5.12.08

Sepe Vaara

Edelliseen postaukseen oli jättänyt jäljen varsin kaukainen vierailija. Mukavaa! Mutta mistä ihmeestä hän tänne eksyi? Se jää kaiketi salaisuudeksi. Katselin blogiani "vierain" silmin, lähinnä kai kuvista voi saada jotain irti ja niistä varmaan saa vallan oudon kuvan Susikairan elämästä. Ajattelin käydä jättämässä vastavierailusta jäljen, mutta *öhöm* en tajunnut sanaakaan. Kuviakaan ei ollut ainakaan etusivulla, joten en oikein tiedä mitä pitäisi sanoa.

Kuuntelin radiota ja Happoradio siellä lauleskeli: Käske miestäsi pukeutumaan Che Guevaraan...

Siitä tuli mieleen yksi vanha juttu. Pojat kyseli: "Kuka oli Che Guevara?" Jotain vapaustaistelijatarinaa yritettiin Ukon kanssa huonolla menestyksellä iskeä, kunnes Ukko hoksasi, että soitapa kommunistipapalle ja kysy siltä. Poika soittamaan ja puhelu taisi rätistä tai nimen lausuminen oli mitä oli, joten kun puhelin jossain turhautumisen lomassa päätyi minulle, niin pappa sanoi: "En minä tunne ketään Sepe Vaaraa!" Sipulixille vinkkivinkki;) Voisitte lisätä Sepe-kissalle sukunimen...


Kauheasti paljon kiva lähteä maaseudulle viikonlopun viettoon. Täytyy laittaa puhelimeen muistutus, jotta muistaa ottaa kuvan huomenna noin klo. 18 valokuvatorstaita varten. Kuulin, että tuloomme on valmistauduttu ulkotulin ja ulkosaunan lämmityssuunnitelmin<3<3<3

Remunen koira muuten tykkää ulkotulista niin, että hyppii niiden yli! Siis kun ne on tulessa. Eräänkin kerran ollaan leikeltu steariinitakkuja vatsasta pois. Ihme, ettei se ole syttynyt tuleen. Onkohan se jotenkin vinksahtanut?

S.A.

7 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

kiva kun olet matkatoverinani, vaellus päättyy aikanaan Jeesuksen syntymäkirkkoon ja seimen äärelle.

minä jo kerkesin käydä vastavierailulla malesiassa ja laitoin tervehdyksenkin, englanniksi ja valitin että I couldn't understand a single word in his language. ja vakuutin että oli miten oli Herra (allah tai jumala) kantaa meidät loppuun asti. anns' kattoo. tuleeko vastausta.

Villikissa kirjoitti...

Heh, tuo Sepe Vaara on hyvä=D
Hauskoja juttuja sinulla.Sait minusta uuden lukijan.

Hannele kirjoitti...

Huonokuuloisena ymmärrän oikein hyvin, että Che Guevarasta tulee Sepe Vaara :D Olen käynyt miniän kanssa keskustelun, joka meni minun korvillani kuultuna näin: Miniä: Onko sulla muovilaatikkoo? Minä: Mihin sie sitä tarviit? Miniä (hämmästyneenä): Laittaisin päähäni. Minä: Täh! Päähäs? Muovilaatikon? Ei, rakas Hannele kysyin onko sulla M-U-O-T-O-V-A-A-H-T-O-O!

Anonyymi kirjoitti...

hahahaha! Vai oli Sepe Vaara tuntemato henkilö Papalle! miten hauska muisto!

Muuten, oletkos varma, ettei se kaukainen vierailija ollut roskapostaaja?

Ruska kirjoitti...

Mielettömän ihana väärinkuullos :D

Susikairan akka kirjoitti...

Hei kaikki! Akka on palannut kentälle=)
Liskonainen: Tulen kohta jatkamaan matkaa:)
Villikissa:D Mukava kuulla, että jutut miellyttää.
Hannele: Voi taivas, muovilaatikko:) Ahhhahaaa:D
Krisuh: Mietin itsekin tuota roskapostaajajuttua...
Ruska:D

Sipulix kirjoitti...

Sepe Vaara...päivän naurut..