17.9.10

Todisteet pöljäilystä.

Tuhojen laajuus kai näkyy tästä. Eli vasemmalla ylänurkassa se ensimmäinen veto. Muut kuvat on otettu, kun vedin päälle voimakkaan vaalennuksen. V***U. Miten tyhmä minä oikein olen?!
No kansalaisrohkeutta on sitten esitelleet niin kotiväki kuin vierailevat tähdetkin. Mummovitsiä on lentänyt niin, että enimmäkseen enää tekee mieli vetää turpiin kaikkia, jotka edes avaa suunsa.
***
8.01 soitin paniikkipuhelun kampaajalle ja selostin tilanteen. Että munattu on ja huolellisesti. Ihmeiden aika ei ole ohi, sain nimittäin ensi torstaiksi ajan ja lupasin käydä maanantaina näyttämässä söhläykseni, jotta kampaaja osaa asennoitua siihen mitä tälle tehdään *huoh*.
***
Kuvista ei ehkä välity se ihan oikea harmaus, mutta luonnossa tämä näyttää aivan järkyttävältä(!!!). Paljon kertoo sekin, että Ukko (joka ei ikinä arvostele pahalla minun ulkonäköä, pukeutumista tms.) sanoi, että: "Ensi viikolla on tilipäivä, kai sä nyt jostain voisit saada sen kampaaja-ajan, jos nyt et siltä omalta saisikaan."
***

Ehkä minä laitan huomenna töihin tämän afroperuukin;D Siitä tulee näin hyvälle tuulelle!

***
Ja nyt viimein, kun tietotekniset ja kameratekniset ongelmat ovat oienneet, niin viimeiseksi kuva tästä iki-ihanasta huivista, jonka Villikissa lähetti:) Kiitos, ja kuten sanoin kovassa käytössä on!
(Tässä isossa kuvassa näkyy kuvio ja pienemmässä väri, joka olikin huisin hankala kuvata:O)
Villikissa huhuili yhtä tiettyä lankaa jokin aika sitten ja täältä Susikairasta sitä sattui löytymään, niin siitä sain kiitokseksi tämän ihanuuden!
Itseasiassa kukaan ei takuulla huomaa tätä he***tin tukkaa, kun on kaunis huivi, eikö vaan?!

Täältä tähän nyt!
Kerholaista hakemaan!

S.A.


15 kommenttia:

Liisamaria kirjoitti...

No ei tuossa mitään... ite sain kerran vihreäksi pään... Tuhkanvaaleaa piti tulla mutta kovasti vihersi :)

Hanni kirjoitti...

Noissa kuvissa tukka näyttää ihan kauniin väriseltä,mutta jos huomautuksia on tullut tuohon tahtiin, niin ehkä kuva sitten vääristää värin. Kampaaja saakin korjata mokansa, hänen vikahan se oli, että Akka alkoi hädissään itse värjäämään, kun ei ammattilaiselle päässyt. Ja kuten Liisamariakin sanoi, voi käydä pahemminkin. 70-luvulla mun siskon käly värjäsi tukkansa oranssiksi, ja siitä tuli myrkynvihreä. Se vasta ruma oli! Ja värjäys tapahtui ennen tansseihin lähtöä, ja tansseissa odotti tietenkin unelmien prinssi, oli treffit kauniin nuoren naisen kanssa. Tosin virheätukkaisen, mutta ylkä ei sitä tiennyt.

Hanni lisää: kirjoitti...

niin ja upea huivi, ja kaunis väri! (siis huivissa :D)

Pellon pientareella kirjoitti...

Tuollaista mullakin oli, ja osin just alueittain harmaampaa. Kuten sanoin, se lähtee pesussa, sillä blondishampoolla! Älä panikoi :).

(iso) Dee kirjoitti...

Tukkani on harmaantunut ihan itsekseen, enkä sitä sureskele. Toiset oikein maksavat saadakseen saman värin kampaajalta, siis nuoremmatkin. Luulen, että Sinunkin tukkasi, Akka, ei ole ihan NIIN kamala. Muutos vaan tapahtui niin yllättäen auttamanasi. Ihana tuo pikkuinen iloinen Dee äitinsä sylissä! Mahtaa olla hieno peruukki äidillä.

Susikairan akka kirjoitti...

(Iso)Dee, itseasiassa harmaa on luonnollisesti hankittuna hyvinkin kaunis, mutta ehkä tämä minun harmaa on enemmänkin hiirenväriä tms. Onneksi sain kuitenkin sen kampaaja-ajan ja lupaan ja vannon etten ennen seuraavaa kertaa koske mihinkään kaupan väreihin.

