15.4.09

Dee on paljastettu=)

Nyt on pojille kerrottu Deestä ja olivat (minun hämmästyksekseni) aivan haltioissaan. Olin varautunut siihen, että joku alkaa välittömästi pakata kamppeitaan ja muuttaa väljemmille seuduille. A ja B hihkuivat ja alkoivat heti arvuuttelemaan vauvan sukupuolta. Diplomaattisesti muotoilivat ajatuksensa muotoon: "Meille olis parempi, jos se olis poika, mutta olishan se ihan kivaa äiti, jos sullaki olis joku kaveri. Niin et vois se olla tyttöki." A teki huikeat laskelmat: "Kun se vauva menee eskariin, ni mulla on jo ajokortti! Ja B:kin saa ajaa jo mopolla! Me voidaan kuskata sitä eskariin!" (hih, sen kun näkisi=D)

B:n hyvällä ystävällä J:llä on jo yli 30-vuotiaita sisaruksia ja B sanoi vilpittömän onnellisena, että: "Enpä olis koskaan uskonu, että meilleki tulee niin siisti perhe kuin J:lle!"
(aika hellyyttävää, että tuo on siistin perheen kriteeri)

A:sta on sukeutunut varsinainen herrasmies. Äiti, voisinko tuoda jotain, onko jano tai nälkä?
(Nautiskelen tästä nyt täysin siemauksin, en usko, että tätä kestää lokakuun loppuun)

C otti asian myös aivan hyvin. Tosin hän on vielä sitä mieltä, että vauva tulee käymään. Ja nukkuu C:n sängyssä, koska C aikoo edelleen nukkua isin vieressä, eikä vauva näin ollen mahdu parisänkyyn. (o-ou)

Pientä närää heräsi siitä, kun pojat kyseli tietääkö mummot ja papat ja ketkä kaikki tietää. No kerroin tietysti ja pojat vähän loukkaantuivat siitä, että heille kerrotaan vasta nyt. Samaan puheenvuoroon mahtui tuskastelua siitä, että lokakuuhun on niiiiin pitkä aika. Joten oli helppo perustella tämä pimittäminen sillä, että he ehtivät moneen kertaan kyllästyä odotteluun. Ja tietysti sanoin senkin, että kaikki vauvat eivät tule massussa valmiiksi, joten kun nyt on vähän varmempaa, että meidän vauva tulee valmiiksi, niin siksi vasta nyt kerrottiin. Sain kuulla, että lapsuuden aikainen ystäväni odottelee kolmattaan syntyväksi lokakuun puolessa välissä, joten pääsemme vertailemaan massuja sitten jonkin ajan päästä. Netin välityksellä, mutta kuitenkin:)

Tämmöisiä keskiviikon kuulumisia. Päänsärky näyttäisi väistyneen, pitäkää peukkuja ettei se tule takaisin!

S.A.

Ps. Sain eilen uudet aurinkolasit vahvuuksilla ja tänään paistaa aurinko! Ihmeiden aika ei ole ohi!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uutisten kertomisjärjestys on tosiaan perheessä aika tärkeää: muistan kun esikoinen 4v. kertoi tohkeissaan pikkusiskostaan ukille ja mummulle. Ja nämä tiesivät jo! Voi sitä pettymystä, sehän oli HÄNEN pikkusisko!
-Elisa

Pellon pientareella kirjoitti...

Ihania lapsia ja ihania kommentteja heiltä! Hauskasti kirjoitettu myös, oli mukava lukea.

Marjut kirjoitti...

Ihania nuo teidän pojat <3

Mukavaa viikonjatkoa ja ilman päänsärkyä !

Villikissa kirjoitti...

Ihania poikia teillä=D

Inkivääri kirjoitti...

Pienille odottajille tulee aika pitkäksi, mutta toisaalta onhan se niin kivaa. Ja kivaa että ottivat tulokasuutisen innolla vastaan:)

Stansta kirjoitti...

Sulla on kyllä niin loistavat pojat kommentteineen! Ihanaa kun ottivat uutisen noin mallikkaasti! Kyllä sun kelpaa! :)

Toivottavasti päänsärky pysyy pois -aurinkoista iltaa!

Nana kirjoitti...

Hauskat kommentit :) Päänsärky on siirtynyt näköjään tänne päähän...

Eeva kirjoitti...

Mainioita vesseleitä, mutta niin on äidillä sana hallussa, joten omppu ei ole kauas puusta pudonnut! Utelen, että otatteko sukupuolen selville etukäteen? Jos laitat veikkauksen pystyyn, niin mun pysyvä veikkaus on, että teille tulee tyttö.

Riepu kirjoitti...

Kyllä siellä on Ukko kasvattanu pojat hyvin kun ne osaa valita juurikin oikeat sanat äidille. :)

Hannele kirjoitti...

Oikein hyviä kommentteja. Ja ota vaan hemmottelu vastaan niin kauan kuin sitä saa. Ratkeekohan tässä matkan varrella hra B:lle kukistajamehiläisten arvoitus :D