7.12.08

TeeVeestä tuttu.

Rentouttava viikonloppu takana... Kyllä kotoa poistuminen kannattaa:) Siellä "omien" parissa mieli ja kroppakin lepää. Syötiin, saunottiin, pelattiin, katsottiin Joulutarina (taas;))
Lauantaiaamuna kurkkuni tuntui pahasti karkealta. Siinä sitten illalla ulkosaunottiin ja tuli käytyä hangessa pari kertaa. Ajattelin, että se kurkkukipu olisi säikähtänyt shokkihoidosta. Mene ja tiedä säikähtikö, mutta nyt on polvet, kyynärpäät ja peppu kuin hiekkapaperin jäljiltä;D Oli aika kova hanki. Susikairan akka ei suosittele.

Sen sijaan akka suosittelee, jos haluatte bongata tuttuja TeeVeestä, niin katsokaapa kolmosta. Siellä pyörii semmoisia välipätkiä, joiden aikana kerrotaan tulevaa ohjelmaa jne. Niin yksi niistä pätkistä on sellainen missä juoksee lapsia mökkien välistä ja sitten kamera kääntyy kahteen poikaan, jotka heittelee lumipalloja, sen jälkeen toisen mökin ovi aukaistaan ja nainen ottaa vastaan vieraita. Sieltä voi siis bongata minut ja isot pojat. C on kuvaushetkellä mahassa rv 38+4. Olipa se huisi päivä- ihan palkkaa sai lumisotailusta ja henkilökunta teki pallot valmiiksi, jotta tähdet voivat keskittyä pallojen heittelyyn.

Maalla, pienessä pohjoisessa kylässä on oma kylätunnelmansa ja omia hassuja persoonia kylä väärällään- niin kuin jokaisessa pienessä kylässä.

Sunnuntaiaamuna naapurin isäntä tuli pyytämään apua, kun kännykkä oli mennyt rikki. Tutkailtiin porukalla kännykkää, joka vaikutti olevan ihan toimintakuntoinen. Viaksi ilmeni "näppäimet lukossa"... Hassu kohta tuli siinä vaiheessa, kun isäntä tarjosi 10 euron maksua soitetusta puhelusta. Hän siis soitti omalla kännykällään sen puhelun, kun avattiin se näppäinlukko;D

Samainen naapurin isäntä oli jonain kesänä ryhtynyt palvaamaan kalaa. Hups. Päiväunet sohvalla ja palvipönttö pihalla- ei hyvä yhdistelmä. Tuli palvattua kala, piha ja liiterikin siinä samalla.


Ja vielä yksi tarina samalta kylältä. Jääkaapit olivat vasta markkinoille tulleet. Vanhat pojat olivat päättäneet hankkia sellaisen itselleen. Siinä sitten naapuritorpassa vieraillessaan olivat ryhtyneet mokomaa laitetta parjaamaan... Paremmin säilyi ruoka kuulemma komerossa kuin siinä paljon mainostetussa jääkaapissa. Naapurin emäntä siihen, että: "Eihän teillä ole siellä omassa mökissä sähköjäkään..."


S.A.

9 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Jaah! Nythän täytyy liimautua telkun eteen, kerrankin niitä ohjelmien välipätkiä katsomaan, jolloin yleensä meillä ryykäillään viimeistään (usein siis ohjelmien aikanakin) jonnekin pois tv:n edestä.

Ihana juttu tuo puhelinongelma. Hih! Sattuuhan sitä. Olisikin muuten näppärää, jos omaa puhelinta toisen tilassa käyttäessä maksut siirtyisivätkin sen toisen puhelinlaskuun, minä en soittelisi kotona enää koskaan...

Hannele kirjoitti...

Heh, hyviä tarinoita maalaiselämästä :D Ja sama juttu kuin Minzillä, mie joka en paljon edes telkkaria katso, alan nyt katsella kaikki mahdolliset väli- ja muutkin pätkät. Sitten voin leuhkia, että mie melki tunnen nuo :D

Ruska kirjoitti...

Minäkään en katsele telkkaa, mutta nyt sitten ehdottomasti ruudun ääree! Jännittävää, blogiystäväni on julkkis ;)

Ihania kyläjuttuja :) Mulla putosi eilen kännykkä lattialle, josta hän kommentoi näin: "SIM-kortin rekisteröinti ei onnistunut". Jotta sillä metodilla voi ainakin yrittää rekisteröintiä.

Anonyymi kirjoitti...

Wautsi, pitääpä alkaa katsomaan noita välipätkiäkin telkkarista. Jee, kaverini on julkkis ;)

Pirjo kirjoitti...

Ja siis minä olin tuo äskeinen anonyymi...

Susikairan akka kirjoitti...

Voi ei, älkää nyt pettykö... Se klippi on tosi nopea ja pojat näkyy ihan hyvin, minusta näkyy vain "häivähdys".

Julkkis:D Hihih:D

liskonainen kirjoitti...

hei akkaseni ja tervetuloa kotiin.
kolmeen vuoteen tuli eteen ensimmäinen tilanne missä tv-vapaasta vyöhykkeestä on haittaa. mutta en silti hanki telkkaria, panen seurakuntasisaren katsomaan ja kertomaan miltä näytti.

tänään ollaan museokiertueella ja huomenna mennään ramallan uuden piispan ensimmäiseen jumalanpalvelukseen. pysy kelkassa.

Hannele kirjoitti...

Jee! Tänään mie bongasin teidät. Hieno pätkä, tosi hyviä roolisuorituksia :D

Susikairan akka kirjoitti...

Hyvä Hanni! Varsinaisia roolisuorituksia;D