8.9.10

Kuvia ja muuta höpötystä.

Toivottavasti kuvat klikkautuu isommaksi ja en todella ala nyt näitä järjestelemään johonkin järkevään järjestykseen.

Olen viipottanut pankkia, maanmittauslaitosta, yms. virastoasiaa. Myyn "metsäosuuden" (siis jotain 0,000000001 manttaalia yhteismetsäosuuksia); etua omistamisesta olisi, jos metsästäisi tai kalastaisi. Hiirimyyräjahtiin ja mato-ongelle ei mitään suurempia juttuja tarvita (mutta varainsiirtoveroon käteistä kyllä!!!).

Ja mitäs muuta? No talo ei ole se kaksikerroksinen keltainen puutalo meren rannalla. Luulen, että puolelta Suomelta luvan saaminen rantaviivansiirtoon ei ole ihan läpihuutojuttu, niin tällä mennään :P

Poikien koulumatka ei pitene ja sama koulu säilyy. Naapureita meillä on yhdellä tontin laidalla, mutta muuten ollaan ihan omassa rauhassa. Talosta on uusittu kaikki ja pinnat miellyttää kyllä kovasti minun silmää, eli ainoastaan se suurin makkari (joka tulee Ukolle, mulle ja pienille nukkumahuoneeksi) maalataan.

Nyk. omistajilta sain luvan kaivaa pihan perälle kukille "siirtopenkin" eli voin nyt viedä sinne mitä tästä pihasta mukaan haluan. Kahden viikon sisällä aikoivat jo tyhjentää ulkovaraston, joten saadaan mekin näin sulan maan aikaan vietyä varastotavarat uuteen osoitteeseen.

Tämä meidän vanha talohan menee sitten heti purkuun ja tilalle rakennusfirma rakentaa ne rivitalot. Meillä ei luojankiitosjumankauta ole mitään vastuuta tämän talon kunnosta! (Ei tätä olisi ikinäkuunaanmilloinkaan uskaltanut asuinkäyttöön ihmiselle edes myydä!)

***
Hahhaa. Eilen oli Ceen uusinta "terapian tarpeessako?"-kartoituksesta. Oli pitänyt nimetä kuvia ja ankkurin kohdalla poika oli sanonut "katpeenin antenni" (siis kapteenin tatuointi). Nio eihän siitä niitä oikeita pisteitä herunut, väärä vastaus, mutta en voi kuin hykerrellä:) Minusta se oli luova vastaus! :) Ja ei tuosta nyt ota selvää tarvitseeko se jotain terapiaa vai ei. Terapeuttikaan ei osannut päättää. Puolen vuoden päästä sitten taas käydään nimeämässä esineitä *huoh*.
***
Aan kaverit olivat hoksanneet ruokavälitunnilla, että mennäänkin hei uudestaan syömään. Aa oli sanonut, että hänestä ei nyt tunnu oikein hyvältä ajatukselta tuo, ei aio tulla mukaan. Kolmelle pojalle napsahti tunti jälki-istuntoa ja tämä äiti oli kerrankin tavattoman ylpeä siitä, että poika käytti edes vähän järkeään, eikä mennyt mukaan:)
***
Kävelimme eilen sinne neuvolaan ja vastaan tuli poliisi, mopolla, ilman kypärää, poliisivaatteissa:O
(Perässä ajoi maija, ehkä mopon nopeustestaus tms.???) No, jokatapauksessa aikamoinen selittäminen Ceelle, että ei poliisikaan saa oikeasti ajaa ilman kypärää mopolla... Ai miks se sit ajo? En minä tiedä. Saa se sitten ajaa! No ei se kyllä saa oikeasti. Miks se ei sitte taluttanut? Öh.

***
Vaan täältäpä tähän nyt ja mars matkaan, vielä paperijuttuja. Haluan kaiken selväksi NYT, että ei sitten 1.3. tarvitse muuta kuin laittaa nimiä papereihin ja muuuuuuutttaaaaaaaa.
***

S.A.

13 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Apua, nyt en ihan ymmärtänyt, miksi uudelleen syöminen oli niin kovin rangaistavaa??? Hölmöä sinänsä, mut...

