30.9.10

Väliaika; kahvia ja bullaa.

Tilannetietoja Susikairalta. Hyvällä tuurilla päästäänkin muuttamaan jo kuukauden päästä!!! (Peukkuja vaan edelleen, nyt homma on kiinni siitä, meneekö meidän uuden kodin vanhojen omistajien tarjous heidän uudesta kodista läpi.) Yltiöoptimistiminä aloitti pakkaamisen -tattadaa- keittiötarvikkeista ;D Jos ei päästäkään muuttamaan, niin eipähän tarvitse leipoa Jouluksi!

Ja Kela arvio minut 250 euron verran työttömäksi. Pitäisi varmaan kysyä semmoinen kysymys niiltä, että: "Jos teidän omilla sivuilla lukee, että on pitänyt toimia yrittäjänä 48 kk:n tarkastelujakson aikana vähintään 18 kk- niin miten perustelut hakemuksen hylkäämiselle voi kuulua näin: Olette toimineet yrittäjänä 18 kk/ 48 kk tarkastelujakson aikana, työttömyyspäivärahaan vaaditaan 24 kk:n yrittäjänä toiminen!!!" Joo, pieni juttu- mutta vittuillessani kyllä pyydän selvitystä. Jos minä, melkein normaali ihminen jyrsin ranteita auki kompastellessani näissä kiemuroissa, niin mitä tekee vanhukset (joilla ei ole välttämättä paperisotatovereita), mitä tekee oikeasti sairaat, väsyneet, masentuneet?!

Toisella koneella laukkaa Troijalainen, eli kuvia ei ole nyt saatavilla, ennen kuin Troijanhevosesta tehdään meetwurstia.

Jatkamaan pakkausta! I-HA-NAA!

Kauniita syyskelejä kaikille ja pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne! :)

S.A.

10 kommenttia:

Jarno kirjoitti...

Aih, muuttaminen on aina mukavaa. Se on uusi alku monin tavoin.

Ruska kirjoitti...

JEEEE, lupaavalta kuulostaa! Jospa se onnistuisi ja saisit tehdä joululeipomukset uudessa kodissasi :) Jos jostain minimalistisesta syystä ei onnaa, niin saatpahan nyt pakattua hyvällä motivaatiolla.

ziriliini kirjoitti...

mielenkiintonen tuo kelan ratkasu - kieltämättä.

pidän peukut ja varpaat ristissä, että pääsette jo jouluksi uuteen kotiin :)

Stansta kirjoitti...

Mäkin pidän peukkuja, että muutosta tulee totta nopeamman kaavan mukaan!!!
Kela on käsittämätön!!! Kai mäkin jään vielä ilman sairaspäivärahaa sillä perusteella, että olisin voinut tehdä kaiken töissä pelkällä vasemmalla?

Minttu kirjoitti...

Kela on kyllä kertakaikkisen mainio paikka. Siitä puljusta kun joskus pääsisikin kokonaan eroon.

Anitta kirjoitti...

Hienoa, jos se muutto järjestyiskin aikaisemmin. Ei ehkä ois veilä lumikelitkään.

Ketuttaa, vit...aa ja kelattaa. :(

Minä kyllä tunnen yhden ihmisen,joka ei aina jaksa/viitsi hakea kelakorvauksia syöpähoitoihinsa liittyen. Minulle kerran yksi ihminen sanoi, että kelan periaate on hylätä ensimmäinen hakemus. Niinpä itse osasin pojan asiassa käyttää kokenutta avustajaa ja hakemus meni kerralla läpi.

Villiviini kirjoitti...

Uskomaton tapaus tuo Kela. Toivottavasti seuraava kerta onnistaa. Sitä olen itsekin monta kertaa miettinyt, miten oikein vanhat ja vaivaiset tosiaan pärjäävät.

Peukkuja uudelle kodille!

Anne kirjoitti...

Kaikki on mahdollista KELAlle!

Aija kirjoitti...

Jestas, tämähän menee jännäksi! Pidän peukkua, että pääsette muuttamaan pikapuoliin. :-)

Nana kirjoitti...

Joo-o, Kela on mystinen laitos.
Minäkin pakkaan, huomenna muutto omaan taloon, peukutan teidän muuton puolesta!