3.7.10

Ei taaskaan menny niinku Strömsössä.


Minullahan on pettämätön taito keskittyä epäolennaiseen. Eli jos pitäisi siivota tai pyykätä, voin aivan sujuvasti pakata penskat autoon ja hurauttaa rantaan istuskelemaan muutamaksi tunniksi. (Uusien hampaiden aiheuttama massiivinen kuolaongelma koko komeudessaan yläoikealla.)

Vaan enpä ole ainoa meidän perheessä, jolla se mitä-piti-tehdä, vaihtuu lennossa johonkin toiseen juttuun;D

Allaolevassa kuvassa on maalausprojekti nimeltään "terassin valttaus".
Aiheutti hivenen hymyä, kun oli sovittu, että meidän muiden reissussa ollessa Ukko voi valtata terassin ja terassikalusteet. Hmmm.
Onnistumisen ilosta puhkuen Ukko esitteli tämän:

No onhan se söpö.
(Mutta se ei ole terassi eikä terassikaluste.)

Eilen illalla Ukko totesi, että voisit soittaa rakennusvirastoon, saadaanko maalata talo ja minkäväriseksi?!
Seuraava lause olikin jo täysin mykistävä:
"Äkkiähän sä sen maalaisit tässä kotona ollessa!"
MITVIT?!
Tästä kes-kus-tel-laan vielä.

Ihan käsittämätön tuo miehen logiikka! Sillä oli kaksi viikkoa aikaa *yksin* valtata muutaman neliön terassi ja homma jäi tekemättä ja nyt minä lasten kanssa huitaisen nopsaan koko talon uuteen maaliin?

Ja muistan niin hyvin, kun aikoinaan maalasin keittiön kaapinovia ja pikkuinen Bee "siivosi" talouspaperilla selkäni takana niitä juuri maalattuja ovia, kun "äiti on sotkenut".
 ***
Tänään on Märttaystävän 40-vee juhlat ja olen niiiiiiin hyvällä tuulella, että en vielä palaa edellisen postauksen aiheeseen uudelleen- se nimittäin hikeennyttää heti ja nyt haluan olla tällä riemumielellä!:)
Aurinkoista lauantaita just sulle!

S.A.

3 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Pakko oli palata toteamaan, että jos tuo maalaus joltakin tuossa 'muitten pikku toimintojen' ohessa joltakin hoituisi, niin juurikin sinulta ;) Hauskaa päivää!

Patonki kirjoitti...

Samaa mieltä Elisan kanssa :)

Ja kovinkin tuttua tuo työhön tarttumisen vaikeus meidän(kin) perheessä.

Hanni kirjoitti...

Osuipas Ukko oikeaan aikaan puhumaan talon maalauksesta. Hanni nimittäin raappaa vanhaa maalia pikkuisen mökkinsä seinästä rystyset ruvella ja verenpaine korkealla. En edes uskalla ajatella, miten kauan menee ennenkuin pääsen maalaamaan. Ja miten sitten pysyn maaliämpäreineni siellä katonrajassa rojahtamatta alas... ja monta muuta pikkuseikkaa askarruttaa mieltä, Ehkä Ukko voi pohtia niitä sulle valmiiksi, kerrot sitten mulle, miten se sujuu parhaiten :D Miehet... (tässä kohtaa jupistaan niin perkeleesti)