29.3.10

Voiko 4-vuotiaalla olla kuumia aaltoja?

Cee kulkee kotona pikkuhoususillaan, aina. Kun lähdetään ulos, etsitään vaatteita. Sukka voi olla sohvan alla, toinen vessassa, t-paita sängyn päällä, pitkät kalsarit keittiön tuolilla jne. Kun viimein on löydetty vaatteet ja puettu, käyty ulkona ja tullaan sisälle, niin Ceellä menee jokseenkin kolme minuuttia aikaa riipiä vaatteet yltään. No eipä siinä mitään. Saahan sitä kotona rillutella alastomana.

Herkulliseksi tilanne menee siinä kohtaa, kun ulos haluttaa toisen kerran. Etsitään taas niitä vaatteita. Joku saattaa olla niin hävöksissä, että pitää hakea kaapista uusi.

.......ja kun päivän aikana saattaa haluttaa ulos viisi kertaa, niin alkaa hymyt hyytyä.

Onko se pikaliiman väärinkäyttöä, jos liimaa vaatteet lapsen päälle? Voisiko joku suunnitella niin vaikeasti riisuttavan vaatteen, ettei 4-vuotias siitä kykene itse irrottautumaan? Lisäksi tuo pentu osaa vielä olla niin krokotiilinkyyneleinen ja kaikessa rasittavuudessaan säälittävä, kun istuu lohduttomana eriparisukkia käsissään pyöritellen eteisen lattialla nyyhkien.

Hohhoi.

Ompelen sille haalarin, jossa on vetoketju selässä, sen teen.

Ja onneksi tulee kesä.

S.A.

Ps. Joo-o, tässä yritetään lähteä asioille ja olla kaikki niinku yhtäaikaa pukeissa, että kenellekään ei tulis kuuma ja alkaisi sen takia jo alkumetreillä ketuttaa koko homma, mutta ei onnistuta. Mulla ketuttaa jo.

5 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Iiiihanaa! Meillä se on Pelimies, 12v, joka riisuu aina vaatteensa ihan minne sattuu ja kun tarttee niitä, soitta minulle töihin ja kysyy, missä ne ovat ja minun ON tiedettävä!!!

Ofelia kirjoitti...

Mulla oli kuumia aaltoja pienenä! Just noin nelivuotiaana vietettiin siskon ekoja synttäreitä - mä istun kakkupöytäkuvassa pikkareillani... Olin aina puolialasti kun oli KUUMA. Koita kestää... =)

liskonainen kirjoitti...

ei se mitään.
sain äsken kuvan jossa aapo poseeraa SUKKA päässä.

on sille sukalle kyllä selityskin, vartoos vähän...

Inkivääri kirjoitti...

Kuulostaa niiiiin tutulle - vetoketju selkään, pikaliimaa, hehheeeh:D Yksi teholääke löytyy, mutta on hidasvaikutteinen, nimittäin aika;)

tupakissi kirjoitti...

Ilimeesesti, kuumia aaltoja. Tosin ne aallot on aika pitkäkestoosia, saattaa kestää vuasitolokulla. Sekin on tosiaan kumma, kuinka ne verhat saaraha kateehin kolomes minuutis, sitte löytyy pualipitoosia rettuja ympäri huushollia! Aaarrgh!