19.12.08

Mikähän nyt on?

Tänään sitten aamulla Remu oli ihan nuupallaan, maassa, masentunut? Siispä siis eläinlääkäriin käy tiemme. Mikähän sille nyt yön aikana tuli? Illalla se oli vielä aivan ok. Saunoi ja oli ihan normaali, pirteä itsensä. Yleensä aamulla säntäilee ulos ja tohisee joka suuntaan, niin tänään vaan raahusti vuoroin minun ja vuoroin Ukon jalkojen päälle makoilemaan. Tunnustelin sen ympäriinsä, eikä mitään aristavaa kohtaa tai haavoja löytynyt. Kakasta nyt ei osaa kukaan varmuudella sanoa, koska on viimeksi tullut, tänä aamuna ei kuitenkaan. Onneksi saatiin aika klo. 13, joten ehkä siellä selviää mikä pientä vaivaa.
Pihkura, kun nuo eläimet eivät osaa sanoa mihin koskee vai ottaako pattiin muuten vaan. Sitten sitä on tietysti huolesta mykkyrällä itsekin. Kerron sitten kuulumisia lisää, kunhan käydään siellä lääkärillä. Jos ette ole kovin joulukiireisiä, niin pitäkää vaikka peukkuja, ettei olisi mitään vakavaa.

S.A.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No herranjestas. Minä ainakin pidän täällä peukkuja kaksin käsin. Toivottavasti saatte haukun kuntoon!! t. etanaserkku

Purppura kirjoitti...

Voih pientä raukkaa, täällä pidetään peukkuja!!!

Hannele kirjoitti...

Peukutan kamalasti! Eläinten kanssa näitä tulee, ja tosiaankaan ne eivät osaa kertoa, mihin sattuu. Mutta jos vaiva tuli yhdessä yössä, luulisi ettei se ole mitään vakavaa. Silti peukutan täälläkin! Kerrohan sitten, mitä lääkäri sanoi.

Sipulix kirjoitti...

Juu, peukut pystyssä kirjoitan koneella (aika hankalaa muuten). Meillä ei ole (vielä) koiraa, kaikilla muilla on se kuume kuin minulla, juuri huomasin, että minun ukkoni taustakuvana oli koiran pää...pitäisiköhän jo aloittaa harkinta...

Amalia kirjoitti...

Peukut on niin pystys kun vaan voi olla. Toivottavasti kaikki on OK kun palaat koneelle