21.12.08

Joululahjaideoita part. 2.

Jouluna mielen valtaa antamisen halu! Täällä olisi nyt kaikille teille, joilta puuttuu valkea joulu vähän pakattavaa ja lähetettävää! Minulle riittäisi jo hyvinkin, mutta lisää sataa kokoajan. Eli laittakaa yhteystietojanne ja toivomusta kuutiomäärästä, niin mie pakkaan ja postitan. Tätä kyllä riittää, että ei kannata miettiä pyytäisikö 2 vai 5 kuutiota. Ja varmasti riittää kaikille halukkaille!
Ukon kanssa voi neuvotella tuosta romuläjästä tuolla lumen alla. Käsittääkseni sekin voidaan pakata ja lähettää. Sitä tosin on vain yksi kipale.


S.A. toivoo Joulupukilta uuden lumentyöntimen. Ei käynyt petkeleestä, ei. Heikkoa tekoa mokoma väline.

8 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

hienoa, tilaan enste tollaiset 100 000 kuutiota. kannattaa pakata hiilihappojäähän, muuten sulaa matkalla.
ottaisin myös toisen mokoman routaa, jos sitä on tähteellä, täällä ei ole kumpaakaan.

kerää helmasi, lähdetään vielä hebroniin ennon joulukirkkoa.

Hannele kirjoitti...

Kiitos, tilaisin sen verran, että tuon olemassa olevan lumen päälle tulisi noin 15 senttiä, kiitos! Kuutioissa en osaa laskea, kun multa puuttuu matikkapää kokonaan. Sitä lumen alla olevaa möykkyä en huoli. Mulla on jo yksi risa. Kiitos etukäteen!

Siskotuu kirjoitti...

Tänne kans, tänne kans lunta! Toimitus voisi sitten osua tuonne maanantai-iltaan. Tulisiko kaupat myös muutamasta pakkasasteesta? Romuja on ihan tarpeeksi omasta takaa, että kiitos ei niin extremeä.

Marjut kirjoitti...

Luulin jo tänne kirjottaneenikin jotakin , laho pää näköjään ;)

Ompa teillä myös paljon lunta :))

Susikairan akka kirjoitti...

Paketit valmiina lähtöön, routaa, jäätä ja muuta asiaan kuuluvaa mukana=)

Hannele kirjoitti...

Voi paska! Unohdin tilatessani mainita, että 15 senttiä PAKKASLUNTA! Ei tätä älytöntä paskaa, jota tosin toimitettiin juuri oikea määrä. Saanko vaihtaa:Sulata pois tuo kerros, ja toimita uutta, kevyttä ja kimaltelevaa tavaraa tilalle. Kiitos ja hyvää joulua!

Susikairan akka kirjoitti...

Hupsis. Mikä moka toimittajalta, kun en älynnyt kysyä tarkempaa laatua... Hetkinen, viimeistään huomenna teille tulee se oikea lumi, kimalteilla ja katsopas vain, näet tontun jäljet hahtuvalumessa;)

Hannele kirjoitti...

Kiitos, kultaseni! Tälläkin hetkellä sataa tilaamaani kevyttä pakkaslunta, tuli oikein jouluinen maisema. Kiitos sinulle siitä ja hyvää joulua Susikairaan Akalle, Ukolle ja Termiiteille <3