11.3.10

Tsiptsuptsap.

Siivousintoa vauhdittaa Lidlistä ostetut maalaustarvikkeet. Kun ensin siivoaa vähäsen, sitten saa maalata taulua. Pitää kyllä kehua sen verran, että hinta/laatusuhde oli noissa Lidlin vehkeissä kohdallaan. Nyt passaa tuhertaa.

Hahhaahhaa;D Pienen miehen hiljainen kosto: Laukkuja purkaessa kävi ilmi, että Cee oli kerännyt kaikki-aivan-kaikki lelut mummolasta mukaan, siis Aalle ja Beelle ei jäänyt yhtään niiden omia leluja (mitäs kiusasivat sitä! hihihiiihhii;D)!!!

Mutkat suoriksi-projekti näyttää itselläni jämähtäneen paikoilleen. No onpa ihme! Miten helkkaroidissa irtokarkki-ulkoruoka-jäätelö-viinidieetti ei toimi?! Fucking unbelievable! Katsotaan kuitenkin plussaksi se, ettei viisari heilahtanut lisäkilojen puolelle- sitä nimittäin pelkäsin itse eniten.

Taas tuli tämmöinen tynkä kirjoitus, on vaan niin pakottava tarve työstää ideoita paperille tuherruksen muodossa- ilmeisesti jos toisaalla luovuus kukoistaa, niin toisaalla on hiljaisempaa:/ Valokuvia olisi julkaistavaksi asti ja Villiviiniltä sain tunnustuksen *kiitos:)*, enköhän mie viikonloppuun mennessä ole syrtännyt parerit ruttuun ja huomannut taas, että olen taiteilijana varsin kelvoton.

Mukavaa torstai-illan loppua kaikille!

S.A.

3 kommenttia:

stansta kirjoitti...

NYT ON yhdettoista kengät pakattuna IIISOOOON laatikkoon ja Poika tulee huomenna hakemaan töistä kuskatakseen äitinsä VIHDOINKIN sinne postiin, jeeee! :)
...saan hymyn kasvoilleni tästä minäkin. :D

stansta kirjoitti...

Kotivaa'an mukaan kaksitoista kiloa kenkäiloa... :)

Anitta kirjoitti...

Vaivaiset 100 grammaa oli viikon pudotus. Ei huioma, mutta ei sentään plussaa.