8.5.09

Kimmellystä.

(kuvaa klikkaamalla näkyy suurempana)


Eilen iltapäivällä tuli hurjan kova sadekuuro. Vesi valui ikkunoita pitkin ja minulla itketti. Itketti kaikki ja erityisesti useaakin blogiystävää kohdanneet surut. Itkin ja mietin elämän tarkoitusta. Sadekuuro lakkasi ja hetkessä taivas kirkastui. Aurinko puhalsi sadepilvet matkoihinsa. Menin terassille ja katselin avautuvaa maisemaa. Kuten tiedätte, ei kuvaan koskaan saa vangittua kauneutta sellaisena kuin se on oikeasti. Jos kuvittelette kaikki nuo vaaleana näkyvät vesipisarat kimmeltämään auringonsäteistä, kuulette hiljaisuuden hetkeä ennen kuin linnut ovat kuivanneet sulkansa ja aloittavat viserryksensä. Hengitätte sateen puhdistamaa ilmaa ja tunnette auringon hennon lämpimän henkäisyn poskellanne. Siinä seisoessani sain siitä hetkestä sanoinkuvaamatonta lohtua. Sen saman lohdutuksen haluaisin lähettää jokaiselle, joka tuntee tarvitsevansa voimaa ja edes pieniä onnensäteitä sateiden keskelle.

Posted by Picasa

10 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

akka-kultaseni!

löysit ihan itse suuren ihmeen. kiitos kun haluat jakaa sen kanssamme. tuosta kuvasta ja tarinasta pitää tehdä lohtukunnari jaettavaksi blogistaniassa. ehdottomasti!
osaatko?
minä en osaa.

hyvää äitienpäiväviikonloppua!

Stansta kirjoitti...

Ihanaa! Rauhaa ja hyvää mieltä. Lohtuakin.
Mä tein, ainakin yritin, 'kunnarin', jonka laitan sulle sähköpostilla. Otin vapauden keksiä itse siihen sanat. En loukkaannu jos tekele ei kelpaa!
Aurinkoista viikonlopun alkua!

liskonainen kirjoitti...

voi, ihana kultainen blondimme!

Kirsi74 kirjoitti...

Jos haluat, voin postittaa ohjeen köynöskehikkoon. Ei meinaan ollut mitenkään vaikea tehdä :D

Hannele kirjoitti...

Tämä oli kai kauneinta ja lohdullisinta, mitä olen blogeja selatessani saanut lukea. Toivottavasti kaikki ne, joita täällä blogimaailmassa on suru kohdannut, löytää kirjoituksesi.

Stansta kirjoitti...

Ihanaa, että kelpasi...niin sinulle kuin Liskonaisellekin! :)
Ootte rakkaita!!!!

Nana kirjoitti...

Joku Sinua halusi lohduttaa. Kiitos, että jaoit lohtua meillekin <3

Riepu kirjoitti...

Tämä oli ehkä kauneinta mitä olen koskaan lukenut. Iski hirmuinen ikävä sinua ja koko teidän perhettä. Toivottavasti nähdään pian! :)

Eeva kirjoitti...

Olipahan kaunista!!

Kylmät väreet ihan meni pitkin selkäpiitä, hyvässä siis.

Ihanaa äitienpäivää sinulle huomenna!

PS. Dee on tyttö, ihan varmasti on :D

liskonainen kirjoitti...

mcgyver on myös sitä mieltä että dee on tyttö. terveisiä häneltä joka on ihan hökötyksissään ensimmäisestä lapsenlapsestaan. siitä uudenvuoden vauvasta.