19.12.08

Kaikki aivan hyvin!:)

Hyvin piditte peukkuja, Kiitos<3

Huh. Ei mitään kamalan vakavaa! Itseasiassa, kun menin potilasta kotoa hakemaan, niin se oli jo aamusta kovasti reipastunut. Eläinlääkärille päästyämme masennuksesta tai muustakaan apatiasta ei ollut tietoakaan. Sanoin lääkärillekin, että ei se kyllä aamulla ollut tämmöinen. (Oli muuten se sama lääkäri kerran, jolloin käytettiin Remua siellä tutkimuksissa ja Remulle oli takertunut perskarvoihin minun tarrapampula. Lääkäri nosti häntää ja kysyi: Mikä tämä on?! *öhöm.. näyttäis olevan mun pampula*)
Mutta siis tänään tutkimuksissa löydettiin tulehtunut anaalirauhanen. Kumma juttu, ettei aristanut yhtään painettaessa, siksi en sitä yhtään tajunnut itse epäillä. Toinen löydös ---- tattadaa---- korvatulehdus! Tällä kertaa bakteeripöpö, ei hiiva kuten aiemmin. Ja sitäkään en itse löytänyt, kun oli niin syvällä. Korva näyttää aivan hyvältä läpän alta ja koira antaa hyvin koskea korviin eli ei aristanut, mutta tarkempi syvätutkimus paljasti tämän pöpösen. Saimme lääkkeet ja nyt pitäisi miettiä miten saadaan ajeltua korvat sisäpuolelta karvattomiksi ja ilmastointia siten paremmaksi.

Huh, huojennus! Aamulla olin kyllä niin huolissani, kun en koskaan ole nähnyt Remua noin surkeana.

Kävimme vielä A:n kanssa joulukaupoilla ja nyt puuttuu enää pari ruksia, jippii! Tänään leivotaan pipareita ja juodaan glögiä! On niin monta ilon aihetta:):):):):)
(Aamulla vietiin C hoitoon, niin hoitotäti pyysi aamuglögille, oli niin ihana hetki, että sekin melkein itketti:))

Suukotellaan, vaikka hyvän päivän kunniaksi!S.A.

9 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Ihanaa että kaikki hyvin siellä. Hauska kuva :)

Aija kirjoitti...

Hannelen kautta tänne eksyin jo joki aika sitten, mutta en ole tullut jättäneeksi jälkeä käynnistäni aikaisemmin.

Tuosta koiran korvan sisäpuolen parturoinnista tuli mieleeni, että olisikohan tässä kohtaa käyttöä maailman turhimmalle värkille eli nenäkarvanleikkurille ;-)? Se ei mahda nipistellä, kun sillä on kai tarkoitus parturoida nenän sisältä...

Susikairan akka kirjoitti...

Kiitos Marjut!=)

Aija, tuo onkin hyvä idea! Pitääköhän ne kovaa ääntä? Sitä mietittiin lääkärin kanssa, että täytyisi olla hiljainen tapa, ettei tunnu koirasta kurjalta... Siis kaikki nenäkarvatrimmereihin tutustuneet, onko ne kovin äänekkäitä?

Tervetuloa Aija uudelleenkin:)

Hannele kirjoitti...

Voi kun kiva kuulla, että oli "vain" tuollaiset koirien normivaivat. Ja tuli korvatkin samalla hoidettua, sehän olisi saattanut muhia vaikka kuinka kauan. Hieno juttu!

Susikairan akka kirjoitti...

Joo Hannele, kyllä vierähti kivi sydämeltä, kun oli "vain" näin pientä:)

Villikissa kirjoitti...

Onpas kiva kun ei löytynyt tuon pahempaa.Nuo on helppoja hoitaa.

Pitikö testata miten tarrapampula toimii koiralla turkissa?No, tuliko koiralle kiharaa, meinaan vaan, että kun mulla on pitkäkarvainen kissa, toimisiko myös sillä???=D

Susikairan akka kirjoitti...

Villikissa, ei mitään pienintäkään tietoa miten se pampula sinne persiiseen joutui...Mutta jos tosiaan rullaisi koirille ja kissoille turkit juhlakuntoon kauttaaltaan näin joulun alla=)

Sipulix kirjoitti...

auh- päivän naurut: siis ajatus siitä että se pampula, joka on ohimolla on edellisen kerran ollut koiran persiissä...

Riemukasta joulua sinne Susikairaan täältä lakeuksilta. Valkoista joulua pukkaa tännekin ----jeeeeeeeeee!
t. Sipulix

liskonainen kirjoitti...

hieno uutinen.

eikö vaan joskus nolota eläinlääkärissä kun köytyy kummallisia juttuja elukoista! käytiin jokunen vuosi sitten normi tarkastuksessa ja rokotuksessa lauman kanssa ja casperin suusta löytyi tulehtunut ienkorroosio. hävetti kovasti mutta kun jätkä ei valittanut mitään vaan veteli kuivamuonaa apinanraivolla, ei tullut mieleenkään sellaiset vaivat.
enää neljä yötä jouluun...