26.5.13

Suurenmoista elämää :)

ja pahalainen sentään mikä kiirus riivaa. Ihan tietenkin ne kaikki peruskuviot (työt, koulut, harrastukset, läksyt, sosiaalinen elämä), mutta tämä evakkoasuminen lisää yhtälöön n. 3500-4000 km ajoa/ kk. Kyllähän monet ajaa sen verran kuukaudessa, mutta kun mä en oo tottunut tälläiseen suhailuun. Tai siis kyllä mä nyt alan olla jo tottunut.
Ajoin tosin eilen auton pohjan johonkin ja se laahautuu nyt aika pahasti, eli ensi viikolla voi taas olla sähläystä pikkuisen enemmän- mutta olen tottunut siihen :)
Isä voi hyvin.
Aa on miehistynyt aivan kertakaikkiaan mahdottomasti, ajelee skootterillaan ja hölmöilyt näyttää olevan muistoja vain.
Jos tässä siis hyviä ja huonoja uutisia ynnäillään, niin kyllä ISO PLUSSA JA LEVEÄ HYMY :D on päällimmäisenä.

Laitanpa lähiluonnosta kuvia, että näette  missä me ollaan.

Eilinen aamupalamaisema.

Ne kaikki mun rakkaat.

Tapion pöytä; latvaton kuusi

Niskakoski

Metsälammen rantaan...

Suuria ajatuksia mättäällä makoillen.
"Rankkaa" opiskelua :)

Lonkkamurtumapotilaana ea-koulutksessa.

Melottiin tuostakin.

Tunturin huipulla.
Ps. Kodista puuttuu vielä vähän juttuja, niinku esim. lattiat, että ei ihan vissiin olla lähipäivinä muuttamassa takaisin.

S.A.

6 kommenttia:

Katja - Tässä ja Nyt kirjoitti...

<3 :) Suurenmoista! Heitäthän kun joudat, postiini noita "yhteisii" kuvvii :)

Susikairan akka kirjoitti...

tässä on pieni windows 8 ongelma, nää menee kamerasta miten sattuu koneelle ja etsinnässä tuhraantuu vähän aikaa. Meen kokeileen. :D

Sari kirjoitti...

Kiva kuulla kuulumisianne ja hienoa, että isäsi voi hyvin ja A:n ongelmatkin ovat ohitettuja. Niinhän se lapsilla tahtoo olla.

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Ihania maisemia! :) Hyvä juttu, että asiat ovat alkaneet järjestymään. :)

Ruska kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa! Olipa kiva löytää tänne :) Olen itse vaihtanut blogipaikkaa, niin "vanhojen" blogien päivityksistä ei tule tietoa.

Hienoja maisemia ja tunnelmia sinulla. Tässä ihan itsekin huudahdin, että Jeeee. Poijat on kasvaneet ja sinullakin uusia tuulia puhaltelemassa. Hienoa kesää teille kaikille!

Ruska kirjoitti...

Piti vielä tulla kertomaan, että itsekin laskin viime syksynä kumilautalla kuviesi vesiä. Se oli tosi hauskaa :) Ja keväällä tein lonkkamurtumapaketinkin. Joten tuntuu mukavalta ajatella, että olet ollut hyvissä riennoissa mukana :)

Toivottavast se kotikin valmistuu pian - vai ovatko nuo kulmat jo koukuttaneet liikaa... Voisi kyllä arvailla, että puolet junioreista kaipailee lähemmäksi nuorisorientoja.