29.10.13

Havaintoja.

Kolmen vuoden koulutus puristettuna yhteen vuoteen ja kymmeneen kuukauteen on aika tiukka paketti. Esseiden ja muiden kirjoitushommien lisäksi ei jaksa (eikä jumankekka EHDI) muita kovin pitkiä pohdintoja repiä kasaan. Kun yhtälöön lisätään yksi remonttikohde (Ukon isävainaan talo), vähän matkustelua, pari työtä, perinteiset vanhempainillat ja -vartit, pari adhd:ta, maalauskoulu, kokkikerho, askartelukerho, liikuntakerho, metsästys ja seinäkiipeily, niin arki on sellainen saranoita kuluttava combo. Yks tulee, toinen menee, toi pitäis muistaa hakea ja olkkarin lattialla on sulassa sovussa luistimet, kasvivärjätyt langat, kissa ja eräreppu. Mulla on sellainen kutina, että nyt alan ymmärtää sanan "ruuhkavuodet" merkityksen.
MUTTA: tärkeintä tässä on, että tämä menee mielettömän hyvällä fiiliksellä. Kaikki järjestyy, jos jotain unohtuu, niin mitä sitten? (Ihmeen vähän on unohtunut, Ukko on tullut metiltä aina takaisin, lapsia vilistää noin oletetun pääluvun verran ainakin viimeistään illalla saunaan mennessä). Yöunista on oppinut huolehtimaan erityisellä hellyydellä, siinä on nimittäin pirut ja perkeleet valloillaan, jos muutama yö menee jotenkin perseelleen- kaikki hommat lakkaa sujumasta. Mitähän minä jorisisin vielä, on nimittäin vähän sellainen olo, kuin olisi hylännyt hyvän ystävän, kun tämä plokiriepu täällä nyhjöttää yksikseen :/ 

Kysykääpä jotain. Lupaan vastata kaikkiin kysymyksiin tämän kuluvan viikon aikana, joihinkin jopa ihan heti! 
Minun ensimmäinen "oikea" maalaus. Lumme laiturilla. Tekijänoikeudet on kaiketi kaksinkertaiset, kun ihan ite otin kuvan mökkilaiturilla ja maalasin taulun siitä ihan ite.

Sydämellisin ajatuksin S.A.

10 kommenttia:

Liza kirjoitti...

Olipa mukavaa taas kuulla katastrofialueen uutisia

Liza kirjoitti...

Olipa mukavaa taas kuulla katastrofialueen uutisia

Sari kirjoitti...

Olipa mukava lukea taas teidän kuulumisia. Tuollaista se elämä tahtoo olla, mutta onneksi se taas jossain vaiheessa rauhoittuu. Vaikka sitten otetaan koira ja aletaan juosta ja metsästää sen kanssa ja vauhti jatkuu....

Pilviharso kirjoitti...

Kiva kuulla jtkn! Miten upea taulu - osaat!

Hehkuvainen kirjoitti...

Kaunis maalaus, olet hienosti saanut esitettyä veden väikkeen :). Mitä aiot maalata seuraavaksi? Pidätkö joskus vielä näyttelyn kuvistasi?

Aino kirjoitti...

Kyllä ymmärrän, ettei aina voi olla bloggaamas, ku katastrofit painaa päälle ;)
Mut kysynpä silti: Miten sinä jaksat?

Susikairan akka kirjoitti...

Ihanaa, ettei Susikairaa oo vallan unohdettu! :)
Hehku, Kiitos! Seuraavaksi tekeillä on avoinainen kirja/päiväkirja, johon käsi kirjoittaa tarinaa joka alkaa "Olipa kerran..." Jää sit katsojan pohdittavaksi kuka kirjoitti ja miten tarina jatkuu :) Keväällä ainakin on maalauskurssin yhteisnäyttely, mutta sen pidemmälle en ole ajatellutkaan.

Aino :) kiitos kysymästä, voin hyvin. Vaikka kaikkea onkin ollut ja on tekeillä, niin on sellainen perusletkeemeininki ;) Pikku asiat ei saa hyppimään seinille, eikä isotkaan. Kaikella on tapana järjestyä, tavalla taikka toisella, ennemmin tai myöhemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva kuulla että ruuhkassa tai siitä huolimatta, elämä mallillaan siellä Susikairassa! Itsekin suorastaan välillä koen olevani huijattu. Jotenkin lapsellisesti kuvittelin, että jahka pesue on " jo koulussa", niin alkaa äidillekin tulla omaa aikaa. En ehkä enempää voinut olla väärässä.
Jos omaa aikaa on se, että ajaa taksikuskin lailla paikasta toiseen- välillä jopa yksin autossa, niin sitten sitä omaa aikaa on. ;)
Itselleni aika tarkoittaa rauhaa ja se on kyllä vielä valovuosien päässä tästä ruuhkavuosien elämästä.
Että eipä ole ihme jos ei bloki päivity :)

En mitään ihmeellistä kysyä osaa, paitsi, että mitä opiskelet? Ymmärrän toki jos et yksityiskohtaisemmin haluakaan kertoa.

Lämmin syystuulen puhallus energiaa sinulle sinne kauas. Elämä kantaa!

R&T

Susikairan akka kirjoitti...

Voi Rosmariini&Timjami :) Ihana kuulla sinustakin! Olen siis aiemmilta koulutuksiltani ompelija ja merkonomi ja nyt täydennän tätä huikeaa matalapalkkaisten naisvaltaisten alojen sarjaani lähihoitajan tutkinnolla XD *tirsk* Jos olisin aikoinani päättänyt mikä musta tulee isona ja olisin käynyt saman vuosimäärän opintoja, olisin jo aika korkeasti koulutettu :)

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Ihana taulu! :)