12.4.11

Eikö voi mikään mennä käsikirjoituksen mukaan?

Häh?! Sunnuntaina käytiin TK:ssa näyttämässä näppyjä. Juu-u, on selvä vesirokko. Paitsi, että maanantaiaamuna pahamaineiset vesikellot olivat kuivuneet lähes olemattomiin ja tänään ne ovat muisto vain.

Eli ei se v***u mitään vesirokkoa ole. Hihat palaa! Se (rokko)riemu odottaa sitten jossain tulevaisuudessa. Huomenna on Deen neuvola, joten varmaan huomenna saan luvan viedä tuon hoitoon. Rasittavaa tämmöinen säätäminen. Todella.

Eikä edelleenkään mitään kivaa kirjoitettavaa, joten parempi lopettaa heti alkuunsa. GGGGGRRRRRR!

Paitsi yksi juttu. Cee katosi eilen kotipihalta ja kun poika viimein palasi takaisin kysyin, että missä ihmeessä hän oli? "Arrrrrrrin luona!" (huom. r-kirjainta harjoittelevan kurkkuärrä). "Arin?" "Arrrrrri on meidän naapurrrri ja mun parrrras kaverrrri." "Mähän oon sanonut, ettet saa mennä tielle!" "No enhän mä mennytkään. Siitä vaan suorrrraan aidan läpi!"

Arrrrri on n. 70 vuotta ja meidän pihojen välillä on oli pensasaita.

S.A.

13 kommenttia:

Leea kirjoitti...

Pääsitte vähällä rokon kanssa.
Se VOI olla noinkin helppo. Ja sitä ON liikkeellä. Enkä MILLÄÄN voi muistaa onko meillä nuorimmainen sen sairastanut vai ei. Olen kysynyt KAIKILTA lähipiiriin kuuluvilta, mutta kukaan ei muista. Joten parin viikon päästä nähdään, ONKO tautia meillä vai ei. Päiväkodissa jo ON.

Nyt positiivisuutta peliin. Kevätkin on tulossa. Ja kaverit on aina tärkeitä.

Susikairan akka kirjoitti...

Leea! Oi, vielä siis on toivoa jäljellä, että tämä olikin sitä itseään. Minua ihmetytti, että näppyjä oli selässä ja vain ja ainoastaan selässä noin 10x20 cm:n alueella, noin 25 kpl. Ei ainakaan yrittänyt raapia niitä mitenkään. Äsh, ihan kummaa!

milli kirjoitti...

Vaa jospa se olikin se hyppyk... tauti sittenki :) ei vaitenkaan, meillä nuorimmalla sillon (5v.) meni tauti kaikkein vähimmällä ohi ja vanhin (10v.) oli KAIKKEIN kipein. Voi hyvinnii olla vesirrrokko. Kyllä sitä ei teiltäkää puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. VAAN SE SE ON ELÄMÄÄ. Piä vaan perukista kiinni ja anna tulla, mitä on tullakseen.Joskus vähän liian kanssa.Tuntuu. Heippppa!

Aija kirjoitti...

Eikös vesirokkoa vastaan voi nykyään saada rokotuksenkin?

Minä selvisin aikoinaan 16-vuotiaana vesirokosta joulunpyhien aikaan muutamalla ruvella päänahassa ja se siinä, että hyvinkin on voinut mennä noin helposti! Toivottavasti :-)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä aikoinaan esikoisella oli vesirokko just noin, eli vain muutama näppy yläselässä ja that's it! Toiselle lapselle rokko sit tuli parin viikon viiveellä senkin edestä ;)) Itse olen aikoinaan kans sairastanut vesiokon tosi lievänä.

-Mari-

Hanni kirjoitti...

Juu, meidän Kaksosjätkällä oli arviolta viisi näppyä, ja se oli vesirokko. Näpyt olivat pari päivää, ja tadaa, vesirokko sairastettu! (tosin mulla on sellainen käsitys, että kovin lievänä sairastettuna se ei anna täyttä immuniteettia, mutta voin olla väärässä.)Te ootte niin nopeatempoista porukkaa, ettei vesirokkokaan kauaa teillä viihdy :-O

Villikissa kirjoitti...

Kyllä tuo C on paras. Ei voi muuta kuin nauraa täällä. Tulin niin hyvälle tuulelle. :D

Patonki kirjoitti...

Oho, no laita kuitenkin. Jos vaikka silti meillä olis toivoa.

Mukaan voit tipauttaa Ceen. Tutustuttaispas mekin uusiin naapureihin paremmin.

ps. paketti kairaan postitettu tänään

Stansta kirjoitti...

Itseasiassa mun kans kerrottiin sairastaneen ko. taudin lapsena lievänä. Siis komppaan Hannia kertoessani, että yli 2-kymppisenä se EI enää OLLUT lievä..!!! Se siitä immuniteetistä!

Ruska kirjoitti...

Tiedäthän sen nomen est omen -jutskan. Tässä vaiheessa esittäisinkin, että muuttaisit tämän blogin nimen esim. Susikairan leporauha-alueeksi tai joksikin muuksi ikävystyttävän auvoisaksi nimeksi ;)

Eeva kirjoitti...

Minulla taas on vesirokko ollut vauvana todella lievänä enkä saanut sitä yli 2-kymppisenä sitä siskoltani, joka sairasti sen vasta aikuisena (ja oli ihan karmea - ei onneksi saanut mitään vakavia jälkitauteja) enkä saanut sitä uudelleen myöskään 2 vuotta sitten lapsiltani.
Se voi todella olla lievä ekalla sairaalla. Se kuulemma kertautuu perheessä niin, että viimeisin on sairain. En tiedä onko tutkitusti todistettu, mutta meillä se piti kutinsa.
Joten uskotaan, että se oli teillä noin lievä!

Delilah kirjoitti...

Ari-pappa ei luultavasti pensasaitaa huomaa murehtia, vaan iloitsee pikku ystävästään, joka käy tervehtimässä. Ja se aitakin kohenee kesän tullessa.

Toivottavasti se oli vesirokko. Jos oli, niin pienellä pääsitte.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoista tietoa