9.12.09

9.12.

Hitsi:) Voi, että tulee hyvä mieli, kun näistä meidän ipanoista on iloa muillekin kuin meille vanhemmille. Kiitos kaikista kommenteista edelliseen kirjoitukseen! Olette te ihania!

Sattuipa sitten sopivasti, että eilen taas bongasin jannut teeveestä--- jotkut lukijat varmaan muistaakin viime vuodesta tämän. Ukon kanssa tuossa mietittiin, että tämä on jo neljäs vuosi, kun tuo pätkä pyörii telkkarissa. Jos nyt osaisin digipoksilta siirtää nettiin tuon pätkän niin laittaisin, mutta enhän mie osaa:/ Eli katsokaapa mtv3:n mainoskatkotkin tarkkaan:)

Kaksi ystävääni olivat pähkäilleet, että ensi vuoden kalenteriksi hankitaan sellainen, jossa on 32 päivää kuukaudessa ja sen ylimääräisen päivän nimi on "joo kohta". Juuri sinä päivänä miehet tekee ne työt, jotka on luvattu tehdä "joo kohta". Meidän Ukko on korjaamassa autoa nyt, koska se "joo kohta" tuli vastaan- huomenna olisi katsastus... *huoh*. Nyt vaan sitten käpälää pystyyn kenen muun perheessä tuommoinen "joo kohta"-kalenteri olisi tarpeellinen;D.

Vaan nytpä tuli ihan töpö kirjoitus. Lähden laittelemaan iltapalaa, ettei sekin siirry sinne "joo kohtaan". Hiphip!

S.A.

4 kommenttia:

stansta kirjoitti...

Ha haa, tarvii katsoa silmä tarkkana sillä mä ainakin haluan nähdä sen.
Käsi pystyssä täällä! Auton katsastus täälläkin edessä huomenna tai ylihuomenna -riippuu mitä sanovat korjaamolla. Ja itse tarvisin tunnetusti enemmän kuin vain yhden "joo kohta"-päivän, plaah...

~R&T~ kirjoitti...

*käsi pystyssä* Kyllä , tuo kalenteri olisi maailman paras keksintö :)

stansta kirjoitti...

Piipahdahan joutessasi hakemaan luotani joulumieltä tuova enkeli, jookos kookos? :)

Patonki kirjoitti...

käpälä pystyssä täällä heilun....