4.6.10

Kaikki tuntee apinan, mutta apina ei tunne ketään.

Ei voi mitään, Cee vaatii ihan oman postauksen taas touhuineen.

Yhtenä aamuna aamukaffeella poika repi peilin edessä etuhiuksia pinseteillä. Kysyin: "Mitäs teet?!" "Haluan näyttää iskältä! Silläkään ei oo tässä eessä tukkaa!" Ukko vilkaisi kahvikupin takaa ja totesi: "Tuosta kun ottaa huumorin pois, niin ei jää jäljelle kuin vittuilu!"

Eilen ja toissapäivinä olemme olleet niissä koulun juhlissa ja Cee on ollut mukana. Pojalla näyttää olevan valtava kaveripiiri! Kaikki Aan ja Been kaverit moikkaa nimeltä, tulevat "heittämään vitosen", juttelevat Ceelle ja omituista kyllä temppuilevat ja yrittävät parhaansa mukaan hauskuuttaa Ceetä! Sivustaseuraajana se tuntuu todella hassulta, että 10-13-vuotiaat haluaa jutella 4-vuotiaan kanssa?! Kysyin isoilta pojilta, että: "Eihän Ceetä kiusata?" "No ei tosiaankaan! Sehän paras jätkä! Kuule äiti, me ollaan hyvämaineisia poikia! Jos me ollaan menossa jonnekin, kaverit saattaa kysyä, että tuleehan Ceekin!"

Cee pääseekin usein isojen poikien mukaan skeittirampeille, leikkipuistoon jne. Skeittirampeilla Cee oli heittäytynyt juttusille jonkun 15-vuotiaan pojan kanssa aloittaen keskustelun: "Terve moppitukka! Leikkaa sinäki tämmönen kesätukka!" (Ottaen samalla lippiksen pois päästään ja käski kokeilla sänkeä miten kivalta se tuntuu:))

Naapurikaupan kauppiaat Timo ja Tuomo ovat Ceen nimimuistilla Tomi ja toinen Tomi. Poika käy kättelemässä molemmat kun mennään kauppaan ja turisee kuulumisia autokaupan Lassen kanssa. Jos joku tulee katsomaan autoja, saattaa Cee pänöttää vieressä kädet taskussa asiantuntevan näköisenä lenkkarilla renkaita tökkien: "Hyyyyvä auto, on tooosi hyvä! Nätin värinenki!"

Eli ne piirteet jotka saavat välillä vanhemman hermot helisemään, ovat niitä ulkopuolisen silmin hurmaavimpia ominaisuuksia. :)

***

Been juhlat olivat niin liikuttavat:) Huolella suunniteltuja ohjelmanumeroita; itseasiassa lapset olivat itse keksinneet kaiken. Suvivirsi itketti jälleen ja Been opettaja itki aivan valtoimenaan. On kuulemma ollut niin uskomattoman ihana "millenium"-luokka ja ikävä tulee olemaan hurja. Ja tottahan se on! Jos kolme vuotta on kaikki päivät samojen lasten kanssa, niin ihan varmasti niihin ehtii kiintyä!
Kehuja luokka sai viime päivien pyöräretkistä. Siitä kuinka hienosti osaavat käyttäytyä. Kaupungintalolla "isojen Herrojen" pöydässä syömässä jne.

Tuntui hyvältä! :)

Opelle annettiin lahjakortti kauneushoitolaan ja toinen lahjatavaraliikkeeseen. Ehkä kivempaa hoidattaa vaikka jalat kuntoon ja ostaa jotain mikä sopii omaan kotiin, kuin saada 25 eriparikahvikuppia;D

Vaan nyt taas päivän touhuihin! Heips!

S.A.

Ps: Yritin lisätä sen toiminnon: "Tykkää" "En tykkää", kun ed. postauksen anonyymi hyvän vinkin heitti, mutta miksihän se palkki ei näy?! A-PU-A?!

18 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Tuleekohan Ceestä poliitikko? Jos, niin oman kylän äänten keruu on aloitettu jo varhaisessa vaiheessa :). Kauppias siitä kyllä noilla suhteilla ja puhujantaidoilla tulee. Menestynyt mies joka tapauksessa, ei mitään epäselvyyttä siitä!

Mihin sää semmosta "tykkään/en tykkää"-juttua tarttet, kun kaikki kuitenkin tykkää...?

Susikairan akka kirjoitti...

Hahhaa Hehku! No enhän mä edes olis laittanu ku pelkän "tykkää" napin siihen! :D

Anne kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä siitä, että ne piirteet, joita muut lapsissa ihastelevat, raastavat vanhempien hermoja! *HUUTOMERKKI*

Napaulina kirjoitti...

Mä ainakin ilmottaudun Ceen fanikerhoon. Ihan mahtava tyyppi! Ja selvää myyntimiesainesta.

Tykkään.

Anitta kirjoitti...

Ihania lapsia teillä.
Ja Ceestä tulee kyllä tulevaiseedessa jotain suurta. Pitäisköhän jo pyytää nimmaria.

Hiutale kirjoitti...

Aika harvoin on harmittanut, etten ole saanut lapsia, mutta Ceen juttuja lukiessa harmittaa usein! Onneksi kuitenkin silleen hyvällä tavalla vain. Epäilemättä elämä ei ole ihan pelkkää hihitystä sen vekaran kanssa :).

Ceraci kirjoitti...

Ei hyvänen aika, kun on sanavalmis lapsi. :D Itse kun olisi edes puoliksi yhtä sanavalmis, niin ikinä en joutuisi mihinkään pulaan, kun kaikesta pääsee puhumalla pois. :)

Jellona kirjoitti...

IHANA CEE! <3
Täällä kans yks ilmoittautuu fanikerhoon! Aivan mahtavaa! Tulee ihan valtava hinku nähdä moinen huuliveikko :D
Vaikka niinpä se menee.. vanhempien hermot ovat kireällä aivan varmasti :D

Jellona kirjoitti...

Niin.. mäkin TYKKÄÄN :D

Villiviini kirjoitti...

Fani ilman muuta!

Minttu kirjoitti...

Tykkään, tykkään =) =)

Cee pääsee varmaan vielä pitkälle. Eiköhän se poika oo siellä autokaupalla kesätöissä viimestään 15- kesäsenä ja varmasti myy auton ku auton. Sieltäpä onkin sitten hyvä ponnistaa jatkoon.

haltiakummimummi kirjoitti...

pisteet ceelle!

mutta minäpä perustan uuden fanikerhon deelle. takaan että siitäkin pojasta kuullaan vielä paljon!!

Mira kirjoitti...

Ihana Cee:) Varsinkin se hiusten nyppiminen pinseteillä... Ihanan sanavalmis lapsi... Tykkään, tykkään.

:)Mira

Ruska kirjoitti...

Takuvaramaa A-luokkaista Cee-laatua :D Hurmaava lapsi :)

Eeva kirjoitti...

Tykkää kovasti:)

vilukissi kirjoitti...

:DDD !! Mukavaa viikonloppua, sulla on ihania muksuja!

stansta kirjoitti...

TYKKÄÄN!!! :)

Su-Ma kirjoitti...

"Tykkää"

(ja nyt jo ihan nimellä =))

On ihan loistavia juttuja sun lapsilla!