4.4.09

Haastetta ja laskelmia.

Hipheippa vaan! Laskelmat unentarpeesta D mahassa on seuraavanlaiset: 12 tuntia valvomista vaatii 12 tuntia unta. 13 tuntia valvomista vaatii 15 tuntia unta. 15 tuntia valvomista vaatii 20 tuntia unta. Olin tänään töissä (niissä kakkoshommissa) ja olen nyt valvonut 12 tuntia. Yritän katsoa Biisikärpäsen alkumusiikin. En usko, että onnistun. Vastaan nyt kuitenkin Tainan haasteeseen:)

Kallein aarre: Nämä olevat ja tulevat apinat tietysti ja pirunnyrkkisormus. (Otin sormuksesta muka kuvankin ja siitä tuli semmoinen suttu, ettei kukaan saisi selvää. Siihen sormukseen on pitkä tarinakin, kerron joskus nostalgian huumassa.)

Paras kirja: Uuh. Niitä on niin monta=O Yhdenkö vain sai valita? Pikku Prinssi.

Rakkain lahja: Puurokattila. Siis haudekeitin. Rakkain ja takuulla käytetyin!

Parasta musiikkia: Riippuu tilanteesta... Suomalainen, ulkomainen, rauhallinen, menevä. Räppiä en oikein tajua. Albinonin Adagio tärkein ja itkettävin.

Lempiasuste: Villasukat ja polvisukat ja huivit ja laukut.

Korvaamaton pahe: Kaffeeeee. Nyt tosin hetkellisesti vähentynyt, mutta menee silti.

Lempikaupunki: Mie tykkään Rovaniemestä.

Kauneustuote: Nivean naamatarrat. Tulen sekopäiseksi, jos en saa silloin tällöin repiä nenästä ihohuokosia tyhjäksi. Sairasta mielihyvää, kun irtoaa semmoinen pikkunurmikko nenästä.

Kaunein elokuva: Forrest Gump. Aina ja ikuisesti- Aamen.

Inspiroidun: Milloin mistäkin... Väreistä, musiikista, kirjoista, kauneudesta (jota näen kaikkialla) ja hyvistä ihmisistä.

Hanni saa ainakin tehdä tämän ja Liskonainen! Ja aivan varmasti käyn lukemassa kaikkien jutut, kunhan jätätte kommenttia, että ootte tämän napanneet. Komennus käy!

S.A.
Kiitos kaikille kommentteja jättäneille=) Palaan huomenna-herättyäni- päivittämään kaiken kesken olevan (kauheeta, kun tästä blogilaiskottelustakin tulee huono-omatunto)!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ikävä sinua, ei mulla muuta.

Turkinmatkaaja ystävä

TaiNa kirjoitti...

Jee, Rovaniemi rocks! =)

liskonainen kirjoitti...

voi kulta-hattarapää!
toki otan haasteen matkaani ja kuskaan sen kolooni. mutta vastaan vasta huomenna.

mutta entä neiti d? ilman kahvia?

Stansta kirjoitti...

Ha haa, Rovaniemi! Blondi on asunut siellä n.18 vuotta aikoinaan. En kyllä muuttaisi takaisin, kai.

Mä en ole kuullutkaan tuollaisista naamatarroista -tarvinnee etsiä käsiin sitten kun talous antaa myöten.

Pidän peukalossani kultaista pirunnyrkkiä...Villasukkia jalassa kesät-talvet...Forrest Gump on VHS-kasettina ja justhan se tuli taas TV:stakin katsottua...

Heh, en siis nappaa mukaan kun kaikkea tuli jo tässä. Kauniita unia D:n kanssa!!!

Hannele kirjoitti...

No miehän tämän teen iliman muuta. Vai irtoaa nenästä pikkunurmikko, en meinannut tästä tiedosta taas selvitä jatkamaan listaa :D Ja voi, siekin tykkään Forrest Gunpista (kirjoitin väärin, mutta tuo oli niin hauska että jätän tuohon). Katsoin sen taas ties kuinka monennen kerran, ja taas itkin kun Forrest kysyy nähtyään poikansa: onko se fiksu.... Se ilme! Voi ei, itkettää jo pelkkä ajatus. Enkä mie oo ees raskaana.

Stansta kirjoitti...

Tein tämän sittenkin... :)

Eeva kirjoitti...

Kurkkaahan blogiini, siellä odottelee jotakin :)