16.5.11

Sana sieltä ja toinen täältä.

Kuulo on vähän parempana, tiedän, että pitäisi käydä sitä vielä näyttämässä- mutta *en vain saa aikaiseksi varata aikaa*.

Dee opettelee sanoja hurjaa vauhtia. Äetee ja maetoo lausutaan Susikairalaisittain levveesti. Kun haluaa jotain lisää pyytää: "Tätä!"

Kakka-sana oli hetken käytössä, mutta se on vaihtunut ilahduttavaan "Asiaa!"-huudahdukseen. XD Dee taputtelee pyllyään ja toteaa: "Asiaa!" Jos pesulle ei lähdetä verrattain vikkelästi, tiedotus muuttuu muotoon: "Asia haisee!" Epämiellyttävät ja arveluttavat ja ei niin tutut asiat katetaan yhdellä sanalla: "Höh!"

Helkkarinmoinen touhuaja se kyllä on. Paahtaa höyryveturin lailla paikasta toiseen, enimmäkseen pahanteossa. Siis eihän se ilkeyttään, vaan puuhakkuuttaan, mutta jos päivässä menee kolmet koirannappulat hukkaan, kun se keittelee niistä veden kera puuroa (jota taas koira ei huoli). Hammastahnatuubit on pureskeltu, kengät kuljeteltu milloin minnekin, jne. Kirjahyllyn alimmat hyllyt ammottaa tyhjyyttään ja makkaratikku kurkistaa sohvan alta. Minkä tahansa purkin avaaminen luonnistuu käden käänteessä. Erityisen etevä huomaamaan kaikki hyväskät ja nopeasti kaataa namut, sipsit, leivät, murot ja kaiken lattialle- koira sanoisi: "Jippiaijeee", jos osaisi.

Viime viikonloppu taas hurahti vauhdilla. Beellä oli partioleiri. Kisoissa eivät ilmeisesti olleet kovin kummoisesti pärjänneet, mutta asia nauratti poikaa itseäänkin (ja tämä on siis ehdottoman hyvä ja toivottava asia, siis tappioiden sietäminen). Bee kertoi, että kuuden tehtävän jälkeen he eivät olleet olleet millään listalla, joten pisteitä ei tainnut tulla ollenkaan.

Aa. No perjantaina oli ollut joku käsittämätön hässäkkä, joka selvitettiin opettajan taholta näin: "X nimitteli Aan tyttöystävää h***a-sanalla ja Aa linttasi X:n tukkaan X:n oman purkan kiinni (jolla X oli ensin heittänyt O:a), tunti alkoi tukanleikkuulla ja X hikeentyi ja Aalla ja X:llä tuli käsirysy, johon opettaja meni väliin." Aha. Väärin käsirysytä ja väärin nimitellä ketään ja ihan helskutin väärin, että kesäloma ei ala vielä!!!! Jaksaajaksaajaksaavieläpariviikkoa. Tsemp mulle.

Cee. Puheterapian ensimmäinen kerta huomenna. Retki keskiviikkona. Deen rokotus torstaina. Täh, eikö perjantaina mitään erityistä?!

Jääkiekossa voitto tuli ja se lämmitti mieltä. Väsyttää vaan aivan tautisesti. Ei vanha jaksa valvoa yhteen ja nousta kuudelta. Siispä enempää jaarittelematta hampaiden pesulle ja koivet sojolleen.


S.A.

5 kommenttia:

Hiutale kirjoitti...

Asiaa :D!!!

haltiakummimummi kirjoitti...

aapo, jolla on upea valkoinen hammarivi soi sentään tv-tason. ei tietty kokonaan, mutta pureskeli sen reunat kuin koiranpentu ikään.
on nää niin hauskoja, meidän vauvat!
suukko deelle!

RiikkaS kirjoitti...

Kiitos jälleen aamun piristyksestä :)

Perjantaina sulla on yksi kuumeinen torstaisen rokotuksen jäljiltä? Vai onko se nyt niitä rokotuksia, joihin reagoidaan vasta kahden viikon kuluttua.

Hanni kirjoitti...

"Asiaa" :D Sehän kuvaa hyvin kakkaa pöksyissä :D

On tuossa teidän elämässä se hyvä puoli, ettei aika käy pitkäksi, eikä tekemisen puutetta synny.

Sari kirjoitti...

Meillä oli yhdellä pojista tullut aikoinaan myös koulussa riitaa, josta opettaja sitten kirjoitti, että toinen oli haukkunut minua pojalleni ja kautta aikain ovat pojat äitejään puolustelleet, joten saan olla ylpeä pojastani, joka oli lyönyt! Aika hyvä kommentti opettajalta.