5.5.09

Sininen katalysaattori.

Sininen on aurakentän hellä hoivaaja. Hän tekee kaiken sydämensä ja tunteittensa ohjaamana. Hänen elämäntarkoituksensa on rakastaa toisia, opettaa toisille rakkaudesta ja saada tuntea olevansa rakastettuja. Elämän arvojärjestyksessä hänellä on kolme asiaa ylitse muiden: rakkaus, ihmissuhteet ja henkisyys.

Sininen on usein opettaja, terapeutti tai sairaanhoitaja. Hän haluaa auttaa toisia ja saada kaikki tuntemaan itsensä rakastetuiksi ja hyväksytyiksi. Ihmiset kääntyvät helposti sinisen puoleen saadakseen apua, tukea ja ymmärrystä, koska ovat tottuneet siihen, että sininen on aina olemassa heitä varten, heidän käytettävissään.

Vaikka sininen tarjoaakin toisille sen olkapään, jota vasten voi nyyhkyttää ulos murheensa, on hän itse myös herkästi kyynelissä. Hän itkee katsoessaan television nyyhkyleffoja, hän itkee ollessaan iloinen, surullinen, loukkaantunut tai suuttunut - ja silloinkin kun siihen ei ole mitään syytä.

Aurassasi voimakkaita:

keltainen;

Ja teinpäs sitten toisenkin testin:

Katalysaattori

Kuvaus
on lämpimän innostunut muutoksensuunnittelija. Luonteeltaan hän on yksilöllinen ja idearikas. Hän seuraa usein inspiraatiota hetken mielijohteesta. Hän yrittää ymmärtää sekä innostaa muita ihmisiä.
Vahvuudet
- Oivaltava, spontaani- Luova- Mielikuvituksellinen- Innokas- Lämmin- Puhelias- Ihmissuhteissa vaatimaton ja aito- Hyvä suhteiden solmija, kommunikoija- Hallitse kokonaisuuksia
Kehittämiskohteet
- tunne ja intuitio vie mukavasti, mutta kehitä itsekuria ollaksesi totuudenmukainen itsellesi- arvosi ovat vahvat, mutta katso silti asioita objektiivisesti- vaikka arvosi ovat sinulle 'parhaat', myönnä myös muiden ihmisten motiivien arvo- monessa mukava mukana olla, anna aikaa myös tavoitteiden asettamiselle- pikkuasiat vain häiritsevät, mutta suunnittele aikataulusi niin, että voit joskus huolehtia myös yksityiskohdista.

Tyypilliset ammatit Suomessa:

1. Asiakaspalvelutyöntekijä

2. Yliopisto- tai korkeakouluopettaja

3. Pappi tai muu seurakunnan työntekijä

4. Muu toimistotyöntekijä

5. Osastonhoitaja tai ylihoitaja

6. Koulutuspäällikkö, -suunnittelija tms.

7. AMK- tai ammatillisen oppilaitoksen opettaja

8. Opettaja peruskoulussa tai lukiossa

9. Lentoemäntä tai purseri

10. Toimittaja, taiteilija tms.

11. Sairaanhoitaja

12. Myyjä tai myyntineuvottelija

13. Taloushallinnon asiantuntija

14. Maa- ja metsätaloustieteiden asiantuntija

15. Myynti- tai vientisihteeri


Mistähän nämä testit tuli otettua? Liskonaiselta tuo eka ja Stanstalta tämä toinen. Jos olisin viitseliäs, niin linkittäisin suoraan testeihin, mutta miepä en nyt olekaan viitseliäällä tuulella.

Dee-kuulumiset:

Dee kasvaa hyvin, vaikka äiti kutistuukin (-2 kg=yht. -6,5 kg). Sydämensykkeet kuuluivat oikealta-vasemmalta-ylhäältä-alhaalta eli kovin oli Dee vauhtivarvastuulella. Neuvolan tätiä oikein nauratti, kun yritti ahdistella toista nurkkaan. Sykkeet oli vähäsen päälle 150. Seuraava nla 1.6. ja sitten se rakenneultrakin tietysti olisi kesäkuun johonkin aikaan. Eeva kyseli jo aikaa sitten otammeko sukupuolen etukäteen selville. Hihihii=) Jos minä availen lasten joulupaketitkin ennen Joulua, koska olen niin utelias, niin mitäpä luulette otetaanko selvää? Tosin, jos sattuu semmoinen yksi mörkölääkäri, niin siltä ei kyllä uskalla edes kysyä. Vastaukset sillä kun tuppaa olemaan tyyliin: Tämän tutkimuksen tarkoitus ei ole ottaa sukupuolta selville!


