18.7.11

Täh, häh, mitääh?

Kun on tuota asiakaspalvelutyötä tehnyt aika pitkään, niin hyvin harvoin enää sattuu eteen tilanteita, jotka saa jauhot suuhun. Mutta kyllä niitäkin helmiä osuu vielä kohdalle. Niin, että raapii päätä monta päivää jälkeen päinkin ja miettii, että mitä?!

Muutama päivä sitten tuli äiti ostamaan tyttärelleen vaatetta. "Kun se meän tyttö on niiiiin hoikka, että kaikki vaatteet on sille ihan liian suuria. Ollaan jouduttu hakemaan tuolta suuresta kaupungista sille erikseen, kun ei täällä löydy tarpeeksi tiukkoja vaatteita." "No tämä malli tässä on -kuten huomaat- paljon naftimpaa mallia kuin esim. tämä." (esittelin samalla)
 "Ei kyllä nää on niin valtavan leveitä, ettei nää kyllä käy sille meidän tyttärelle. Mun kyllä täytyy tulla sovittaan sen tytön kanssa." "...öh...joo...siis tulkaa toki sovittamaan..." (tässä vaiheessa siis olin aivan ??? että wooooot???

Nimittäin vaate josta keskustelimme oli 62 cm:n vauvojen body.

Onko oikeasti ihan tavallista kulkea sovittelemassa vauvalle vaatteita ja pitääkö 62 cm:n vaatteen istua täydellisesti ja olla vartalonmyötäinen?

S.A.

11 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Päivän parhaat naurut, kiitos!

Eeva kirjoitti...

Voi pyhä persetti!

Anonyymi kirjoitti...

Auts. Minkähän trauman olen omilleni aiheuttanut vauva- ja leikki-ikäisenä kun suunnilleen riitti että ne vaatteet oli päällä ja sopi sääolosuhteisiin?

HannaHoo

Ofelia kirjoitti...

Eeva sanoi hyvin! :D

Meillähän on nyt kokoa 80 tai 86 eli tuo 62 ei niin kauhean kaukana ole, ja minusta on kiva ja luulisi olevan mukavampi vauvallekin, jos vaate EI purista. Tiukkaa ja naftia on myös ikävä pukea. Ja EI, en ole sovitellut vaatteita kaupoissa! :D Hassu äiti oli se.

Anitta kirjoitti...

Voi äitiparkaa. Ei voi kuin ottaa osaa, jos lapsiraukka on niin hoikka. Vauva bodyn sovitukseen. Heh-heh.

(iso) Dee kirjoitti...

Kaikenlaista hassutusta, että ei ensisijaisesti ajatella lapsen mukavuutta, vaan miltä jokin vaate näyttää. Taisi olla aika nuori äiti?

Anonyymi kirjoitti...

Oiskohan ollut kenties ensimmäinen lapsi kyseessä? Hauska vedonlyönti? Piilokamera?
Ihan silkkaa ToosaTV-ainesta! Virkistävän piristävä juttu!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät naurut sain tuosta!
Meillä olisi tullut halvaksi lasten vaatetus, jos olisi pitänyt sovittaa jokaista, sillä heitä ei vaatekauppaan juuri saanut. Sinun kertomassa ei tietysti kohteelta kysytty sovitusintoa.
Odotan innolla jatko-osaa!
Iloista kesän jatkoa! Marketta

Anonyymi kirjoitti...

Ihana :)

Kupla

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyväntähden sentään! Joko pitäisi 62cm tyttövaatteetkin olla tyköistuvia nykymuodin mukaan? Joskus olen NIIN onnellinen kolmesta pojastani. :)
-kukkuluu

Rosali kirjoitti...

Useimmiten vauvat ei edes pidä pukemisesta eivät arvosta pätkän vertaa shoppailua... Nyt en enää uskalla ostaa sovittamatta vaatteita lapsille,mutta koko onkin 140-160cm..... 62cm ja sovitus... Ei voi olla totta! Päivän naurut!