7.4.09

Iloinen tiistai.

Aprillipäivänä sain Inkivääriltä tunnustuksen ja nyt olen nähdäkseni pitänyt sopivan pitkän tauon varmistaakseni, ettei kyseessä ollut karu aprillipila. Lisäksi olen saanut tämän tunnustuksen myös Timantilta(salasanan takaa) ja Eevalta. Kiitos!Sitä aina joskus mietti, että mikähän se tämmösessä tavallisessa tavallisen Akan elämässä teitä kiinnostaa. Analytics kertoo omaa tarinaansa, kertoo millä sanoilla tänne on päädytty ja onko käyty yhdesti vai useammin. Kommentit kertovat tarinansa ja jokaisen niistä hymyssä suin luen. Monta kertaa. Jotenkin se vain niin lämmittää mieltä, kun tietää, että kyllä täällä käydään. Niin, että tervetuloa jatkossakin;)

Inkiväärin sanat, joilla hän luovutti kunniamaininnan eteenpäin kuuluivat näin:

Haluan jakaa sen eteenpäin blogeille, joiden pitäjät omassa elämässään arvostavat läheisyyttä ja perhettä ja jakavat ilon perheestä myös meidän kanssakulkijoiden kanssa.

Susikairan katastrofialue, arjen sattumuksia huumorilla höystettynä

Hyvä, että ainakin joku on huomannut jossain rivien välissä sen läheisyyden ja perheen arvostamisen. Joskus itsestä tuntuu, että tulee vain kerrottua vastoinkäymisistä ja kahnauksista, vaikka ne ovat pikkuruinen osa arkea. Suurin osa arkea on niitä hienoja hetkiä! Uusia opittuja asioita ja oivalluksia. Pojat saavat paljon aikaan, niin niitä hyviä kuin välillä vähän vähemmänkin hyviä asioita.

Vasta Ukon kanssa mietittiin yhtäkin kesää, kun ensin A liukastui saunassa, vekki päähän ja ---> tikattavaksi. Seuraavana päivänä tikkipää kyyditti B:tä Plaston polkutraktorin peräkärryssä, joka keikahti nurin ja B:llä naama auki--->terveyskeskukseen tarkastettavaksi. Muutaman päivän päästä B keikahti saunan portailta ja leuka auki--->tikattavaksi. Ja sitten nämä myöhemmin tapahtuneet useaan kertaan esillä olleet katkenneet kädet. Kaikenlaista sitä sattuu ja tapahtuu, eikä yksikään päivä ole samanlainen kuin edellinen:) Onneksi kolhut parantuu nopeasti.

Huomenna postailen sitten Deestä, kun on taas jotain konkreettista kerrottavaa. On meinaan neuvolaa, lääkäriä, ultraa ja kaikkea semmoista mukavaa tiedossa jo heti aamusta 8.30 alkaen :)

Säätiedotus lupaili pääsiäiseksi loistokelejä, juhuu! Pilkilleeee!

Näihin tunnelmiin lopettaa Susikairan kirjeenvaihtaja tänään:)

S.A.

Ps. Ajattelin ensin laittaa jotakin tipuja tai semmoisia blogipohjaksi, mutta päädyin kuitenkin olemaan edelläkävijä ja loikkaan suoraan kesään.

10 kommenttia:

Timantti kirjoitti...

Mukava tänne on aina poiketa, sujuvaa ja nauruhermoja kutkuttavaa kerrontaa, rakkautta elämää kohtaan !

TaiNa kirjoitti...

Just ne tavalliset sattumukset ja muut varmasti kiinnostaa sun lukijoita. ja minä ainakin tykkään nimenomaan sun ronskista otteesta ja asenteesta sekä huumorista! =) Jatka samaan tahtiin, aurinkoista pääsiäistä sinne kairaan :)

Stansta kirjoitti...

Mäkin käyn täällä lähes joka päivä ja nautin lukemastani! :)
Pilkkiraporttia odotellessa...

Amalia kirjoitti...

Totta olet kunnian ansainnut. Hauskaa täällä useimmiten on ja tietty nyt seurataan D kehitystä.

Aimo kirjoitti...

Kesä on ihan hyvä teema! Oli mukava llöytää blogiisi.

liskonainen kirjoitti...

vain susikairan akka vetää mansikat peliin metrisessä hangessa ja paukkupakkasessa! hanni sanoisi tähän että: oot sie aika muori!

ja kerrot neiti d:n kuulumiset hetikohtapian.

Anonyymi kirjoitti...

Hola! Qué tal hermanita? Arvaa kuka?! :D Miekin tykkään sun blogista ja uudesta kesäteemasta..!
(niin joo,en nyt kehtaa kirjottaa erikseen s-postia mutta halusin vaan kertoa,että me päätettiin loppujen lopuksi lähteä huomenna aamulla rantalomalle. Päätös tehty: nyt säätiedotuksessa lupaavat vesi-/LUMIsadetta meidän kohteeseen) :'D mutta pakkaan silti bikinit!!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää, sanoi Myrskyn korvan emäntä, päivää. Tulin vaan jo hyvissä ajoin toivottamaan tipuisaa pääsiäistä koko Susikairan väelle! Voisko niitä marsunmökkikaavoja muuten käyttää etananmökkiin...? Meidän etanoilla on kova sisustusvimma kun on kevät ja kaikkee ja kohta varmaan taas perheenlisäystäkin tulossa. Mutta siis PÄÄSIÄISTÄ, kirjoittelemisiin! t. A.

Saanel kirjoitti...

Hieno pohja, ja toivottavasti aivan kohta aiheellinen muutenkin : )

Meillä on jo lumet melkein kaikki sulaneet, joten sitä leskenlehteä jo odotellaan.

Päästäinen tulossa, joten voin varmaan muistuttaa, että parempi muna suussa kuin mämmit housussa, ja ei kun syömään : D

Hauskaa pääsiäisaikaa teille kaikille, pysykää ehjinä.

Hannele kirjoitti...

Vakkari-lukija ilmottautuu! Mitä olisi päivä ilman Susikaira-postausta. Kiva kun siirryit suoraan kesään, on tää huhtikuu sen verran kamalaa aikaa :(