23.7.10

Yllätyyyys!

Joo, minähän rakastan oikeasti yllätyksiä yli kaiken. Ja yllätysten järjestämistä. Olen saanut tartutettua sen muihinkin perheenjäseniin. Poikien yllätykset ja jekutukset on joskus varsin hmm... yllätyksellisiä. Esim. "Äiti! Mä sain tänään tunnin jälki-istunnon! Yllätys, yllätys! No, en saanut oikeesti!" Hehehe. Tai yllätykseksi ja ilahdutukseksi auton ikkunaan liimattu tarra. Hehehe.
Vaan nytpä onkin Ukko ryhtynyt yllättelemään ihan urakalla. Tosi raivostuttavaa on vihjailla puhelimitse satojen kilometrien päähän, että mullapa on teille tosi monta yllätystä täällä...

(välihörähdys;D Tulee aina se vähän epäonnistunut mattokauppiaan mainos mieleen: "Yllätä vaimosi- tee se matolla!")

No siis tähän mennessä olen yllättynyt mm. näistä jutuista:
- Vessan hana toimii nykyään oikein. Aiemmin se toimi niin, että kuumasta tuli kylmää ja kylmästä kuumaa.
- Minun meikkipeili on hitsattu kasaan.
- Saunan lauteet on maalattu mustaksi.

Homma toteutettiin minun poissaollessani siitä syystä, että: "Sä et olis kumminkaan luvannu, niin oli pakko maalata sillon ku et oo kotona!"
Huikean rohkeaa, sanoisin.
Alkujärkytyksestä toivuttuani totesin, että nehän näyttää... mustalta ja itseasiassa pirun hyvältä. Nyt odotellaan kuultovalkoista vahaa seiniin.

- Kakkosauto on vaihtunut skootteriin. Hitsin kätevää 6 henkiselle perheelle.
- Autotallissa on crossimopo! Pojille! Tämä oli ihan huippuyllätys ja pojat ei vielä tiedä ollenkaan! :) Ne on käyneet säännöllisesti silittelemässä sellaista naapurikaupassa, mutta ne ei takuulla osaa kuvitellakaan, että saavat sellaisen! Hih! Kunhan tulevat mökkeilemästä kotiin, niin kyllä yllättyvät!

Mitähän täältä vielä paljastuu?! Vähänkö jännittää!

S.A.

4 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Mustat saunanlauteet, huh. kyllä minäkin olisin yllättynyt, enkä ehkä kovin positiivisesti. Mutta ehkä ne tuo mieleen savusaunan, jossa meillä lapsena tuli mustia rantuja takamukseen.

Kimmeli kirjoitti...

Minullekin tuli mieleen savusauna...vielä kun sais sen tuoksunkin sinne - niin ja noen persiiseen.

Anonyymi kirjoitti...

mustilla lauteilla pellavapeppuliina on hienon näköinen ja pari saunatyynyä vielä sekaan ja eikun fiilistelemään - jos valo tulee lauteitten alta, ei niiden väriä oikein näekään - ja pysyvät siistin näköisinä muutenkin -
hannah

Susikairan akka kirjoitti...

Hannah, itsekin ajattelin juuri noita pellavasia sinne ja no, valo tulee viistäen aika isosta ikkunasta, lauteiden puunsyyt näkyy kyllä sen käsittelyn jäljiltä eli ihan sysimustat ne eivät ole. Laitanpa kuvan, kun ne seinät saadaan vahattua. :)

Meidän ainavalmissavusauna, hihhii!
:D