Ja voihan se olla, että ei Dee edes pyllistä. Saapas nähdä=) Mutta veikkauksia otetaan mielellään vastaan! Muuten tuntuu, että on vähän "tyhjänpäiväistä" odottelua, kun en vielä tunne liikkeitä. Ehkäpä muutaman viikon päästä=) Nyt ruinasin neuvolan K:lta kaikenlaista iltalukemista, yleensähän ne annetaan ensimmäisellä nlakerralla, mutta K taisi ajatella, ettei tämmöinen kehäraakki enää mitään tarvitse. Väärin! Tarvitsen! Sitä paitsi nyt oli joku dvd-kin siinä starttipaketissa.


Äsh. Pakko alkaa kirjuuttelemaan yhtä kirjettä. Räntäsadekaan ei keljuta pahasti, kun huomiselle oli taas auringonkuvia ja +10. Hiphei!


S.A. +Dee

Ps. Jos intoudutte veikkaamaan sukupuolta, Deen kokoa, syntymäpäivää tms. Niin faktoja aiemmilta tässä:

A: syntyi rv 38. 3410 g ja 49 cm.

B: syntyi rv 41. 4310 g ja 52 cm.

C: syntyi rv 40. 3950 g ja 50 cm. Jännää muuten, että kaikki on syntyneet tasan päivälleen jotain viikkoja, ei esim rv. 40+3. Kattelenpa vielä jotain lisätietojakin vanhoista neuvolakorteista, jos niistä jotain saa selvää:)12 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Kyllä se poika on, ihan varmasti. :)

liskonainen kirjoitti...

ja minä kun odottelen pikkuneiti-deetä.

Maami kirjoitti...

Mulla tulee aina mieleen Grease leffa kun näen ton D:n ja näinpä mielessäni sieltä on tulossa Sandra D =D

Stansta kirjoitti...

Mä olen asennoitunut siihen, että Dee on nti Dee. :) Olisi aika kadehdittava rooli olla kolmen pojan pikkusisko...
(mun poika syntyi rv 30+4)

Hanni kirjoitti...

Tyttö. Olen aivan varma asiasta. Jos ne synnytyksen jälkeen tarjoaa sulle pippelillistä vauvaa, sano että älkää kusettako, vaihdoitte sen tässä hötäkässä poikaan.

Nana kirjoitti...

Ehhehe, mulla sylttäs tuon aurakentän kohdalla :D "Mikä ihme on aurakenttä? Urheilukenttäkö?"
Mie en myöskään kestä yllätyksiä eli voisitko pliis piakkoin informoida onko neiti vai herra Dee ;)

Hipinrouva kirjoitti...

Neiti Dee sieltä tulee. Eikös vaan?!?! =)

Marjut kirjoitti...

Minä odottelen vielä ennusunta, jos sitten uskaltaisi arvailla.

Minä näin miehen siskon synnytyksessä (siis unessani) ja sukupuolikin selvisi siinä samalla:)

Että oottelen milloin nään sinut tosi hommissa unessani ;)

Aimo kirjoitti...

D som daami :) Olisikohan tyttö?

Sipulix kirjoitti...

Tuli mieleen kauhean kuuuloinen termi, jota perheeni sisällä käytetään, kerron sen joskus blogissani, mutta en kehtaa tässä en siis käytä sitä...mutta eiköhän sieltä lipunmyyjä tule (Hyypiää lainatakseni)...ja hmmm 3880g, 51cm ja täysin ajallaan.

Panoksena...ööö, yksi kutomasi suolipussi sipuleilleni. Jos osun oikeaan saan sellaisen, jos en osu oikeaan, en saa suolipussia vaan sinä saat sipulia.

Pirjo kirjoitti...

Musta jotenkin tuntuu, että Dee on poika. Mutta koska mulla on uskomattoman huono tuuri tämmöisissä joko/tai-jutuissa, ja aina se, miltä jokin tuntuu, menee pieleen, niin arvaukseni on juurikin sen takia tyttö :) Saikohan tästä mitään selvää?!?

Anonyymi kirjoitti...

Hän on .... tyttö. Ja hän syntyy tasan rvkolla 39 painaen 4030g ja on 51cm pitkä :)

arveli
kukkuluu :)