1.5.09

PuuhaPete kirjoittaa.

Heräsin aamulla. Ajattelin, että muistakin olisi mukavaa herätä myös ja niinpä lauleskelin ensin äitille ja isille, sekä raottelin niiden luomia. Heräsivät ne! Seuraavaksi menin hyppimään velipoikien sänkyihin, koska tämmöistä hurmaavaa päivää ei kannata heittää hukkaan nukkumalla. Houkuttelin isiä ulos kanssani. Se sanoi, ettei mennä vielä, kun aurinkokaan ei paista.

Minäpä livahdin takaterassille! Kun nousin portin päälle seisomaan ja kurkotin kaulaani hurrrjan pitkälle, niin näin auringon ihan talon takana, alhaalla tosin, mutta siellä se oli!!!! Kiirehdin sisään hakemaan äitiä ja isiä katsomaan mitä olin löytänyt! Sanoin: "Iti iti, aulinko on tuolla takana piilotta, on te! Tuu kattomaan! NYT mennään ulot!" Isi taisi ymmärtää, ettei enää voi venyttää uloslähtöä millään verukkeella. Olinhan jo syönyt aamupalan, pissannut ja pessyt hampaani. Siispä puin itse pipon, kumpparit ja takin ja niin me mentiin ulos. Isi sanoi äitille, että on se kyllä hyvä, ettei meillä ole naapureita. Miksihän se niin sanoi? Äiti totesi, että PuuhePete-laulu ei kerro aikuisesta miehestä vaan noin 3-vuotiaasta pojasta. Sitten se lauloi pätkän... "aamusta alkaa päivän työt- yhdessä näin, kun puuhaillaan..." Jos osaisin kellonajat niin voisin kertoa teille, että oltiin isin kanssa ulkona jo klo. 6:57. Koska olen ollut koko päivän tosi tomerana, en tiedä mitä vielä ehditään tehdä! Nyt on:
-tehty tippaleipiä.
-pesty wc.
-pesty 6 koneellista pyykkiä.
-pesty terassin kalusteet.
-grillattu lihat ja pekonisienet ja tomaatit.
-paikattu pyörän kumi.
-haettu rälläkkä lainaan ja tehty jotain vaarallisen oloista.
-tiskattu moneen otteeseen.
-pyöräilty.
-nukuttu päiväunet (minä), muut tekivät kuulemma jotain mihin ei tarvittu minun apuani, pah!
-katsottu Mehtälää (Metsoloita)
-viikattu pyykkejä.
-haravoitu pihaa.

Jos minä en olisi huolehtimassa perheestäni, mihin ne joutuisivat??? Kyllä tämä täyspäivätyöstä menee!

Sitä paitsi, nythän on Vappu (työläistenpäivä), mitä silloin voisi muuta tehdä kuin töitä?

Toivottavasti teilläkin on ollut oikein näpsäkkä päivä!
Terkuin C :)

2 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

:D:D Rauhallista Wapun jatkoa ;)

Hannele kirjoitti...

Oot sie ollutkin reipas poika! Mitäs teidänkään perheen elämästä tulisi, jollet olisi siellä määräämässä aikatauluja. Makaisivat!!