6.6.10

Mavala on kynsilakkojen Toyota.

Meinasin ensin kirjoittaa, että Mavala on kynsilakkojen Mersu, mutta Toyota kuvaa kyllä paremmin. Varmasti toimiva, helppo, suht. edullinen (noin 4,90 €) ja väreistä löytyy mistä valita! Pikkuinen purkki ei ehdi kuivua ennen kuin sen ehtii käyttää loppuun. Levittyy hyvin, pensseli on sopivan taipuisa ja pensseli ylettyy purkin pohjaan! Uskomatonta, mutta totta; USEISSA KYNSILAKOISSA PENSSELI EI YLETY PURKIN POHJAAN SAAKKA- mikä ärsynärsynjuttu, kun kallistelet purkkia ja yrität saada lakkaa sieltä pohjalta asti (kuka vatipää semmoisiakin purkkeja suunnittelee? Häh?). Mavala kuivuu nopsaan ilman mitään Express-toimintoa (joka nostaa kynsilakan hintaa!!!). Saatavuus on hyvä, ihan markettikamaa. Olen *vakuutan käsi sydämellä* kokeillut kynsilakkoja aivan laidasta laitaan, mutta ei ole vielä tullut vastaan Mavalania voittanutta. (Tämä ei ole maksettu mainos, kunhan vaan jaarittelen hömpötyksiä näin sunnuntaiaamuna, kun äsken tuossa aamukaffeella lakkailin kynnet).

Ranskalainen manikyyri on kiva kesälakka, koska voi huoletta tonkia multaa, eikä kädet näytä kuitenkaan siltä kuin olisi *hmmm* tonkinut multaa. Toki kynnenalusten peseminen on silti suotavaa, mutta ;D siis yleisilme pysyy kuitenkin siistinä:)... Minulla on kaksi eri lakkaa- ihan perus White kärkiin ja sitten Wichita päälle koko kynnelle. Tarrat auttaa rajaamaan kynnenkärjen- voi ostaa ihan siihen tarkoitettuja kynsitarroja tai sitten käyttää maalarinteippiä. Jälkimmäinen luonnollisesti huomattavasti huokeampaa (ja riittoisampaa!).


Täältä siis tähän tällä erää- Tivoli Älämölö kuulostaa pyörähtäneen täyteen vauhtiin! Kaksi kuukautta ihanaa kesälomaa edessä* Kotiäidin koetinkivi!* XO

S.A.

7 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Opiskelin joskus vuonna pottu ja kirves kosmetologiksi ja silloin jo ihastuin Mavalaan! Huomasitko että jokainen väri on jokin kaupunki nimeltään. Oslo oli (ainakin joskus!) valkoinen ja musitaakseni Helsinkikin sellainen vaaleahko. ;)

Anitta kirjoitti...

Kun minä näin ensimmäisen kerran ranskalaisen manikyyrin niin luulin, että kynnenalustat oli pesty tosi puhtaiksi. yritin sitten itse saada pesemällä valkoiset kynsien kärjet. Eipä auttanut kovakaan työ.
Vai, että teipin kanssa vielä jotta tulee siisti raja.

Anne kirjoitti...

Mavala on myös minun suosikkini. Ei kyllä ole paljoa kynsiä, mitä lakkailla. Jos olisi hienot yknnet, nini lakkaisin punaisiksi.

Anne kirjoitti...

Oho, taas kirjoitusvihreitä :-P

TaiNa kirjoitti...

Kesäloman piina alkoi jo eilen, koululaisella oli "koulua" 40min, loppu päivän kuuntelin satamiljoonaa kertaa "mitä mää voisin tehä?! Ei-oo-mitääää-tekemistäää!". Huoh. Vielä 2,5kuukautta... 8-O

eve kirjoitti...

Jos joskus innostun taas hoitamaan kynsiä ( noin kerran viidessä vuodessa) , niin täytyy kokeilla kyseistä merkkiä!

stansta kirjoitti...

Ei tää ole enää tottakaan: olet kolmas arvonnassani VOITTANUT osallistuja! ONNEA!!! :D