14.7.10

Hei taas!

Jottei nyt aivan ärhäkkä kirjoitus jäisi päällimmäiseksi, niin pikaisesti kerron, että olemme weeweeweepistematkoillapistecom. :)

Reissu alkoi niinkin lupaavasti, että Aa unohti uimahousunsa rannalle, hukkasi uuden korvakorunsa ja unohti puhelimensa ensimmäiseen pysähdyspaikkaan. How great! Poika totesi tosin itsekin, että olipa aika paska päivä!

Mutta nyt on hyvin nukuttu yö takana ja reilu 500 km edessä... Matkaan! Än-yy-tee-NYT!

S.A.

Ps. Uskomattoman lohdullista kuulla, että kyllä sitä muillakin resutaan ja tapellaan- ja vielä lohdullisempaa on lukea jo aikuisiksi lapsensa kasvattaneiden kommentteja. Tästä kaikesta katastrofiajasta on mahdollista selvitä hengissä ja ehkä jopa melkein täysjärkisenä! Se. jos mikä on kannustavaa!

8 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Oikein hyvää reissua Susikairan väelle! :)

Maami kirjoitti...

Mukavaa reissua teille!!! =)

Anitta kirjoitti...

Leppoisaa lomailua!

Villiviini kirjoitti...

Kaikin puolin mukavaa ja turvallista matkaa koko poppoolle! Niin kauan kaikki on hyvin kun vain tavaraa hajoaa tai katoaa.

liskonainen kirjoitti...

laitan varmuudeksi enkelin matkaanne.

Maija kirjoitti...

Mukavaa matkaa!
Jos nyt onkin melko hektistä menoa välillä ja välillä tuntuu, että voisi nostaa koko pesueen seinälle koukkuihin, niin jonakin hiljaisena päivänä luultavasti vielä kaipaat tätä nykyisyyttä.

(iso) Dee kirjoitti...

Ihmeellistä tosiaan, että pienistä sulokultuluttunahirviöistä kasvaa ihan kunnon ihmisiä, vastuunsa tuntevia ja viisaita yhteiskunnan jäseniä. Toivottavasti lomamatkanne on mukava ja laskettavia lehmiä ja muuntajia on riittävästi matkanne varrella, jotta takapenkillä on tilaa kaikille kirjaimille. Matkakertomusta jäädään odottelemaan.

Hehkuvainen kirjoitti...

Lohdutukseksi :).