2.7.10

Hit and run.

Otetaanpa tälle aamulle vähän pohdintaa tai äimistelyä tämä kai lähinnä on. Olen tässä pöyristyneenä seuraillut muutamissa blogeissa riehuvaa rähinää. Mitä henkilökohtaisemmista ja vaikeimmista asioista (taloushuolet, masennus, tms.) kirjoittaja kirjoittaa, niin sitä todennäköisimmin kommenttilootaan tulee jotain shittiä, jonka tarkoituksena on *vain ja ainoastaan* loukata bloggaajaa. Usein kirjoittaja kirjoittaa ihan kasvoillaan ja nimellään ja uskaltaa paljastaa tosi kipeitä juttuja, niin mikä tarkoitus on näillä sohaisuilla ja tölväisyillä? Jos kirjoittaja on jo valmiiksi rikki ja surullinen, niin tuskin se paskan päälle viskominen helpottaa oloa yhtään. Mitä sillä haetaan? Sitä viimeistä niittiä vai mitä? No, jos bloggaaja sitten päättää lopettaa tai siirtyy salasanan taakse, niin onko sitten jollakin hyvä mieli?

Jos joku antaisi linja-autossa päiväkirjansa luettavaksi, niin kuinka moni nauraisi, lyttäisi kirjoittajan tunteet ja ajatukset tai naurettavimmillaan vittuilisi kirjoitusvirheistä? Täh? En vaan tajua.

Mulla oli tästä aiheesta ihan paljonkin kirjoitettavaa, mutta eiköhän tämä Tivoli Älämölö taas pyöri täällä siihen malliin, että pitänee hypätä mukaan karuselliin.

Jatkan, kun ehdin ja siihen asti sanon:
Kiitos tälle meidän lähiblogipiirille, jossa edellä mainittu ilmiö on melko tuntematon. Hyvä ME!

S.A.

7 kommenttia:

Murupeikko kirjoitti...

Höömentä!

Mä olen tullu siihen tulokseen ,että ihmeellinen on tämä netin maalima. Onkos se ihmisen kateus, vai mikä piru, joka saa loukkaamaan vai onko itellä niin paha olo, ettei osaa muutakuin syytä tulta ja rikkiä ympärilleen, siis myös täällä blogeissa?! Mene ja tiedä.
Sinäkös olet auringon jemmannu? SE on hävinnä ihan tyystiin!! *lohduttautuu* setä sääsetä lupas kyllä sunnuntaiksi hellettä. :D Ihanaista päivän jatkoa sinne Kairalle. :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Niin, se on minuakin ihmetyttänyt että miten joillakin ei tunnu olevan parempaa tekemistä kuin toisten mollaaminen. Kaikenlaisia hulluja ja hölmöjä sitä tietysti laajaan maailmaan mahtuu.

Anne kirjoitti...

Epatiakyvytön ihminen ei tajua, miten satuttaa toista.

En minä muuta osaa sanoa. En ymmärrä ihmisiä muutenkaan.

Stansta kirjoitti...

MIKSI he, ketä kaikki ärsyttää niin paljon, edes tuhlaavat aikaa moisten tekstien lukemiseen ja vielä vaivautuvat kommentoimaan? Onneksi omalla kohdalla ne ovat jääneet melkein kahden vuoden aikana tasan kahteen kertaan. Ja onneksi meillä on ME. ♥

Hanni kirjoitti...

Viisaita kirjoitit. Onneksi aika vähän tässä meidän "omassa" kuppikunnassa on paskaa lennellyt, ja itse olen säästynyt melkein kokonaan asiattomuuksilta. Naamattomana on niin helppoa viskoa sontaa, tuskin kukaan sellaista tekisi oikeassa elämässä. Keskustelupalstoille en mene enää ollenkaan, siellä on välillä täysin asiatonta menoa. Ja miten tärkeä kanava tämä olisikaan juuri niille, joita elämä mättää päähän tavalla tai toisella. Ei muuta kuin jauhot suuhun vain, ettei enää uskalla kirjoittaa. Perse!

Äiti-puffa kirjoitti...

Olen ihmetellyt ihan samaa, miksi lisätä toisen jo valmiiksi pahaa mieltä omilla ilkeillä heitoillaan. Saakohan sillä omaa pahaa oloaan puretuksi, että satuttaa toista lisää? Ei jummarra.
Ehkä juuri näistä syistä itse olen valinnutkin sen kevyt-hömpänpömppä-linjan omissa postauksissani, toki niihinkin voi caccaa joku heitellä, mutta eipä tartu (liian) henkilökohtaisuuksiin. (Ja tämän jälkeen mussuttajat tietysti tekevät joukkoinvaasion omaan blogiini, huih.)

liskonainen kirjoitti...

kiitos vierailustasi liskolandiassa, sielläkin vähän lentelee kissankakkaa ruudulle.toivottavasti se keskustelu jatkuu vielä.

aurinkoinen lahaus... öh? halaus vasitenkin rakkaalle kuolapytylle.