitä tulee kiroilemiseen, niin meillä saa... kun se niin kummasti vaan helpottaa. Olen sitä mieltä, että on paljon pahempiakin syntejä kun kiroilu. Tosin, siihenkin on sääntöjä, että milloin ja kenen kuullen!

Napaulina kirjoitti...

Aargh... Meillä kanssa on kaikki aina hävyksissä ja sitten äidiltä kyllä karkaa suusta vaikka mitä lapsilta kiellettyjä sanoja. Olen täysin kyllästynyt siihen, että poika kadottaa hansikkaita sitä mukaan kun niitä ostan. Oli raukka vissiin ottanut sitten vähän itseensä äidin räyhäämiset, kun oli kulkenut saman käden hanskoissa (eli kaksi oikean käden hanskaa joista toisen tunki vasempaan käteen) viikkoja. Jep.

Patonki kirjoitti...

Kiva kun saan vähän ensimakua tulevasta (oukaad).

Hih, ihan mukavat markkinat oli juu ;) Mutta mä voin laittaa varotuksen seuraaviin kuviin...

Elisa kirjoitti...

Minä symppaan kanssa sua! Meidän esikoinen on ihan samanlainen.. joskus oli kyllä naurussakin pitelemistä kun poika oli talsinu naapuriin kylään ja siellä oli ihmetelty, miten sulla on vaan yks sukka jalassa..no oli ollu toisessa jalassa kaksi ;))

Anonyymi kirjoitti...

Rauhassa, vaan kyllä se siitä. Ite olin kakarana just samanlainen, mikään ei pysyny tallessa ja unohtu millon mihinkin. Ominaisuus alko lievenemään joskus kymmenen ikävuoden jälkeen, ja nykyään meen ihan normaalista tyypistä. :)

Maailmassa on niin monta ihmeellistä asiaa, että mihinkään niin tylsään ja tavanomaiseen ku fysiikan kirja tai sisäpelikengät voi olla vaikea keskittyä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Huokaus, täällä kanssa asustaa sellainen tavaroiden hukkaaja! Olisikohan koskaan ollut sellaista päivää, että kaikki mitä piti olla mukana, on ollut mukana. Aina joku juttu jäänyt kouluun, tai läksyt merkkaamatta jne. jne. Okei, ekaluokkalainen vasta, mutta jo monet hanskaparit hukattu jne. Toivottavasti tää tästä : )
Minna

~R&T~ kirjoitti...

Tervetuloa kerhoon!
Onkohan joku ylemmän tahon suuri tarkoitus että itsellenikin on siunaantunut enemmistö poikalapsia? Sanasta sanaan voisin monena päivänä kirjoittaa kuin sinä juuri.
Anteeksi että minua nauratti -ihan ääneen- lukiessa. Kiitos vertaistuesta jota blogisi tarjoaa-et arvaa miten monta päivää olet pelastanutkaan.
Odotan kauhulla että pienetkin kasvavat ja alkavat harrastaa ja sitten vasta tavarat ovatkin hukassa *pyörittelee silmiään*

Hanni kirjoitti...

Joo-o! Tällainen postaus täällä tänään... tuohon loppukaneettiin saakka mie sain naamani jotenkin pysymään kuosissa, mutta sitten ei mahtanut mitään: näin jätkän tavarat nippusiteillä kroppaan köytettynä. Mie meen taas muualle nauraan, etten saa kenkää päähäni. Ai niin, eihän teillä enää ole *poistuu vikkelään*

Eeva kirjoitti...

:D D:D:D:D:D::D:D:DDDDD

Arjaanneli kirjoitti...

Tää niiku rätkättäis:DD!!!
Mun on hyvä hihitellä, ku omat on jo yli 20:)
Voisin sanoo, et:Mitäs läksit! Kikkeliskokkelis:)))

liskonainen kirjoitti...

voi, oi, voivoi!

mitä tuohon muuta kuin pyyhkiä silmiään naurun kyynelistä. panepa vaan silmät hetkeksi kiinni ja johan on pojat aikuisia, armeijan käyneitä ja miniöitä talo täynnään.

nauti nyt vaan.
... joulupukilta nippusiteitä!
ei saa naurattaa astmaatikkoa!

liskonainen kirjoitti...

voi, oi, voivoi!

mitä tuohon muuta kuin pyyhkiä silmiään naurun kyynelistä. panepa vaan silmät hetkeksi kiinni ja johan on pojat aikuisia, armeijan käyneitä ja miniöitä talo täynnään.

nauti nyt vaan.
... joulupukilta nippusiteitä!
ei saa naurattaa astmaatikkoa!

liskonainen kirjoitti...

mit perkulehia???
hieno kyyneleisen naurunsekainen kommentti katosi taivaan tuuliin.

nippusiteitä joulupukilta!!!
ei saa tolleen naurattaa astmaatikkoa...

liskonainen kirjoitti...

no, johan nyt????

kte kirjoitti...