TaiNa kirjoitti...

Oi vitsi se on HIENO!! :D Onneks olkoon vielä uudesta kodista! Mutta kyllä mä tykkäsin siitä teidän nykyisestä saunasta, meinaako ukko maalata myös uudet lauteet mustaksi? ;)

Minz kirjoitti...

Tulihan ne kuvat isommiksi. UPEALTA näyttää! Onnea vielä! :D Kiva juttu myös, että saa osan tavaroista viedä tässä pikkuhiljaa etukäteen ja paikka kukillekin, mitä haluaa mukaan. Kuullostaa niin kivalta!

Hanni kirjoitti...

Voi miten ihanan näköistä! Keittiö on paras! Voinks miekin muuttaa sinne, kai jokin loukko löytyisi pikkuiselle Hannillekin? (mulle tulee aina uuden kodin himo, kun näen jonkun toisen uuden kodin) Niin ja kouluruokailusta: pojille saattoi jäädä nälkä, toisin kuin meidän yläasteelaiselle Tokaksvanhimmalle, joka iltaruokailussa kotona sanoi, ettei oikein nää lihapullat maistu, kun koulussakin oli lihapullia, ja hän söi 36. Siis opetus: pitää syödä kerralla tarpeeksi, ettei jää nälkä :-)

Ruska kirjoitti...

Muuten tavattoman hieno asunto, mutta sauna pisti pahasti silmään. Ehkä sen saa mustalla maalilla tuunattua yhtä hienoksi, mitä nykyinen on.
Upeaa, että tavarat ja istutukset voivat jo siirtyillä sinne. Melkeinhän sitten jo muutatte.
Ceen luovuus on kyllä ällistyttävän ihanaa :D

Villikissa kirjoitti...

Ihanan tilavan näköinen koti teille tulossa!

Sauna pitäisi tosiaan pistää mustaksi. On se teidän nykyinen sauna niin komean värinen. :)

Villiviini kirjoitti...

Hieno koti! Onnea vieläkin!

Stansta kirjoitti...

Ihanalta näyttää! Heh, pakko minunkin mainita saunan väristä... :)
Mahtavaa, ettei koulumatkat pitene.
Tuota kuntosaliakin hihittelen: pääset ihan omaan saliin sisäpyöräilemään. =D
Dee on mainio!

"Vaikka hunaja on parasta mitä tiedän, on hetki juuri ennen syömisen aloittamista vieläkin parempi."
-Nalle Puh-

Iloista maaliskuun odottamisen aikaa!

liskonainen kirjoitti...

olenkin nyt ihan mykkänä ihastuksesta.

mitäpä jos veisit ceen ihan kyttikselle kysymään komisariolta tätä kypärättäajoasiaa? olisin kovin kiinnostunut virallisesta vastauksesta...


mcgyver valittaa liian pientä kuvaa takasta.

Patonki kirjoitti...

Niin, poliisilaitokselle Ceen kanssa, kyllä.

Älä siitä toisesta kerroksesta huoli; minäkin olin aina haaveillut kahdesta kerroksesta, mutta nyt kun tälläisessä asuu, en enää haluakaan - aina on tavarat väärässä kerroksessa... Mutta siis ihan uusi koti! Ja miten mukavat vanhat asukkaat kun antavat sinun jo järjestää.

Aija kirjoitti...

Hieno on talo, voi että! Ja tuli minullekin saunan maalaus ensimmäisenä mieleen, kun näin kuvan kiukaasta ja lauteista ;-)

Ai kaksi kerrosta olisit halunnut? Meillä on kolme, kaksi varsinaista asuinkerrosta ja alimmassa vierashuone ja pyykkikonehuone. En iloitse siivouspäivinä imuria ja moppiämpäriä kanniskellessa - muuten kyllä :-)

Oho kirjoitti...

Toivotan koko sydämestäni -> kaikkee hyvvää + kivvaa + oloisaa elloo ja miksei välillä hieman ... hulvatontakin mennoo.

Amalia kirjoitti...

Sinun tavaroita on Mummon kammarissa haeppa omasi pois :D