30.12.08

Hei kaikki ja kiitos!:)


Tämän sain Hipin rouvalta (salasanan takaa). Nöyrimmät kiitokseni siitä!
Ja sitten asiaan: Ajattelin ensin tehdä koosteen kuluneesta vuodestamme (Susikairassa), mutta kaikki asiat eivät suinkaan ole kertaamisen arvoisia :O, joten kirjoittelenkin jotain ihan muuta.
Anuradha: Taisitpa olla ensimmäisiä, joka jätti kommentin ensimmäiseen päiväkirjaani. Siitä lähtien olen päivittäin käynyt lukemassa kuulumisiasi, ihastelemassa intoasi sekä Plushenkoon, että taitoluisteluun ylipäätään. Sivusi vaihtavat ulkonäköään usein ja on mukavaa, kun laitat videoita. Voin vain kuvitella, kuinka paljon teet työtä sivujesi eteen. Kiitos!
Enkelin kakkaa: Sinulla on sivuillasi paljon ajattelemisen aihetta, mutta myös minuun iskevää huumoria, kuten viimeksi esim. Viattomien lasten päivän-kuva! *repeilee* Kiitos sinulle!
Ensimmäinen (päättynyt) odotus ja Vompattiina: Sydän sykkyrällä lueskelen vauvakirjoituksia! Kiitos, että jatkoit kirjoittamista, vaikka odotus päättyikin onnellisesti! Vauvantuoksua!
Hannin lätinät: Voi rakas Hanniseni! Valat uskoa siihen, että saatan selvitä näistä vuosista täysipäisenä ja katsoa joskus taakseni ja nähdä jopa jotain humoristisia piirteitä tässä säheltämisessä! Kiitos! Ja peukutusta salasanan taakse;)
Hekkali Murheerryyni: Kiitos nettikaupan ylläpitäjälle:)! Luen myös toisia blogejasi. Annat usein ajattelemisen aihetta. Erityisesti kirjoituksesi tuoksujen sekamelskasta osui ja upposi. Asia, jota ei tule ajatelleeksi itse.
Hiirose emäntä: Voi kuinka nautinkaan lukea kuulumisianne. Murrekirjoitus vaan jaksaa ilahduttaa, hymyilyttää ja naurattaa! Koiruuksien ja kisulien kuvat ovat myös mitä mainioimpia! Kiitos päivien piristyksistä!
Hipin rouva: Asenteesi on niin lämmin ja myönteinen, vaikka varmasti sitä asennetta on koeteltu. Sydänlämpöisiä ajatuksia, kiitoksen kera!
Lapin taikaa: Halauksia, sinulle "uusi" tuttavuus! Kiitokset tämän päiväisestä! :)
Liskonainen: Joulukuun olen matkustanut kanssasi paikoissa, joissa en koskaan ole käynyt. Vaikka matka on ollut vaiherikas, olen tuntenut oloni turvalliseksi! Sen täytyy johtua matkanjohtajan hellästä huolenpidosta ja kaikkein suurimman matkanjohtajan läsnäolosta! Erittäin suuri kiitos!
LöökiKööki: Keittiössäsi olen nauranut niin, että mahaan on sattunut! Kiitos sinulle! Sinulla on monta satasta... mm. sosiaalisuus ja vauhti;D
Mummon kammarissa: Sydän syrjällään olin Joulun alla puolestanne. Lämmin kiitos, että jaksoit ja ehdit näpätä paremmat kuulumiset:)
Myrskyn korvassa: Nyt olisi runo paikallaan, mutta kirjoitan kuitenkin riimittä. Kiitos, että olet olemassa täällä blogimaailmassa; perheinesi, etanoinesi, yötöinesi, Pörröinesi. *hymy*
Periferialife: Kiitos blogistasi, sinä puutarhureiden 112! Toivon Uutta Vuotta ilman selkäkipuja! Ja vinkkaa het, kun olet valmis kokeilemaan kansanparantajaa.
Tummaa purppuraa: Kiitos, uudelle tuttavuudelle! Työasiat on nyt peukutettu hyväksi. Seuraavaksi peukutetaan sille toiselle jutulle! Katsoppas vaan, kaikki järjestyy!:)
Villikissa: Kättesi jälkiä on mukava ihastella! Kiitos myös kissakuvista:) Kevään hurja tavoitteeni: Mariomyssy! (Mitenhän langanmenekki, jos käyttäisi seitsemää veljestä?)
Vuoret ympärillä: Voi hurmaavia kuviasi! Lähes joka kerta sivuillesi tullessani viima ja pakkanen nipistelee poskiani! Pienet auringonsäteet tarttuvat ripsiin ja jylhät maisemat salpaavat hengityksen! Kiitos! (No, kesäkuvat eivät ole viimaisia eikä pakkanenkaan pure, hengitys kyllä salpautuu!:))
Wapaalla: Tätä nykyä päässäni soi laulu: "Ruskalla on saari, se oma saari on..."=) Kiitos sinulle kirjoituksistasi ja kuvistasi, jotka pysäyttävät tämän tästä ja jäävät hyvänä kaikuna päähäni soimaan. Ne antavat voimaa minulle, kuten myös varmasti sinulle itsellesi! Lämpimiä ajatuksia!
Kiitos teille kaikille! Kun aloitin kirjoittelun heinäkuussa, en villeimmissä kuvitelmissakaan voinut aavistaa kuinka täydellisiä, haavoittuvia, mukavia, hauskoja, surullisia, jännittäviä hetkiä ja ihmisiä täällä kokisin ja tapaisin! Kiitos! Thanks! Tack! *Kumartaa, taputtaa ja huutaa hurraa*
Kiitos vielä kaikille muillekin, jotka sivuillani ovat poikenneet. Kiitos kaikille, joiden sivuilla minä olen harhaillut! (Nyt alkaa muuten kuulostaa jo yhdeltä poliitikolta, kiitos vielä kaikille...niin ja muuten kiitos!)
Tulkoon Uusi Vuosi ja Uudet Kujeet! Akka lähtee nyt rakettikauppaan. Ostan ainakin yhden sädetikun! (Ne kun ei pidä niin isoa ääntä, hui!)
Susikairan akka vetää käden lippaan!

