11.9.11

Räyh!

Kaikkien viiden miespuolisen lukijan (2 irltuttua, Liskonaisen mies, Ninan mies ja ehkä LIAMK) kannattaa varmaan ohittaa tämä kirjoitus- nyt tulee rumaa tekstiä.

Ukko on aika usein ihan jees, mutta toisinaan niin helvetin ääliö, että tekisi mieli potkaista sitä päähän nilkkaan.
Tilannehan alkoi jo rakentua siitä, että se metsästyskaveri tuli tänne. Fine, oli sovittu, että Ukko lähtee metsälle (tekemään mitä? ei se metsästä mitään! ei ole ikinä metsästänyt!) ja ovat mökillä yötä. Ensimmäinen huutokohtaus siis perjantaille; Cee parkui, kun tulee niiiiin ikävä ja Dee parkui ihan vaan siitä syystä, kun Cee parkui. Bee tyytyi inkuttamaan; miks mä en voi lähtee mukaan? No, tilanne rauhoittui huomattavasti, kun älysivät lähteä viimein. Siis ne aikuiset miehet.

Niin kattoppa vaan, eiköhän ne olleet lauantaina 12 maissa takaisin täällä. Hakemassa skootteria ja pakettiautoa ja kaikkea muuta tuikitarpeellista (??????) metsästyskampetta. Joo-o, sama halvatun parkuna sillä seurauksella, että se vajakki sanoo, että "no tulkaa illalla saunomaan, jos äiti tulis teitä käyttämään". Hahhahhaa, onneksi mulla ei ole myöskään mitään aselupia, ei edes ritsaan. Arvaattekin, sitä inkutusta riitti ihan koko leppoisaksi iltapäiväksi 12:30-18:30. No pakkasin pennut, koiran ja saunakamppeet ja Ukko soittaa, että et viittis käydä kaupassa? (Syöksy seinään ja sementtiin!!!) Kaupan kautta matkaan. Saunominen meni ihan ok, makkarat paistettiin ja sitten se palikka toteaa: "Voittehan te jäädä yöksi, jos äitikin jää!" IDIOOTTI, PÄSSI! Ei ikinä noin! Siis minusta tehtiin yhdellä lauseella hankala ja v-mäinen ämmä, kun en suostu jäämään mökille yöksi. Ja miksi en jäänyt?

1. kaksikerroksinen mökki helkkarin jyrkillä portailla ilman suojaporttia.
2. kaksi narttukoiraa ja meidän uroskoira.
3. yksi vaippaikäinen ja rantasauna (lämmin vesi siellä, ei sähkövaloja).
4. saunaolusia nauttivia miehiä (lue: kukaan tervepäinen ei jaksa kuunnella niitä ohiammuttuja teeriä selvinpäin, ei ihan oikeasti jaksa).

Bee sai jäädä yöksi, koska jaksaa kävellä metsässä. Ceen ja Deen pakkasin huutavina ja väsyneinä autoon ja Aa halusikin kotiin.

Nyt tulee sitten sen pannupään huippuveto: "Iskä tulee sitten heti aamusta, saat nukkua isin paikalla ja iskä tulee sitten ihan pian, kun oot herännyt!" Lärsynlärsyn Ceelle.

Cee heräsi varttia vaille seitsemän ja Ukko tuli Been kanssa kotiin klo. 18. Tarvitseeko sanoa mitään? Luuletteko ehtikö Cee kysyä kertaakaan, joko se iskä kohta tulee? Klo. 18 aikaan täällä oli jokseenkin jäätävä vastaanotto- vitutti niin, ettei veri kiertänyt päässä eikä varpaissa. Cee oli (kuten lapset on, vaikka ei yhtään olisi syytä) sydämellinen ja suukotteli ja halaili ja iskä sanoi: "Lämmitetään sauna!" Karjaisin keittiöstä, että sinne saunaan ei meni kukaan, kun siellä on se piha-allas pestynä ja kuivumassa.

Savua nousee korvista. Pässinpää se on.

S.A.

Ps. Kiitti, nyt helpotti jo vähän:)

Pps. Näitä näin lahjakkaita ylilyöntejä ei sentään satu edes puolivuosittain. Jos sattuisi, niin saattaisin hankkia sen ritsankantoluvan.

9 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

HALLELUJAA !!! Oi, olen niin äärimmäisen onnellinen, että kohta herahdan itkuun ! Että kyllä sitä edes joskus muillakin kuin minulla !! Tämä todistaa, että Jumala (tai vastaavat tiedot) ON olemassa. :D

Sipulix kirjoitti...

Räyyhhäyh. Päivän ts. illan naurut. oot sinä kyllä melekonen akka. Hauskaa alkavaa (ja metsästyksetöntä) viikkoa!!!

liskonainen kirjoitti...

JEEEESSS!

josko seuraavaksi tekisit vaikka tyttövauvan, alat jäädä vähemmistöön.

Hehkuvainen kirjoitti...

Ei ajatellu ukko ihan loppuun asti. Ei ihme että savu nousi korvistasi!

Irena kirjoitti...

Oij!
Sympatiat täältä.
Meillä on joskus vähän samanlaisia kommentteja tuo oma palikka heitellyt ajattelematta sen enempää.

Kyllä se siitä x)

Anonyymi kirjoitti...

Been there, done that, got the T-shirt...

Arvaas, miksi mulla kaksi narttukoiraa? Ne sitäpaitsi kuuntelee ja tottelee.

HannaHoo.

Sari kirjoitti...

Sillä lailla! Kyllä ne hiukan kaljaa maistelleet isät muistavat luvata vaikka mitä...aamu se ei kylläkään ollut. Tuosta sai kyllä jo vähän kiukuissaan ollakin.

Leea kirjoitti...

Ne ei vaan tajuu! EI vaikka rautalangasta vääntäisi.
Ja vika on aina muissa!!

(Ja meillä on yksi sairas - niin sairas - joka just tuli 8 h työpäivän jälkeen kotiin. No tiedätte kaikki, mitä sitten tapahtuu... Eikä tämä edes kuulu tähän millään lailla, mutta tuli vain mieleen!)

Anne kirjoitti...

Loistava sappinesteitä tihkuva kirjoitus!