9.4.09

Keneltä puuttuu kalsarit?

*herkkävatsaiset voivat hypätä suoraan tekstin loppuun*

Aamulla heräsin kuuden jälkeen ja menin vessaan (tapani mukaan). Pöntössä oli "se suurempi" hätä. Koska voin huonosti muutenkin, niin yrkkähän nousi kurkkuun salamana. Yritin yrkätä pöntön sisälaidalle, jottei tulisi mitään kakkaloiskahduksia pöntöstä, mutta yrkkä tuli niin paineella, että osumatarkkuus kärsi siitä (lue: ei ihan pysynyt sisälaidalla). No, siitä tuhosta en ottanut kuvamateriaalia todisteeksi, mutta jos laimennatte mämmin mehulla ja viskaatte lootan vessan ovelta pöntön suuntaan saatte melko hyvin tuntumaa sotkuun. Vessan lattialla oli lisäksi tuhrantuneet kalsarit.
Kävin kurkkimassa kaikkien peittojen alle, että kuka nukkuu ilman kalsareita? Omani olivat jalassani. Hämmästyksekseni paljaspyllyä ei vaan löytynyt. Kun kaikki olivat heränneet tiedustelin vähemmän hienovaraisesti, että: "Kuka on yöllä jättänyt pöntön vetämättä?????"
B tunnusti ja samaan hengenvetoon sanoi Ukolle yrittäneensä herättää häntä yöllä. Ukko kysyy hämmästyneenä, että: "Miksi? Pönttöä vetämään, vai?"

Minä en todellakaan siivonnut vessaa. Jäin vain miettimään, että jos on niin tolkuissaan, että käy pesemässä peppunsa, niin miten ihmeessä ei muista vetää pönttöä?
No sitä voin miettiä pääsiäisen ajan ja pitäkää nyt ainakin peukkuja, ettei meille mikään paskatti iske pyhiksi.


*tästä eteenpäin on turvallista luettavaa myös herkkävatsaisille*

Tein tämmöisen ovikoristeen ja voi hyvänen aika sentään, kun liimapistooli on kiva kapistus=D Aikaa meni jotain 1 minuuttia, kun pistooli lämpeni ja ehkä 15 sekuntia, kun lätkin koristeet kiinni. Tämä näyttää ehkä pääsiäiskoristeelta, mutta minusta sitä voi pitää vaikka syksyyn asti.


Ei muuta kuin mukavaa torstaita toivottelen kaikille=) Muistakaa käydä kaupassa ja ostaa ainakin kaksi kärryllistä ruokaa. Kaupathan eivät ole auki kuin hmmmmm. lauantaina ja sunnuntaina ja maanantaina=D
Perjantainakin on auki vain ärrä ja huoltoasemat. Pitäkää huolta itsestänne;D

S.A.

14 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Voi kauhistus :/. Eipä ollut kovin hohdokas aloitus aamulle.

Ja joo! Nyt äkkiä kauppaan! Maailmanloppu iskee varmasti, on hamstrattava!

Sipulix kirjoitti...

Apua, kiitos nauruista! Siis oikeasti! Ihan hirviää! Mutta ovikoriste oli hieno ja nopsasti tehty! En ole askartelija, joten: mikä on liimapistooli? (lapset varmaan osaisivat kertoa, mutta ovat koulussa juuri nyt). Askarteluni yltää sille tasolle, että aluksi siistaan ojanpenkan (virpomisoksat), sitten ostan multapaketin ja siemenet (rairuoho), kasan höyheniä ja liimaPURKIN (niihin oksiin) ja yleensä ruokakärryn (yhden) pohjalta löydän kaikkia omituisuuksia (varsinkin jos toiseksi vanhimmainen on mukana) joista minulla ei ole hajuakaan mitä ne ovat (mutta niistä kuulemma askarrellaan)...ja lopuksi sitten siivoan järdessä kunnossa olevan pirtin pöydän (erityisen ärsyttävä osuus "askartelussa"). Pääsiäistä teillekin!

Amalia kirjoitti...

en tiedä nauraisinko vai yrjöisinkö kaveriks :D
Kiva koriste.

Stansta kirjoitti...

Kiitos alun varoituksesta vaikka luin kuitenkin (omalla riskillä siis) kaiken! Toivottavasti ette sairastu pyhiksi!