Meilläkin on kaikki aina häveissä. Ja ei pelkästään lasten takia ;) Mutta kyllä muakin on harmittanut, kun esim. skeittilauta (josta on todella ollut iloa kyseiselle lapselle, mutta myös mulle, kun skeittaamaan voi kesäisin aina tuupata, kun sisätiloissa alkaa meno yltyä liian vauhkoksi) on unohtunut kaverin pihalle eikä sitä sieltä ikinä ole enää löytynyt, tai kun tien poskeen jätettyä palloa ei enää olekaan siellä (ja näitä kunnon palloja on kadonnut useita).. mutta ei nää oo ainoita asioita, mitkä harmittaa. Enemmän kiukututtaa - kiukkuaminen!

Susikairan akka kirjoitti...

Minz, Kimmeli, Napaulina, Elisa, Minna, Rosmariini ja Kte:) Kiitos, kiitos, kiitos noista esimerkeistä teidän kullannuppujen hukkaamisista. Vertaistuki on kultaa silloin, kun itsestä tuntuu lähinnä toivottomalta:/ :)

Patonki:) Voihan olla, että teidän pikkuinen on tosi tarkka poika, eikä koskaan hukkaa mitään;D Mutta jos ei, niin muista nippusiteet!

Anonyymi:) Yritän olla heittämättä kirvestä kaivoon, vielä:)

Hanni! :D Varo vain, heitän... sukalla!

Eeva:D:D:D

Arjaanneli;D Niinpä, mitäs läksin. Seuraavassa elämässä aionkin olla lapseton sinkku-uraohjus...

Liskonainen x 4:D Tosipuheessa, kyllä joskus jo nyt tuntuu haikealta, kun tajuaa kuinka nopeasti aika oikeasti rientää:)

Bloggerin kommenttilootassa on viime päivinä ollut jotain häikkää (muillakin kuin mulla). Välillä ei näy etusivulla yhtään kommenttia ja kun avaa laatikon siellä onkin. Välillä katoilee taivaan tuuliin ja välillä tulee tuplana:/ Outoa! Tottapahan joskus korjaantuu.

Anne kirjoitti...

Urheilukenkäepisodi on kuin suoraan meidän elämästä...

Kuopus on hukannut urheilukenkänsä kahteen kertaan tänä vuonna, toiset olivat upouudet. Toiset löysin minä sattumoisin koulusta...

Eniten nyppii, kun likat hukkaavat ja unohtelevat silmälasejaan. Silloin en viitsi edes yrittää hillitä itseäni.

Kerran esikoinen hukkasi noin 3kk käytössä olleet silmälasinsa jonnekin ulos. Ja minä kun olin ostanut vielä sellaiset joustavasankaiset kalliit.

Maahiska kirjoitti...

Herää epäilys onko teidän lapsi ja meidän lapsi 12v siamilaisia kaksosia tai jotain?????? :-D

Susikairan akka kirjoitti...

Anne:/ Rillit vielä on tärkeät, kun ilmankaan ei näe. Sisäpelikengistä nyt voi sanoa hukanneelle, että omapa on ongelmasi, jos joku vetaisee mailalla varpaankynnet veks.

Maahiska;D Ei kai näin saisi sanoa, mutta kiva, että teilläkin on hukkaaja:) Mieltä niin lämmittää, kun tajuaa, että muillakin on lapsina täystuhoja

Maahiska kirjoitti...

Tuskin pysyn enää laskuissa montako kännykkääkin on hukattu... meidänkö lapsi hiukan ADHD - eihän????? Ja pojan pistämätön tapa ottaa käyttöönsä muitten tavaroita ja hukata nekin :/ (mm. mun sukkia, mp3-soitinta....)

Susikairan akka kirjoitti...

Maahiska:) Sitten on vielä niitä älynväläyksiä, että ei voi kuin suu auki hämmästellä, mitä tekohetkellä on pojan päässä liikkunut... Esim. kadonnut mp3 ja kysyttäessä lapsi muistaa viimeksi käärineensä sen tyhjään kismetin käärepaperiin autossa. Mitä, mitä, mitä?!!!