Toisaalta voi olla kyseessä myöskin se, että aiemmin minulla on ollut ns. lämpimään taittuvia värejä ja nyt taas tämä on kylmä väri:/

Dee on Aan sylissä ja Deen päässä on se afroperuukki, tausta on vaan niin pimeä, ettei sitä oikein nää.

Kaikesta kauheudesta huolimatta on hyvin lohdullista kuulla, että käy sitä muillekin, haavereita ja työtapaturmia:)

Pp, mulla onkin viikonlopuna oikein pesu-urakka, kampaajakin sanoi, että pese vaan reilusti, josko se siitä haalenisi. Huhhei, silti jaksaa hämmästyttää tämä tolloilu- etenkin kun tätä näyttää tapahtuvan ihan luvattoman usein.

Anne kirjoitti...

Kuvasta ei tosiaan näy mikään kammoharmaa tukka, vaan lähinnä sellainen tyypillinen suomalainen.

Parempaa onnea ensi värjäyskerralla! ;-)

Pellon pientareella kirjoitti...

Mä olen ainakin niin köyhä ja nuuka, että olen yli 20 v värjännyt hiukseni itse. Siinä säästää ihan mielettömästi. Ja kampaajat aina ihmettelee, että miten onkin näin hyvässä kunnossa, silloinkin kun oli pitkä tukka. Yllätyksiä tulee näköjään väistämättä jos vaihtaa merkkiä/väriä, mutta sitten kun joskus sen oikean värin löytää, ei ole ongelmia. Et sä musta yhtään tollo ole siis ollut, kun värjäsit itse.

Anitta kirjoitti...

Ai, mä luulin että siinä kuvassa poitsu nauraa äidin harmaalle tukalle. :)

Villikissa kirjoitti...

Minusta tuo sävy näyttää kauniin väriseltä, mutta johtunee ehkä kuvasta.
Minulle sattui kerran samallalailla. Yritin saada hiuksiini kaunista tuhkanvaaleaa, mutta tuli sellainen tunkkainen harmaa, aivan hirveä. Tunsin itseni ainakin puolet vanhemmaksi. Kukaan ei tosin sanonut mitään, ehkä eivät kehdanneet. ;)En muista mitä tein, sävytinkö uudelleen vai pesinkö ahkerasti.
Nykyisin en enään värjäile ollenkaan. Annan olla ihan luonnontilassa. Kesällä aurinko vaalentaa, mutta talvisin tahtoo tummua, varsinkin juurista. Siihen auttaisi kahden viikon etelän reissu. :)

Ihanan makoisa nauru D:llä! :D

Krista kirjoitti...

Älä huoli, Akka, täällä eteläisessä Suomessa näkee teinityttöjä jotka on ihan varta vasten värjänneet harmaaksi hiuksensa...taitaa jopa olla ihan muotiakin!
Ite oon onnistunut myös vihertämään omat hiukseni joskus ja kävipä kerran niinkin, että halusin blondattuun päähäni pari ohutta mustaa raitaa, kun silloinen kämppikseni värjäsi omaa päätään mustaksi. Lopputulos oli se, että mun päässäni oli musta kämmenen kuva...

Hehkuvainen kirjoitti...

Ei tosiaan kuvassa näytä niin pahalta... mutta joskushan kuva ei tosiaan kerro kaikkea. Kiva silti että sait niin pikaisesti sitten kampaajalle ajan, saat mieleisesti tukan :).

Mää värjään aina itte, köyhä kun oon. Mutta mää pistänkin hennalla, eikä sen kanssa oo tarttenu yllättyä. :) Teininä kokeilin kerran muka ruskeaa kestoväriä. Tuli violetti. Jippijee.

Sirppis kirjoitti...

Ei tuo mikään paha ole. En väreikin enää koske, maantienvärinen olen ja pysyn. Vuosia sitten kokeilin vaaleaa, tummaa vaaleaa ja vaalean ruskeaa, uskokaa tai älkää joka kerran tulos oli porkkanan punainen. Värikokeilut tapahtui aina surujuhlien edellä, viimeistä värjäyskertaa en unohda koskaan, tyttäreni tuli kotiin ensimmäiseksi kysyen; äiti kenen hautajaiset nyt on?

Elisa kirjoitti...

Harmaa tosiaan on nyt muotia, mutta tuo kuva ehkä vääristää, sillä se ei näytä kovin harmaalta. Ja tuo aamukampasi on ihana!!

vilukissi kirjoitti...

Kaunis huivi ja kikkarapää! Eikä kulle, ainakaan kuvassa, sunkaan päässäsi mitään vikaa ole...siis ei siellä varmaan olekaan mutta ei ollut hiuksissakaan. Mutta uskon, kun sanot, että liian vaalea. Mulla oli kerran toinen puoli tummanharmahtava ja toinen lilahtava. Siperia opetti kerralla.