15.7.11

Lakerikengät.

Täällä on kaikki hyvin. Varsin mallikkaasti. Mitä nyt jotain höpsöä, muttei mitään mikä kiristäisi jouhia pingpinkeiksi. Paitsi, olen nyt kaksi päivää etsinyt Deen kenkää. Se vaan katosi. Eikä löydy ihan mistään. No, tänään ei sitten ollut kuin yksi kävelykenkä ja sitten juhlavat lakerikengät. Pistin ne pojalle jalkaan ja kuskasin hoitoon. Ainahan meillä pukeudutaan perjantaina juhlavasti! Tein eilen marjapiirakkaa ja otin sitä töihin jälkkäriksi mukaan- reilu luraus vaniljakastiketta päälle ja se Skibborwaren paskarasia levisi käsilaukkuun. Vaniljanmakuisia e-pillereitä ja mustikkatahrainen lompakko. Sopii hompsuiseen tyyliin ja vauhdikkaaseen menoon;)

***
Ja mitä muuta? Aa kävi kotilomalla, tyttöystävän rippijuhlissa. Meillä oli oikein mukavaa! Joku kuume-episodi käväisi, Bee onnistui säikäyttämään, mutta tokeni kuitenkin, onneksi! Pikkupojilla vaihtui hoitopaikka ja nyt päästään hienosti jalkaisin hoitoon ja kotiin. Jäätelökioski pyörii varmaan meidän varassa ja uimassa on käyty vaikka kuinka. Ystäviä on treffailtu ja iso kotikone on taas jonkun matomatalan hyökkäyksen kohteena. Ceen tuttipullot "unohtui" mummolaan ja poika nukkuukin enimmäkseen omassa sängyssä :O :D ohooo!

Satamuutapientäjasuurempaakinjuttuaodottelee aikaa-konetta-ja luovaa oloa, mutta nyt täytyy taas mennä uittamaan varpaita piha-altaalle, moikkeliskoikkelis! Aurinkoa ihan kaikille!:)

S.A.

PS. Liskonainen muistutti vuosipäivästä! Miten ihmeessä sekin pääsi unohtumaan?! No onnittelut meille kolmevuotiaille! :) Ajatella kuinka aika rientää!

1 kommentti:

Patonki kirjoitti...

Taitanee olla aika vierailla kenkäkaupassa sillä silmällä ;)