21.5.09

Navigaattori ja mysteeri.

Onko teille käynyt niin, että kun olette saaneet jotain, olette saaneetkin paljon enemmän kuin osasitte odottaa? Juuh. Minulle kävi juuri niin. Sain polkupyörän, sellaisen ihanan vanhan mummopyörän, jossa ei ole vaihteita eikä mitään typeriä käsijarruja. Ja mitä tässä aarteessa oli ekstrana? Navigaattori! Juuri sellainen tyyliini sopiva! (Sipulixille terkut sinne ison kylän raitille, että ei siellä Pamelaa tartte, tämmöinen karvalakkimallin navigaattori on oikein kelpoisa ja ainahan sitä voi ajella sinne minne kaikki muutkin on menossa:))

Päivän kysymys esitettäköön kuvamuodossa, käytetään Boratin sanoja: What iiis thiiis? Sen tiedän, että jostain se on tullut (olen sen jostain saanut tahi ryövännyt) ja viime kesänä tässä ei ollut mitään, mutta mikähän tästä on tänä kesänä tulossa? Kaikki kasveja tuntevat henkilöt- apua!? Onko tämä joku oikea kasvi vai varjelenko rikkaruohoa? Nuo lehden alapinnat on tuommoiset violetit. Jos se onkin rikkaruoho, niin sievältä se näytää. Annetaan sillekin kanankakkaa.

S.A.

7 kommenttia:

Pilli kirjoitti...

Rikkaruoho tuo ei ainakaan ole. Arvelen, että se on jokin nauhuksista; ehkäpä aurinkonauhus http://images.google.fi/imgres?imgurl=http://www.hantulantaimi.fi/images/aurinkonauhus250.jpg&imgrefurl=http://www.hantulantaimi.fi/default.aspx%3Fid%3D113&usg=__QHxpBlEbmPeM558KJXKycx01avc=&h=333&w=250&sz=51&hl=fi&start=1&um=1&tbnid=SLODtQjY9hY0yM:&tbnh=119&tbnw=89&prev=/images%3Fq%3Daurinkonauhus%26hl%3Dfi%26sa%3DN%26um%3D1
Blogiasi on ilo lukea!

Tirlitta kirjoitti...

Minä suojelin viime keväänä mansikkaa kukkapenkissä. Mutta sitten kun se ei alkanutkaan kukkia, saati tehdä marjoja, ymmärsin että se oli joku rikkaruoho jolla on samanlainen lehti kuin mansikalla. Koskaan ei kyllä selvinnyt mikä se oli :)

Tuo ei kyllä näytä rikkakasvilta!

Patina kirjoitti...

Waaaauuuu... sulla on navigaattori... ;)... ja mysteeri...hmm, joka ei ainakaan rikkakasvilta vaikuta, mutta mene ja tiedä..

Hannele kirjoitti...

Ei varmaankaan ole rikkakasvi. Jännästi lehden alapuoli on punainen... Mun kaveri kasteli ja lannoitti uuden kodin pihassa kaunislehtistä kasvia ja odotti kukintaa. Kunnes anoppinsa näki kasvin ja ilmoitti, että se on yksi sitkeimmistä ja leviävimmistä rikkaruohoista, eli vuohenputki.

Susikairan akka kirjoitti...

Ei rikkaruoho 4 - rikkaruoho 0!
Kiitos Pilli kuvavinkistä, tuo itse asiassa muistuttaa yhtä kotona kasvavaa kasvia kovasti, joten saatoit onnistua ratkaisemaan sekä kasvin henkilöllisyyden sekä sen mistä se on peräisin:) Kiitos!

Sipulix kirjoitti...

:D käytit vänkärini lempilausahdusta: "...aja vaikka ton perässä..."

Hyvin selvittiin, kotiin asti!

Ja minäkin veikkaisisin kukkaa enkä rikkaruohoa. :D

Jane kirjoitti...

Nauhus minullekkin ensimmäisenä tuli mieleen. Niitäkin vaan jalostetaan lisää niinkuin sieniä sateella.