30.5.09

Myyrä housuissa.

Huhhei. Lapset ovat levottomina. Aamupalaa ei tänään kannata syödä, koska tunnin mittaiseen koulupäivään sisältyy ruokailu. Ilma on niin tihkuvan tiivis kesäloman alkamisesta, että tuli mieleen omien päiväkotiaikojen tarina...

Pikkuinen lapsi huusi hiekkalaatikolla kuin hengenhädässä, että nyt on myyrä housuissa!! Päiväkodin tädit naureskelivat, että totta se nyt päällepäinkin näkyisi. Lapsi jatkaa parkuaan ja asiaa ryhdyttiin tutkimaan topakasti. Olihan siellä pöksyissä myyrä. Ihan ilmielävä ja vilkasliikkeinen. Ei lapsi turhasta valittanut.

Joillekin ehkä aukesi heti, muille lisään tämän tiedon:
myra=muurahainen ja ihan rannikollahan tämä tapahtumapaikkakin oli.

Kunhan koululaiset palaavat todistuksiensa kanssa, keräämme makkarat, pyyhkeet ja muun rantaretkirekvisiitan mukaan ja lähdemme talviturkin pesuun.

Aurinkoa ja leppoisaa lauantaita kaikille=) Onnittelut valmistuneille ja valmistuneiden tukijoukoille!

S.A.

Ps. Vielä huomisiltaan aikaa osallistua arvontaan--->rullaa vaan alaspäin. Enttententtenteelikamentten otsikon alle puumerkkiä, kiits!

4 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Nauroin vielä suihkussa myyrälle housuissa :) Ihana juttu!

TaiNa kirjoitti...

:D Ruotsiksi muurahainen on myron, ja täällä on sellainen kirppisketju kun myrorna. Melkein ikänsä Ruotsissa asunut tätini sanoo, kun menee sinne että 'mennään muurahaisille'. :)

Patina kirjoitti...

hehhehee... muurahainen...hehehee... päivän piristäjä!!! :)

stansta kirjoitti...

Onneksi täällä ei ole näkynyt tänään muurahaisia - se se olisikin sopinut olotilaan, uuh...
Luonani olisi tarjolla jotain kivaa sulle! :D