Hienon koristeen olet tehnyt! Mun on pakko myöntää, että vaikka olenkin askartelunohjaajan tytär, niin en ole koskaan omistanut/käyttänyt liimapistoolia. Pitäis varmaan hankkia ja koukuttua sitten siihen(-kin)...

En pääse kauppaan yksin, höh. Nooh, ajattelin nakittaa pojan hommaan lauantaina. Sinne asti pärjään yksin näilläkin mitä kaapeissani nyt on, luulisin.

Aurinkoista AgriCocaColan päivää!

TaiNa kirjoitti...

Voi kamalaa (mutta nauran täällä silti kippurassa ja mies ihmettelee taas olenko seonnut lopullisesti)!

Koriste on muuten tosi kiva, pitäisiköhän hankkia liimapistooli.. :)

Täällä on onneksi täysin tuntematonta käsite pyhäpäivä, kaikki suuretkin marketit auki joka ikinen päivä joten ei ruokapaniikkia! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mää luin tästä postauksesta että "...ilmapistooli on kiva kapistus" ja ajattelin jo että Akka siellä Susikairassa räiskii ympäriinsä ilmapistoolilla ja naapurit seuraavat ihmeissään tilannetta matkan päästä... Liimapistoolin kanssa riehuminen on ilmeisesti rauhanomaisempaa, ja tuotos on kovasti pääsiäishenkinen. Lätki siihen pupujen kaveriksi kurpitsoja sitten elokuussa niin se muuntuu kivasti syyskoristeeksi. Nyt hyppään luudalleni ja liihotan pääsiäisenviettoon, hyvää pitkää viikoloppua Akalle ja perheelle! terv. Alohomora

Mirka kirjoitti...

:-x

Ja joku vielä sanoo, että perheenäidin arki on tylsää...

Villikissa kirjoitti...

Olin juuri syömässä jugurttia kun aloin lukemaan tätä juttua.Piti katsella muita sivuja syönnin ajan ja lukea sitten loppuun!!!
Kaikkea sitä sattuu noiden pienten kanssa.Ja nyt vallankin tuollaiset tuntuu kaksinverroin pahemmilta kun on tuota pahoinvointia.
Pistitkö Ukon siivous puuhiin?

Marjut kirjoitti...

URPS ;) :D:D Sellaista se.

Hyvää Pääsiäistä ihan kaikille :)

Ruska kirjoitti...

Hyvää Pääsiäistä Susikairaan, mämmien kera tai ilman...
Koriste on UPEA! Kyllä Akka osaa. Mieki haaveilen risutöistä. Tänä aamuna pohdin risuluudan sitomista. Noitameininkiä =)

Hannele kirjoitti...

Jokohan se sun ykäily kohta helpottaisi... kuulostaa kurjalta aamun aloitukselta. Mutta ei mun vatsa pyörähtänyt kertomastasi ympäri, on kai neljän lapsen äiti, kissojen ja koirin omistaja kai sitten sen verran parkkiintunut kakka-yrjö-juttujen kokija. Olipas se vaikeasti sanottu... menköön!

liskonainen kirjoitti...

minunkin luutani on lentokunnossa. itse en aio olla, meni nääs lentolupakirjakin silloin aikoinaan. joten nautin punaviintä.
emmekä me velhovuoren väki muutenkaan kovasti lentele.

eikä nuo jutut enää mummiakaan hätkähdytä. ikävämpää on sitten kun joutuu keräämään oksentelevia tai tajuttomia murkkuja puskista ja toimittamaan huuhteluun alkoholimyrkytyksessä ja ilmoittelemaan vanhemmille joiden lapset ei ikinä koske viinaan.

ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä, yrjöllä tai ilman!

Eeva kirjoitti...

Yrps.... Toivottavasti ette kuitenkaan saaneet mitään tautia! D kasvaa ja voi hyvin kuvista päätelleen, ihan ihmiseltä näyttää jo :D

Hyvää pääsiäiset!

Vicki Li kirjoitti...

Olipahan aamunavaus. Miekin olen tullut niin horiskoksi, että väliin unohdan vetää... Kyllä siippa antaa palautetta tuolloin reipaanpuoleisesti. Israelin reissulla pönttö veti niin huonosti, etti väliin joutui vetämään kolmekin kertaa. Tosin epäilen väliin, että kakkapökäleeni ovat ilmatäytteisiä.
Kiva pääsiäiskoriste! En ole koskaan käyttänyt liimapistoolia itte, mutta olen nähnyt kapineen kyllä. On kätevä.