11 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

kiitos itsellesi, akkaseni!

näin me vaan laajennamme toistemme maailmaa. näitä, osin yhteisiä blogiystäviä voimme hellä hymy huulilla muistella ja toivottaa toisillemme entistä parempaa uutta vuotta.

hanat kaakkoon ja vauhdilla eteenpäin vaikka mitä tulisi vastaan!

muista nyt kuitenkin suojalasit koko perheelle, sädetikkujenkin kanssa...

Villikissa kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus!Ihana lukea noita kiitosviestejä, ne lämmittää aina.
Oikein riemukasta uutta Vuotta teille kaikille ja varo, siitä sädetikusta lentelee kipinöitä kauas.Tiedän sen, kun meinasin polttaa kissan turkin viime uutena vuotena!?!

(En osaa tarkkaan sanoa langan määrää, mutta 7 veljestä myydään 150 gramman vyyhdeissä ja siitä teet ainakin kaksi myssyä)

Purppura kirjoitti...

Kiitos Susikairan akka peukutuksista ja muusta, kivaa on ollut tutustua näin virtuaalisesti. Kai jatketaan tutustumista myös ensi vuonna?

Hirmu Hyvää Uutta Vuotta Susikairaan!

Marjut kirjoitti...

Voi kiitos itsellesi:) Minusta on tänne kiva tulla katsomaan teidän elämää josta niin hyvin osaat kirjoittaaa!
Toivon oikein Hyvää Vuotta 2009 ja äläkä polta sormia sädetikun kanssa;)

Anonyymi kirjoitti...

Oot ihana! Terv. etanainen ystäväsi korpien kätköistä (minkä korpien, tästä on kolme kilometriä kirkolle) *halaa niin että rutina kuuluu* <3 <3

Ruska kirjoitti...

Kiitokset kauniista sanoistasi :) Ja täytyy minunkin sanoa, että kiitos itsellesi! Hauskasti olet maalaillut elämäntäyteisiä kuvia Susikairasta.
Blogisi oli muuten kaikkein ensimmäinen vieraan ihmisen pitämä blogi, johon suurella jännityksellä uskaltauduin kommenttia jättämään. Kannatti :D

Kirjoittamisen iloa ja kaikkea hyvää Susikairaan Vuodelle 2009! Ja pidähän se miesväkesi kunnon komennossa niitten paukkujen kanssa!

Hannele kirjoitti...

Tässä vaiheessa haluaisin kiittää.... aivan ensimmäiseksi haluaisin kiittää... jos joku on kiitokset ansainnut, niin se olet sie, Akka Susikairasta. Joka ainoa päivä käyn lukemassa kirjoituksiasi, jotka ovat niin täynnä elämää, iloine ja suruineen, (olipa kliseisesti sanottu, mutta menkööt)herrojen edesottamuksia,kohellusta, mutta etpä ole pelännyt kirjoittaa vakavistakaan aiheista. Älä katoa koskaan minnekään täältä blogimaailmasta!

Siskotuu kirjoitti...

Voi kiitos Sinulle kauniista muistamisesta! Tutustuin tähän blogiisi vasta tässä loppuvuonna ja päätin heti, että täällä täytyy ensi vuonna vierailla useammin. Kirjoituksiasi on ihana lukea.
Oikein hyvää vuodenvaihdetta!

Minz kirjoitti...

Voi, kuinka kauniisti oletkaan kirjoittanut kiitoksesi! Lämmittää kyllä mieltä oivallisesti! =oD Kiitos itsellesi, että olen saanut seurata blogiasi; elämäsi menoa, mietteitä, iloja ja harmeja. Kirjoitat sujuvasti, eikä ole tarvinnut vierailijana pettyä, tänne on aina kiva tulla "kylään"!

Nautittavaa, turvallista, lämpöistä, hellää, iloista ja onnellista uutta vuotta 2009 sinulle!

Pirjo kirjoitti...

Hauskaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi! On myös ollut (erittäin suuri) ilo lukea juttujasi, ensi vuotta odotellen... Hih, mäkin ostin rakettikaupasta sädetikkuja, kovat on raketit meillä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoinen blogi