19.3.10

Porkkanamaan Tarzan.

Ukko ja Cee lähti mökille makkaraa paistamaan, Aa on kaverillaan ja Bee uimassa. Aivan pakko mennä Deen viereen poski poskea vasten kuuntelemaan hiljaisuutta!
S.A.
Posted by Picasa

10 kommenttia:

stansta kirjoitti...

Ihanaa! Nauttikaa! :)

Elisa kirjoitti...

Edelleen toistan itseäni, ihana kuva - olet taitava ♥ Lämmintä ja ehkä hiljaistakin..viikonloppua.

liskonainen kirjoitti...

haaa!
porkkanapuita!

onkos vähän iso työmaa tonttusella? toiset ovat varmaan kaali- ja lanttutalkoissa... että kaikki saadaan talteen talveivarastoihin.

Villiviini kirjoitti...

Ajattelin ensin hävitä kommentoimatta, mutta kun lukaisin Liskonaisen tekstin niin että muut tonttuset olisivat jo kaali- ja lanttulaatikoissa. Sepä huvitti tämmöistä yksinkertaista eukkoa niin paljon eten voi olla kommentoimatta ja toivottamatta leppoisaa iltaa.

Nimetön kirjoitti...

Voi sinnuu taas kerran, mahtavaa... Nuo porkkanatkin on niin mehukkaan näkösiä että tekis mieli haukata :D !!!

TMY

ruska kirjoitti...

Hih, miten keksitkin :D Tietysti tontut roikkuvat ja leikkivät Tarzania porkkanan rehuissa. Itse en olisi ikinä hokassut sitä =)

Perheenäiti kirjoitti...

Ihana, tämäkin :-)
Mitäs tontut puuhaa talvella?

Nimetön kirjoitti...

oi aivan mahtavat nuo porkkanat, taitavasti maalattu, ne suorastaan tulevat syliin sieltä :) sinulla on lahja, älä pidä sitä vakan alla!

-kukkuluu

Marjatta kirjoitti...

Voi hyvä ihme sentään noita kuviasi!!Mistä ihmeestä ammennat ideoita?! Kerrassaan hykerryttäviä! Ehdottomasti korttisarjaksi nämä. Ennen ensi joulua.

(Iso) Dee kirjoitti...

Siitä on jo kauan, kun lapseni olivat tuon kokoisia kuin Sinun Deesi. Muistan silti kuin eilisen sen ihanan tunteen, kun pikkuinen henkäili vieressäni ja kaikki kiire oli hetkeksi poissa. Sinulle/teillä touhua riittää, mutta miten onnellisia olettekaan!