17.3.10

Paketti, terapiaa ja tulista kaurapuuroa.

Ensinnäkin ihanaisen Stanstan paketti tuli perille! :) Tuolla Stanstan postauksessa on laadullisesti huomattavasti parempia kuvia;D Meidän jätkät kun on niin vilkasliikkeisiä, että omat kuvat on hmmm... No katsokaa:D

Tää iiihana villapaita oli "pehmikkeeksi" laitettu. Lämmin kuin mikä! Enkä muuten aio tuunata kaulusta mitenkään, vaikka Stansta niin ehdottelikin. Just hyvä näin!Pojat kiskoi kenkiä jalkaan ja totesivat, että: "Tässä oli kaikille jotain, paitsi iskälle. Iskä, sä saat noi tulitikut!" :)

Cee, länkisäärilappalainen, pihtikinttupohjalainen...


Aan kalsarilook:) Vaikka saattaa näyttää siltä, että kenkien lisäksi jätkiltä puuttuu mm. sukkia ja housuja, niin uskokaa tai älkää, on niillä vaatteita olemassa;D


Bee.
Deen ja omat jalkakuvat seuravassa jaksossa;)

Ja sitten tämä kaurapuuropaketti, joka ei ollut Stanstan paketissa.
*Miten niitä vahinkoja sattuu?*

No sillä lailla, että unohdetaan meikkipeili keittiön pöydälle ja samalla pöydällä on kaurapuuropaketti. Ihana kevätaurinko paistaa ikkunan läpi peiliin, joka heijastaa kaurapuuropakettiin, joka syttyy tuleen:O Reikä on pieni, koska Ukko oli vieressä ja puhalsi sen heti sammuksiin, mutta :O:O:O Aika hurjaa! Siinäpä olisi ollut tulipalotutkijoille pähkinää kerrakseen---- veikkaan, että syylliseksi olisi tuomittu leivänpaahdin (oikosulku sähkölaitteessa). Onhan se nyt ihan totta, että suurennuslasilla saa sytytettyä kuivaa nurmikkoa, mutta että meikkipeilillä kaurapuuron!?!
***
Terapian tarpeessa-jätkä ei olekaan terapian tarpeessa. Kävimme tänään siellä kartoituksessa ja hmm. no edelleen oli jotain "puutteita", mutta ne ovat tosiaankin ehkä enemmän näitä persoonallisia eroja. Kyllä minulla vähän taas hymyilytti, kun kuvissa oli "iloinen" ja "vihainen" naama, niin Ceen mielestä iloinen oli kaunis ja vihainen ruma. Ei kai tuommoiset voi periaatteessa olla vääriä vastauksiakaan. (Itse asiassa olen ihan samaa mieltä; vihainen ihminen on ruma ja iloinen on kaunis:))

Elokuussa mennään vielä käymään ns. kontrollikäynnillä, vaikka terapeutti ei pitänyt tilannetta vähääkään huolestuttavana. Vaikka itsekään en ollut varsinaisesti huolestunut, niin ihan huojentavaa, että joku ulkopuolinen sanoi sen ääneen.
***
Jaahas. Nikkelsson heräilee ja kuulostaa nälkäiseltä......
Murisee uhkaavasti, nyt on mentävä!
S.A.

4 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Ihania paketinavaustuokioita! =oD Tuli oikein hyvälle mielelle täälläkin!

Peili on kyllä melkoisen vaarallinen, kun vain sellaiseen paikkaan osuu, mihin aurinko pääsee säteillään. Minä tykkäisin noita erilaisia lasitöitä pitää ikkunoiden väleissä koristuksina, mutta eipä uskalla. Lasinkin läpi aurinko voi kuumottaa niin, että tapetti syttyy palamaan. Todellinen vaara siis.

Onneksi teillä palo huomattiin heti alkuunsa. Huh-huh!

Anne kirjoitti...

Samanlaisia kokemuksia täällä... Lapsuudenkodissani suurentava puoli meikkipeilistä poltti pitkän viirun ikkunapuuhun ja verhoon reiän.

liskonainen kirjoitti...

ai ku olenki odottanut näitä kuvia. onneksi ukko sai edes stidiaskin.

ihanaa!
yrittäkään nyt olla polttamatta torppaanne, teillä siellä on sentään haltiakummimummipoikani. (olihan hankala sana tällä kertaa)

vilukissi kirjoitti...

Johan oli kokemusta, meikkipeilistä ... hyvänen aika sentään. Pitääkin tarkistella omaa käyttäytymistään aamusiin ja miten jättää kiireessä meikkinsä, onneksi siihen huoneeseen paistaa vain aamuaurinko. Katselin hiljaisuuden vallitessa maalauksiasi ja piirustuksiasi! Taidat olla taiteilija!!????