16.9.10

... ei pysty taipumaan otsikoksi.

EI saa**na. Olenko joskus *ehkä* maininnut, että tämä kokeileva hiustaiteilu EI OLE minun laji!!! Värjäsinpä tälle aamulle sitten itselleni harmaan tukan! EI juma***ta. Ihan oikeasti. TÄMÄ ON TÄYDELLISEN HARMAA. Vittu. Ei ole yhtään liioiteltua, jos Satu Ruotsalainen sanoo, että väri peittää harmaat täydellisesti. Totta helvetissä se peittää, kun kaikki hiukset on tasaisen harmaata, niin erottelepa siitä sitten mikä oli harmaata aiemmin ja mikä on vittu purkista peräisin. !OPAALI TUHKANVAALEA ON SAATANA IHAN SAMA KUIN HARMAA!

***
Ja minä en saa sitä kampaaja-aikaa sille omalle kampaajalle(!!!). Vaikka se on välillisesti syypää tähän hazardiin! Jos olisin saanut sen kampaaja-ajan, niin enhän mä nyt olisi alkanut tolskaamaan taas noiden kaupan värien kanssa.
***
Ja olisi työviikonloppu. Menepä sitten nohevana olemaan edustava, kun lapsikin(Cee!!!) totesi ilahtuneena: "Äiti, sä et oo enää äiti vaan mummo!"
***
Tekisinkö lopullisen tukkaitsemurhan ja leikkaisinkin vähän?! Häh? Tämä ei meinaan voi tästä enää pahentua.
*Nyt menen mököttämään vessaan loppupäiväksi, syököön lapset vaikka koirannappuloita päiväruuaksi. Shit.*

S.A.

13 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Mutta voihan se harmaakin olla kaunis! Siskontyttö värjää nimenomaan harmaaksi ja hänelle se ainakin käy :-). Jospa olet jo illalla tottunut väriin.

Anonyymi kirjoitti...

Ei varmaan lohduta, mut mä oikeasti haluaisin harmaan tukan! Se voi olla tosi kaunis!

Koeta pestä vielä tai vedä joku värihuuhtelu tai uusi väri päälle...?

Minna

Kimmeli kirjoitti...

Hih...kyllä minua taas niin nauratti :) Jospa sie vaan tottuisit siihen? Ku istut siel vessas, ni nouse, kato peiliin ja sano, on se kaunis! Oikeesti aivan ihana!!! Mie aina halusi harmaata, mutta kun se minun hiuksiin onnistu, koska on niin paljon punaista pigmenttiä... Mie leikkasin ite hiukset, enkä kertonut kellee! En kyl uskalla mennä parturii, ku varmaa ihmettelis, MITEN NÄÄ LATVAT VOI OLLA NÄIN EPÄTASAISET! :)

kiala kirjoitti...

Anteeksi nyt, mutta oli niin hauskasti kirjoitettu, että repesin. Mutta konsultoi kampaajaa ja kokeile jotain mustempaa väriä :)

Anonyymi kirjoitti...

Eikun uusi väri päälle! Mulle kävi samalla tavalla kesällä (paitsi tulos oli paskanruskea), ja laiton ekaa kertaa kaks väriä samana päivänä (ja kestoväriä vielä, vaikkei sitä ihan suositellakkaan..). Eikä hiukset siitä yhtään kärsineet :)

'TMY

Unikas kirjoitti...

Mä kans tuossa kaksi viikkoa sitten sivistyin kampaajalla sen verran, että kuulin että tämä ns. "maantienharmaa" on oikeastaan aika kaunis ellei jopa muotiväri. Että se kuulemma oli pannassa tässä männävuosikymmeninä, mutta että nykyään sitä haetaan jopa purkista ja kampaajalta. ...mene ja tiedä... näin kuitenkin tämä nuori kampaajatyttönen kertoili.

Ja nyt muistan miten pari vuotta sitten ostin jonkun Blond Hair lehden tai mikä-sen-nimi-nyt-olikaan ja siinä suurin osa päistä oli harmaita, vaikka mallit oli nuoria tyttöjä. Olin vähän ihmeissäni, mutta orjallisesti tyydyin siihen, että sen täytyy olla muotia, koska se on (hius)muotilehdessä.

milli kirjoitti...

Elä höpäjä, soot kaunis vaikka iskis mopin päähän! Häntä pystyyn mai friiend:) me ei lannistuta kuule yhen pään takia, siinä se mukana kulukee !!! Työniloa Sulle :)

Aimo kirjoitti...

Kuvia kehiin! :D

Maami kirjoitti...

Hiiiiiihhhh...kuvia kehiin tosiaankin!!!

Mulle kävi aikanaan niin että kun värjäsin keskiruskeaks...siitä tulikin sammalen vihree, enkä edes heti huomannut sitä huonossa valossa kotona.

Olin napapiirillä duunissa siihen aikaan ja istuin kassan takana tonttulakki päässä...hiukset vilahti sivussa ja siinä aloin epäileen et ne ei olekaan ihan sitä mitä olla pitäis. Hain duunikamun kartanolle mun kans ja se repes ihan täysin:"Nyt sie oot ihan totaalisesti tontun näkönen...sammalen vihreet hiukset vilkkuu punaisen tonttulakin alta." =D

Pellon pientareella kirjoitti...

Hei, se paranee pesussa!! Älä hätäile. Viimeistään kolmen pesun jälkeen, mielellään blondatuille hiuksille tarkoitetulla erikoisshampoolla siitä tulee tosi hyvä. Usko pois!

Pellon pientareella kirjoitti...

ps. siis onhan harmaa nyt paljon parempi kuin vihreä. Kokemusta on.

Oho kirjoitti...

Kiitti, mulle riitti.
Kaikkea hyvää olevassa kuni tulevassa ... veemäistyttelemättömisiin oleville sekä tuleville, toivottavasti :)

napaulina kirjoitti...

Ei pystyny lukemaan repeemättä, mutta lupaan ettei se ollut vahinginiloa. Mutta mielelläni minäkin kuvan näkisin.