21.12.08

Kinkkua, halvalla. Ilmaiseksi. Laitan sinappiakin mukaan!

Justiinsa nyt pitäisi tietysti miettiä kaikkea kaunista, hyvää ja niin edelleen. Mutta mulla palaa pinna tämän miesväen kanssa. Lähdimme kävelylle, minä, Ukko, Remu ja C. Pääsimme noin 5 metriä oman tontin rajan yli, kun puhelin soi ja ah, niin tuttu ulvonta kaikui korvaan: "Tuo heitti karkilla mua päähän, minä purin, se tukisti, minä huitaisin, se potkaisi, sanoi vielä kirosanankin ja nyt ei osata päättää kumpi saa pelata ekaks pleikkarilla. Yhyyy-yhyy!" (taustalta kuuluu jotain puolustuspuhetta, joka kertoo asiat päinvastoin, tosin pleikkarista ollaan yhtä mieltä, ettei pelivuoroja saada jaettua.)

Kävimme pikkulenkin ja palasimme ratkomaan tätä "kilttien" lasten pienoista välienselvittelyä. B:lle tuli kaveri kylään ja B lähti sitten sinne kaverin luo vielä. Menin hakemaan autolla ja sillä välin kotiin jääneet taulapäät ehti saada pientä kaaosta aikaiseksi. Kirjahyllyn päällä on 5 peliä, jotka ovat siellä korkealla juuri siksi, etteivät osat mene hukkaan ja niin edelleen.

Ukko oli jostain hemmetin syystä antanut ne C:lle, joka oli levittänyt ne sikinsokin olohuoneeseen ja keittiöön. Mikä järki siinä oli????? "Minä luulin, että se voi katsoa niitä..." Mitä luulet, mistä syystä ne pelit on hilattu puoleen väliin taivasta, jos C saa niitä katsoa?????"

Keittiössä on tehty iltapalaa. Kuka nyt keitetyistä munista keltuaisia söisi? Ei kukaan! Mutta onhan se nyt ihan varma, että niitä keltuaisia ei laiteta roskiin vaan litistetään pöytään kiinni. Ja minä olin 15 minuuttia poissa. 15 MINUUTTIA!

Mitä sikoja nuo on?! Paistan kinkuiksi kaikki!

Martta

2 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

kuule, lähde vaan sinne hebroniin, siellä ei ole kuin konepistooleja, vähän barrigaadeja, siirtokuntia, ihana souk ja ystävällisiä ihmisiä. eikä yhtään sikaa, uskonto nääs kieltää.

siell hermo lepää...

entäs se lumi????

Sipulix kirjoitti...

Apua :D...meilläkin on välillä kaikenlaisia elukoita mellastamassa pirtissä, katkerana sitten lapset välillä valittelevat äitinsä kielenkäyttöä sekä samaan hengenvetoon sanovat minua niiden elukoiden alkulähteeksi. Joten yritän hillitä nimittelyä sillä en haluaisi olla a) emakko b) lehmä c) apina-äiti d) hyeena-emo /tämä on suosikki-eläinlajini, meillä on hyeenoja välillä ihan hirveästi, välillä jopa naapurista) jne. Joskus 15 minuttia On_tosi_pitkä_aika. Eikä pelkästään silloin kun puskee niitä hyeenoja maailmaan vaan monta monituista kertaa myös sen jälkeen. M.O.T.