1.12.08

On lunta tulvillaan...

Se olisi sitten maanantai ja 1.12. Hiphurraa, ensimmäiset kalenterinluukut auki! Herra B:llä on legokalenteri, jossa on älyttömän fiksusti kuvattu takakannessa kolmen ensimmäisen päivän luukkujen sisältö. Mitä?! Pidä siinä sitten jännää yllä, kun kalenterin kääntämällä näet huomisen "yllätyksen". Samaa voisi toteuttaa Casino- ja Ässäarvoissakin. Ei tarvitsisi turhaa etsiä kolikkoa ja jännässä rapsuttaa, kun arvan kääntämällä näkisi takapuolelta: Ei voittoa!
Poijilla oli lauantaina koulupäivä ja minulla työpäivä. Illalla tuli kavereita saunakylään. Samalla ystävä siivosi allekirjoittaneen Facebookin, oli tullut jo ylläpidolta sapiskaa laiskahkosta toiminnasta. Lupaan parantaa tapani ja käydä kerran päivässä kurkkaamassa tilanteen. Eilinen päivä meni elokuvia katsellessa. Pojatkin pysyivät kotona- harvinaista! Oikein mukava laiskottelupäivä kaikin puolin.

Lumet on ilmeisesti eteläisestä Suomesta kadonneet tai ainakin vähentyneet. Vaan eipä täältä. Johan siitä oli tehty reklamaatiota jonnekin suuntaan, että täällä on liikaa lunta! Kaikki Susikairalaiset pyytävät vilpittömästi anteeksi! Olen minäkin 10 vuoden ajan tuskaillut joka ikinen talvi tämän lumimäärän kanssa ja laittanut yläkertaan reklamaatiota, tuloksetta! Alkuperäisasukkaat tuskailevat, jos lumentulo hieman viivästyy, että tulee musta joulu, onpa vähän lunta... Minä lohdutan parhaani mukaan sanomalla: "Kymmenen viimeisimmän vuoden aikana sitä lunta on maalis- huhtikuun vaihteessa aina metri, joten kyllä sitä vielä tulee!"

Mukavata maanantaita ja joulukuun ensmäistä.

S.A.

Ei kommentteja: